Мъжът ми ме заряза по гаден начин

• 8 383
  • 95
  •   1
Отговори
# 60
Ми знам ли, може би е спечелил от това, че не е имал ангажимент да осигурява и да си блъска главата със семейно жилище. От ранна възраст е имал подсигурено жилище и партньор с високи доходи.

П. С. Имах много близък приятел, който се хвана със жена, нетипична за неговия и за компанията вкус. Беше много добре финансово осигурена. Той беше от бедно семейство. Заживя с нея на семейни начала преди да е завършил средно. След дълги години я заряза и си намери своя тип партньор, ожени се и има дете. Та, интереса клати феса. Не е само при жените явление.

# 61
  • София
Самостоятелно жилище без да плаща наем, сметки дори да е плащал наполовина, едва ли във всичко е участвал наравно... А това, че не е било нужно той да осигурява масрафа на половинката съкращава доста разходи... Много по-добър стандарт е имал, за много по-малко усилия, отколкото ако тя изкарваше колкото него. Но той се подтискал, в същото време, си кретал на постлано. И сега изведнъж му пораснали крила и излетял другаде да свива гнездо. Не му е читава работата, то се вижда. А авторката даже се свивала, да не го засегне случайно. И сега лоша, че изкарвала повече. Не е в това проблема, а в главата на мъжа. Жалко, че не я е освободил по-рано от присъствието си.

# 62
Недей така пораженчески!
Всичко било отишло по дяволите, спомняш си празници и хубави моменти… Той бил в травма, че майка му била зарязана, ала-бала. Направо да го ожалиш горкия.
Я се стегни. Това е един комплексиран мъж, който с извинение не се нае…л като е бил на 21-22-23, мъжкото му достойнство е пострадали понеже плувците са му кофти качество, нова работа, повече пари, секс с колежки… Единственото, което му прави чест е, че те е зарязал, а не те е лъгал и не ти е изневерявал години наред, докато ти се чудиш как да забременееш и да се справиш със собствените си терзания.
Според мен, по-добър развой на нещата за теб при наличие на такъв мъж в живота ти,  няма. Сега ще ти е мъчно и тежко, но гледай в перспектива, за този мъж ли мечтаеш да е до теб в добро и лошо? Който си подвива опашката пред първото по-сериозно предизвикателство в живота. Има и много по-трудни неща от проблемното забременяване и битовизмите, ако тук не може да ти е опора, а той не само, че не може, ами НЕ ИСКА, защо ти ще страдаш за него? Да, обичаш го още, след време ще го разобичаш.
Мисли за себе си, просто зарежи миналото и гледай напред. И никакви вратички, никакви втори шансове.
Цени се, той със сигурност не те цени. И не те и заслужава.
Ще намериш щастието другаде, но не търси грешки и вини в себе си.

# 63
Зарязал те е по гаден начин, защото те манипулира да си мислиш колко много му е трудно, да го съжаляваш и да продължи да те държи на верижка, но вече дистанционно.
Я го остави да върви, където иска! Не го мисли, разведи се по най-бързия начин. Не позволявай да те мотае. Оправяй си живота.

В тази връзка прекалено сте се съобразявали един с друг, мълчали сте си за проблемите, отбягвали сте всички неприятни теми и сама казваш, че и двамата не сте се чувствали добре. Ето и ти си била депресирана. Но пусти навик... свикнала си била с него, ами ще отвикнеш. Става с разнообразяване, с общуване с други хора, но най-вече - с бързо приключване на тази пропаднала връзка. Обърни нова страница, почувствай се млада, светът е твой. Не си пилей времето в празни съжаления за нещо, което не е било истинско.

# 64
  • София
На първо време му събери всичкия багаж и питай къде да го пратиш, че си оставя вратичка да се мъкне при теб ката ден и да те облъчва с неясни сигнали.
Според мен набързо ще размисли и ще цъфне, но не трябва да му е отворена вратата, ако ще го прибираш.
Ще трябва доста да се доказва.

# 65
  • София

В съседната тема едно момиче се оплаква, че не може да си гледа детето, понеже не е прието на детска градина и съответно тя няма как да започне работа. А то, било прието, обаче донорът, който го припознал казал "да се оправя" и не си занесъл документите. Във фейса пък някакъв ги тормози и те не смеели да излязат.
Авторке, идея си нямаш каква късметлийка си!
И моят съвет е час по-скоро да подадеш молба за развод. Защото след 2 месеца може случайно да се окажеш бременна и ако тогава тепърва започнеш да се развеждаш може да се окаже, че необходимият срок не е спазен и детето да се води на бившия. И такива неща познава историята, че ти е бедна фантазията.
И да, много добре знам какво говоря. Мои приятели ГОДИНИ наред не можеха да имат дете. Разделиха се и след 2 месеца на единия, на другия след 4-5 жените забременяха. От раз.
Та...
Оле, колко е лесно да си на 28г, без дете, без ангажименти, свободна. Колко лесно се преодолява такава раздяла в сравнение с това да си с новородено бебе, недоспала, никъде не можеш да мръднеш, нямаш грам свободно време, а и не малко средства отиват...

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 08:56 от Светулчица

# 66
Просто ми е трудно, понеже аз никога не съм се влюбвала до сега и не съм имала други връзки, общо взето нямам опит и затова мисля да се опитам да се съвзема и да си изживея по мой си начин цялата ситуация... Ще потъгувам няколко дни, ще ходя като болна сигурно, но обещавам, че след няколко дни ще прочета отново всичко, което сте ми написали всички. Огромно Благодаря за всички мнения! Ако още някой чувства че иска да ми напише нещо, за да ме окуражи ще ми бъде наистина от полза!

