Мъжът ми ме заряза по гаден начин

• 8 385
  • 95
  •   1
Отговори
# 75
То и да има не пречи. Една моя приятелка на 50 се разведе, защото мъжът ѝ се беше хванал с една женена, която му звънеше по всяко време, и хич всъщност не е имала идея да се развежда. Ама ей тъй, него да го разведе.

# 76
Не си причинявай повече страдания! Каквото било,било.Изнеси му багажа пред вратата,смени ключалката и подай молба за развод!
Ама това го свърши веднага,още утре!Защото не се знае новата тръпка дали ще го приюти или го е ползвала само за забавление,и пак ще дойде да ти прави мили очи.
По горе са ти писали всичко -млада,с жилище,осигурена,без деца! Сега ти е времето да живееш за себе си!

# 77
Чувала ли си лафа "като невидял". Ами не е видяло друга жена момчето, интересно му е.
Това да останеш цял живот с един партньор е много рядко срещано. Не се учудвам, че е искал да пробва нещо друго. Ако той не беше поискал, след 5, 10 или 20 години може би ти щеше да поискаш да видиш какво би било с друг.

Въобще, убягва ми защо това е такава голяма трагедия. И твоите чувства ми изглеждат малко изветрели, щом "рядко си му пускала", това е симптом, че и на теб вече ти е било станало отегчително в тази връзка. Бъди честна към себе си.

Да, бях отегчена от някои черти в характерът му, но исках постоянно да го преодкривам по нов начин, и си мислех, че когато вече е в по-голям колектив с повече хора, ще вземе да възмажее и да порасне за някои неща... Но уви!

# 78
  • София
Не си глупачка, просто ти липсва опит. Виж тук всички лели как веднага разбрахме, че има друга. Не се ядосвай твърде, не жали много, също ти казахме, че си се отървала. Сега започваш и ти да го разбираш. Режи, продължавай напред без повече да се обръщаш.

# 79
Той не се е променял. Той просто си е бил такъв. Много дълго време си бил сложил маска.

Ако бях на ваше място и мъж да откаже да ходи по доктори и да приема лекарства, за да имаме бебче, щях да го зарежа.

# 80
Тя дали има мъж?
Иначе жените межди 30 и 40 са най-сексапилни според повечето мъже.
Нямала мъж и деца а 3или 4 котки, живеела в собствен апартамент и била много разочарована от мъжете..  Поне това ми беше разказвал за  нея, понеже ми говореше за колегите си и ми беше казал представяш ли си: много иска тя да ви запозная, вие имате сходства в характера, без да те познава те харесва...

# 81
Ясно, правела се на приятелка, докато се намърда. Но той така или иначе е имал нужда от такова изживяване, а нейно право е да си търси късмета. Да ѝ е честит

# 82
  • София
Тя дали има мъж?
Иначе жените межди 30 и 40 са най-сексапилни според повечето мъже.
Нямала мъж и деца а 3или 4 котки, живеела в собствен апартамент и била много разочарована от мъжете..  Поне това ми беше разказвал за  нея, понеже ми говореше за колегите си и ми беше казал представяш ли си: много иска тя да ви запозная, вие имате сходства в характера, без да те познава те харесва...
Абе, той пак си намира жена с апартамент, ми прави впечатление. Много харесвам мъже, които така винаги се влюбват в състоятелни жени Wink Смей се, трудно е сигурно, но се отърваваш от много жалък тип. Отваряй шампанското!

# 83
Не познаеш мъжете, не си била в други връзки, хванала си се като удавник за сламка за мисълта колко много го обичаш и прочие клишета. Сега бавно отваряш очи за света. Ще те заслепи за секунда-две и после ще видиш, че е чудесен и пълен с възможности. Мъже - бол. Почерпи за услугата, която ти е направил и смело напред. Можеше с години да врътка теб и самотната любителка на котки.
И между другото много мъже харесват по-възрастни жени, не 20-годишни девойчета. Твоят е прибвал едното сега иска да опита и другото. 36г 😅😂😅. Звучиш, все едно е на 96г.

# 84
Каквото и да си говорим никой не бяга от хубавото. Кой знае колко му е писнало на мъжа. И е съвсем възможно да си живеят добре с новата.

# 85
Каквото и да си говорим никой не бяга от хубавото. Кой знае колко му е писнало на мъжа. И е съвсем възможно да си живеят добре с новата.

Няма лошо загледал се е, може да не е бил и той толкова щастлив с мен- добре разбрах, на сила хубост не става. Но поне защо ме  излъга дори и вчера, че няма друга? Да ми беше казал истината в прав текст, но дали му стискаше?
Да беше казал: да има друга и така, а не да си оставя отворена вратичката, ако евентуално с каката не се харесат да се върне при мен... Защо мъжете нищо не си признават в прав текст а трябваше аз да ровя в чатовете му, за да разбера... Тъпо е!

# 86
Толкова му е писнало, че се изнася чак след като си намира отново жена с апартамент.
Може прекрасно да си живеят с новата. Но авторката не е склад, да отиде и да си изнесе всичко. Жената също може да си завивее прекрасно без него, тези отношения се уреждат от раз - идва, прибира всичко.

# 87
Помъчил се е да ти запази достойнството според мен. Но ти явно мислиш, че понеже си по- богата от него и само да му свирнеш ще дотича.

# 88
Помъчил се е да ти запази достойнството според мен. Но ти явно мислиш, че понеже си по- богата от него и само да му свирнеш ще дотича.

Не е така бе човек... Просто се ядосвам че ме прави на маймуна... Застани като мъж и ми кажи: Да изневерих ти и това е, а не аз да изпадам в депресий.. Просто той овърташе.. Дори и по телефона му казах ти ми изневери и той ми вика не е така, пък на чатовете друго си пишат, как са се гушкали и т.н. Аз му казвам че съм прочела, той пак отрича..

# 89
Момиче,спри се, и отивай да търсиш майстор за бравата!Колко хора още да ти пишат ,че си се отървала!

Общи условия

Активация на акаунт