Мъжът ми ме заряза по гаден начин

• 8 382
  • 95
  •   1
Отговори
# 45
Е,сега и на 58 да си пак същото!

Хич не е същото. Майка ми на толкова се раздели с баща ми. Не я виждам да намери нова половинка. За нея той беше единственият мъж. Вероятно ще остане сама до края си. Това не е същото като си на 28… авторката има доста възможности пред себе си, млада е, предстои й да си намери мъж, да си създаде семейство. На 58 съвсем е друго…

# 46
Въпрос на гледна точка,не на възраст.

# 47
И така.. прибра се след работа вкъщи и си събра част от багажа хора.... Поговорихме си докато го правеше, виждаше се че не му е никак лесно, но... Аз реших, че няма да се моля, а че ще говорим като зрели хора за проблемите през последно време ... Много ми е тежко, като си спомня как сме били заедно, по празници, в добро и лошо заедно. Просто честно да ви кажа едвам се задържах психически, като гледах как тъпче дрехите си в куфара... Още го обичам и просто ми е много гадно, че така се получи. Почвам да си мисля: добре де нямаше ли как да оправим нещата, нямаше ли как да си говорим и да не се стигне до тук. Много ми стана мъчно. Много исках да го прегърна но нямам идея как щеше да реагира. Страдам много..

# 48
Късно е, чадо.
Когато си спал /а 100 годин, после е безсмислено.
Лично пробвано.

# 49
  • София
На мен ми направи впечатление, че бил казал, че още не гледал как ще се разведат. Това ми прилича като да си оставя вратичка за връщане. Ще пробва с новата колежка и ако не станат нещата, хоп, и пак обратно при жената. Аз бих го натиснала веднага за развод, ако си тръгне. Другото вече са ти го написали.

# 50
  • София
Нормално да страдаш, но се дръж на положение. Никакво прегръщане, като е решил да си тръгва и правилно са ти казали, не го прибирай ако реши да се върне с подвита опашка в някакъв момент. Виж се с адвокат, едно споразумение да ти изготви, развеждай се и толкова.
Поплачи си и продължавай напред. Следващият ти мъж стискаме палци да е успял поне  колкото и теб, и най-вече да му пука за половинката колкото на теб.

# 51
Разводът е лесен, ако нямате какво да делите. Вие имате ли? Обща собственост?

Ако е по взаимно съгласие лесно ще се разведете.

Няма как да не страдаш, нормални емоции са това.

# 52
Има такива хора, все недоволни и нещастни. Имала съм такава връзка, все малко не му достигаше, за да е щастлив. Като постигнеше "това малкото" измисляше още и така до безкрай. Накрая се опита мен да изкара виновна, че в мен бил проблема.
С която и да е, той щастие няма да намери, защото не го търси на правилното място. Щастието идва от вътре, от самия теб. Не мога да разбера такива хора като кажат вече не съм щастлив с теб. Ами, съвсем нормално на някакъв етап от връзката тръпката да изчезне и да навлезнат битовизмите, в тоя момент трябва да намериш начин да запалиш искрата, не да търсиш ново, защото и с новия човек пак ще стигнат до тук. Просто такива хора търсят да "излекуват" собствените си дефицити чрез другите, ама няма как...

# 53
Разводът е лесен, ако нямате какво да делите. Вие имате ли? Обща собственост?

Ако е по взаимно съгласие лесно ще се разведете.

Няма как да не страдаш, нормални емоции са това.
Имаме 2 коли 1та за него другата остава за мен, но не ми пука честно казано... Всичко отиде подяволите

# 54
  • София
Оставя си вратичка, но също така оставя на нея надежда, за да финтира евентуални по-големи драми и истерии. Може да се върне, ако не потръгне с колежката, но както му е пораснала работата, по-вероятно просто да продължи нататък. По описаното изглежда, че връзката е била изчерпана, та ще направи услуга на авторката, ако не се връща.

Авторке, сега ще те потопи една мъка, и колко време ще те дави, зависи само от теб. Колкото и да ти е гадно, от мен да знаеш, с друг мъж Най-лесно и бързо се излиза от тази ситуация. Секс, внимание, отношение, бързо ще си припомниш какво ти е липсвало и ще разбереш, че нищо толкова не си изгубила. Реакциите му покрай неговия проблем с фертилността, това, че е стоял на завет при теб, но се е подтискал от успеха ти, това, че веднага щом е надигнал глава, е забравил за теб... Всичко това говори, че никога е нямало да прокопсаш с него. Сега ти е трудно да го осъзнаеш, но след време ще го осмислиш. Затова, потъжи малко и търси мъж за кеф. Много си млада, имаш да се наживяваш, да наваксаш загубеното време, а покрай това ще дойде и мъж, с когото да си щастлива. И не зачерквай повече себе си в една връзка, това не прави нито теб щастлива, нито половинката ти.

# 55
То пък жив да го ожалиш този човечец, дето живял в на жена си жилището и тя имала високи доходи. Какво потисничество, какъв тормоз!
Я стига, във всяка втора тема се осъжда жена, която няма жилище и е зависима от мъжа. Този тук какво да го жалим?Избутал е 10г, сега си е повярвал просто.
Светкавичен развод, за да му гледа сеира и хъката-мъката. Щото сега се пробва другаде и не е сигурен, дали няма да се върне на отглеждане, та хайде да го завоалираме зад драма и чувствителност.

# 56
То пък жив да го ожалиш този човечец, дето живял в на жена си жилището и тя имала високи доходи. Какво потисничество, какъв тормоз!
Я стига, във всяка втора тема се осъжда жена, която няма жилище и е зависима от мъжа. Този тук какво да го жалим?Избутал е 10г, сега си е повярвал просто.
Светкавичен развод, за да му гледа сеира и хъката-мъката. Щото сега се пробва другаде и не е сигурен, дали няма да се върне на отглеждане, та хайде да го завоалираме зад драма и чувствителност.
+1

# 57
А той харчел ли й е парите или той си е позволявал по-малко неща, а тя повече? Grinning Да бъдем точни...
Ако се е разпростирал в рамките на заплатата си, не виждам какво толкова е спечелил, а тя загубила.

# 58
  • София
Е то оставаше тя да изкарва парите, пък той да харчи повече... Представям си тогава колко подтиснат щеше да се чувства Joy

# 59
Ами ако е харчел според своята заплата, какво е печелел от това, че жена му взема повече?

Общи условия

Активация на акаунт