Пъзели 49

• 24 535
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • гр.София
Меру_popins, мога да кажа, че това е най-трудния пъзел, който съм редила. Много ме беше изнервил, на вечер ако сложех 10 парчета бях много доволна Joy Успех Simple Smile

# 496
Меру_popins, мога да кажа, че това е най-трудния пъзел, който съм редила. Много ме беше изнервил, на вечер ако сложех 10 парчета бях много доволна Joy Успех Simple Smile

Имам някакво предчувствие, че аз ще съм доволна и на 5 парчета дневно 😉

# 497
Тя Мона Лиза писа, че имат страшно много пъзели в новия Комсед, наистина изглежда като райско кътче, особено за мен Satisfied Но каза също, че нямали цени, дано да си оправят обслужването.

Какво научихме днес по емпиричен път? Кутиите на големите Бъфало-та са по-големи Joy
Факт е, че не бях размишлявала по този въпрос. Равенсбургер например са същите или почти същите с много малка разлика, но при тях и кутиите на хилядарките са големи. А при Бъфало са наблъскани на макс частите.

И така, иска ми се да кажа, че ще приключа с поръчките за тази година, но всъщност не обичам да се заричам точно защото знам колко бързо ще бъда опровергана Joy Но вече ми е все тая за намаленията в Озон, въпросът е само да не ме изкушат с някой нов модел както стана с Гибсъна...който вече пътува към България Expressionless
Вече се моля да не зареждат новите Магнолии Joy

# 498
  • София, България
Така както виждам са сложили цени. Според мен ако не е на промоция няма да е изгодно в Комсед.
Момичета, не можете да си представите каква лудница е този пъзел, който редим от 3000 части. 5 часа бях там да светя и наредих 30 парчета, но не заедно, да не си помислите нещо! По две по три. Останаха майсторките и мисля, че ще стане работата, но им трябват поне още 2-3 часа.
Иначе беше страхотно, ама страхотно!

# 499
Тъкмо влизах с въпрос как сте си изкарали днес. Предполагам, че е било много готино, ще чакаме разкази.

# 500
Аз бях за час и половина, после бяхме на фотосесия и се върнахме след това за втори тур. Голям зор е. Накрая бяхме наредили 1/3-1/4 от целия пъзел. Лудница Simple Smile

# 501
  • София, България
Не успяхте ли да го наредите?
Самото събиране беше супер! Трябва по-натам да го повторим, но с по-лесен пъзел.

# 502
За съжаление не успяхме, много далече сме от нареждане. Оставихме го така с идеята другата събота да се продължи

# 503
  • София
Показвам прогреса, не съм брояла парчетата, но ако сме наредили 1000 части, значи сме герои. Пъзела е меко казано наказание, не знам за кои грехове, но добре че компанията компенсираше Joy

# 504
Оо, много готино, аз бях забравила, че е днес, мога само да съжалявам, че няма как да се присъединя Blush

А двете момичета вляво на горната снимка кои са Smile

Ииии, благодарение на много любезното съдействие на white duckling успяхме да мръднем лентичките, още само 98 пъзела Joy

# 505
Ох, като гледам нашия прогрес, леко се притеснявам.

Беше много хубаво да сме заедно, благодаря на всички, за хубавите и весели моменти. Децата бяха големи сладурчета, много послушни, браво, браво на майките.

Аз през цялото време повтарях как следващата събота ще го наредим, но напълно изключих че пътувам от 9-11, и няма как, айде за 17ти да се стегнем.

По реда на номерата, от горната снимка, ляво надясно, Happy eyes, Vese.Vese, Olia, Ioana_g, Neita имаше и други, но така май не се снимахме всички, а малкото сладурче е Изабела. И Мона Лиза и Джо, и Sali, и Евето, и съпруга на Neita, които голяма работа свършиха, но скромно се оттеглиха преди снимката, която направи Ребека Heart.

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 20:50 от Vese.Vese

# 506
  • София
Весе, благодаря ти за думите към снимките! Така и не научих да изразявам с думи това , което ми е в сърцето Heart

# 507
  • София, България
И ние ще дойдем на 17-ти и този път ще го довършим! Ще нося кола и кафе за повдигане на КПД-то.
Ще нося и малки пъзели за децата и ножици и разни модели да режат.

# 508
Да се включа и аз най-накрая. На първо място, ще отбележа страхотното домакинство. Весе, благодаря за споделеното място!:heart: Предостави ни изключителен комфорт. Отец Данаил бе осигурил работната маса - беше събрал няколко чина и поставил отгоре гоооолям плот. То място, то светлина! Той самият се включи за малко, щото поне едно парче трябвало да сложи Grinning Много топло се отнесе към нас и заниманието ни. Heart
Напредъкът ни не е това, което очаквахме. Ама не щото сме се подмотавали в хапване и сладки приказки. Редихме си сериозно.
Скрит текст:

Ама пъзелът е ужасен! Такива пъзели не трябва да се произвеждат! Един такъв размазан, с едни и същи детайли копнати на различни места. Спомням си, че търсих една жълта кола  с пешеходна пътека дълго време и се отказах най-накрая. Ей, каква радост като я намерих при събирането на пъзела! И какво разочарование - не мога да я сложа на мястото ѝ! Пък то същата жълта кола и пешеходна пътека имало и на друго място в пъзела. Ужас! Освен това, картинките, които бях разпечатала не се оказаха подходящи като цветове и изображение, та си останахме с единия капак. Пък то трудна работа така ...
И въпреки, че никой не остана безразличен към пъзела, а всички го намерихме за ужасен, никой не предаде духа!
Благодаря, момичета!!!! Heart
На 17-ти пак. Няма нищо по-хубаво от споделеното хоби!

# 509
  • София
Днес реденето беше много забавно. Ще потръгне пъзела, но е кошмарен Simple Smile
Децата бяха страхотни и дори се включиха да помагат.

Общи условия

Активация на акаунт