# 67
Погледни на ситуацията така - зарязват те на 28, докато още нямате деца, със самостоятелно жилище (твое) и докато работиш. А можеше да те зарежат на 38, с две малки деца, без жилище и без работа, щото нали, до тоя момент е трябвало да си гледаш децата.
Сега стана ли ти по-добре? 😘

# 68
  • София
Аз ще ти кажа следното - първа връзка, дълга връзка, нямаш опит, нямаш база за сравнение. В такива ситуации раздялата винаги е трудна, често си мислиш, че този е бил единственият, незаменим, че друг като него няма да срещнеш, че друг няма да те иска, че нямаш време... все глупави съждения, в следствие на гореизброените. А ти си млада, животът е пред теб, мъже бол. Казвам ти го от позицията на опита, този мъж не е бил нищо особено и ти е само от полза да го смениш. Натрупай опит, сравни различни мъже, различно отношение, и тогава ще знаеш не само, че не си изпуснала нищо, а ще знаеш и какво да търсиш и избираш. Радвай се, че не ти е загубил повече години, или вързал с деца.

Мъката от раздялата минава, но тази от грешния избор може и цял живот да те държи.

# 69
Айде, да сипя и аз малко с черпака.
Това, което ти се е случило далеч не е чак толкова непреодолимо и страшно. Просто някакво тъпо стечение на живота и обстоятелствата. Така че, гледай на това като шанс и отворена врата към нещо ново.
Възможно е човек да си мисли, че чак толкова се е променил, колкото мъжът ти.
Но няма какво да му мислиш и премисляш ти. Явно са се изчерпали отношенията ви и той с новата работа и по-високи доходи да е добил смелост да започне "на чисто". Хубаво е в случая, че нямате деца и ще можете да се разведете по живо по здраво без особени щети за теб.
Няма какво да направиш друго. Започвай на чисто и ти. Нито си накапана, нито си обречена с въпросните поликистозни яйчници. Млада си, имаш покрив над главата си. Имаш работа. Вирвай носът, носи си новите дрехи и се радвай сега на живота си като свободна млада дама. Колкото по-добро самочувствие имаш, толкова повече ще те харесват и мъжете. Само внимавай следващият да не е убитак като този и не се поддавай на чувство на съжаление към разни мизерници, които да ти губят времето.

# 70
Да те окуража и аз малко - като се поосвестиш, ще видиш колко е хубаво да мислиш само за себе си, да не съобразяваш времето си с друг, с неговите ангажименти и настроения, да излизаш когато искаш и да се връщаш когато ти омръзне, да не приготвяш вечеря, да пазаруваш само за себе си,  да ходиш по срещи и да говориш с приятелки с часове по телефона.

Млада си, живей свободно, ти досега си била само обвързана Simple Smile

# 71
Според мен човека е комплексар, от опит знам, че такива няма нужда да им натякваш каквото и да било, те си се знаят що пари чинят, и колкото и да ги жалиш и галиш с перце, няма угодия. Бият го комплексите, и това е. Затова в момента, в който се е видял малко в пари и среда, и веднага са му пораснали крилца. Също мисля, че има замесена друга жена, не е нужно да е нещо сериозно. Но той се е видял в нова светлина, и иска да заличи миналото си, което го е карало да се чувства лузър. А кой най- вече го кара да се чувства така и да му напомня за тази част от живота му, жена му...
Да, според мен авторката трябва да си даде време да пострада, потъгува, и нова година, нов късмет. Да не му се дава път наобратно. Млада, здрава, обезпечена жена - ми да си гледа живота, да направи онова, което много жени правят в такива моменти - ново хоби- спорт, нова прическа, и т.н. И да, хем спорта и повечето движение да много положителни при пкя. Да си обърне внимание, да провери дали няма инсулинова резистентност, често срещана при пкя. Като цяло, да се научи да бъде повече егоист. Да не приютява мъже и да ги отглежда, защото е пълно с такива,  да бяга от мъже, напомнящи ѝ бившия. Наистина, това, че е обезпечена с жилище, добра работа е голям плюс, да си знае цената! И е млада, наистина живота е пред нея!

# 72
И така... Докопах се до вайбъра му на компютъра и видях как са си се сваляли с колежката, която забележете аз съм на 28, а тя на 36... И така момчето захапало джама както се казва...!  Бил е у тях, правели са разни работи, тя му е казала, искам всичко да си казваме, защото виждаш какво се случва...Просто толкова съм бясна на себе си, това се е случвало от известно време... Говорели са си, писали са си и забележете тя била цитирам:  Ти си най-хубавото нещо, което ми се е случвало от години ... Уж ми казваше, че няма друга а само се бил заглеждал ... Ето какво се оказа, а аз глупачката не вярвах и страдах....

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 18:56 от Анонимен

# 73
Тя дали има мъж?
Иначе жените межди 30 и 40 са най-сексапилни според повечето мъже.

# 74
Чувала ли си лафа "като невидял". Ами не е видяло друга жена момчето, интересно му е.
Това да останеш цял живот с един партньор е много рядко срещано. Не се учудвам, че е искал да пробва нещо друго. Ако той не беше поискал, след 5, 10 или 20 години може би ти щеше да поискаш да видиш какво би било с друг.

Въобще, убягва ми защо това е такава голяма трагедия. И твоите чувства ми изглеждат малко изветрели, щом "рядко си му пускала", това е симптом, че и на теб вече ти е било станало отегчително в тази връзка. Бъди честна към себе си.

Общи условия

Активация на акаунт