Пъзели 49

• 24 520
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Пъзел Anatolian от 1000 части - Вази с цветя. Красота!!!
За снимка, направена в 7 часа сутринта, толкова.
Честит празник на всички празнуващи!

# 571
  • София, България
Ех, как ми харесват едни Кобъли от 2000 части, но няма как да ги наредя

# 572
  • гр. София
Имам го същия с цветята, но на Trefl Simple Smile

Замъците са много хубави! Simple Smile
Аз редя Градината и много й се радвам, на различните надписи и картинки Simple Smile

# 573
  • София
Мона Лиза, защо няма как?

# 574
  • София
Ех, как ми харесват едни Кобъли от 2000 части, но няма как да ги наредя
Мона Лиза, да се опитам ли да позная?
https://www.ozone.bg/product/pazel-cobble-hill-ot-2000-chasti-vi … age-art-supplies/
https://www.ozone.bg/product/pazel-cobble-hill-ot-2000-chasti-storytime/

# 575
  • Свищов
Момичета, минавам да напиша, че пъзелът Гибсънс е у мен, но не знам кога ще го наредя, че съм у майка ми и малко не мога да си намеря удобно местенце, а и много заета бях тези дни. Но пъзелът е късметлия  реших да не го почвам у дома, а като отидем с малката у тях, тъй като те ще ми помагат с детето, докато ММ е командировка....и добре че така направих. У дома още първата вечер стана наводнение и почти беше стигнало до мястото, където редя обикновено пъзели....на земята в хола. Та сега визитата на чуждо място ще се проточи, докато се видят щетите....НО няма нито един пострадал пъзел, въпреки, че държа част от тях на земята, но за щастие в далечния край на стаята.

# 576
Black sea, 1000 части 🍁🐺🍁

Продължавам с горската тематика, като съм ги накупила преди😶‍🌫️

# 577
Ау, този с вълка и аз го взех. Много красив изглежда!
Как ти се видя като трудност?

# 578
  • София
sali, този книжния и аз веднага й го зачислих Simple Smile
кремче, кажи ако трябва помощ с нещо! ММ познва доста майстори в сфери разни и разнообразни, така че ако не с друго, поне с информация можем да помогнем от разстояние!

# 579
  • София, България
Сали позна от раз!

Ей, този Гибсънс наистина голям късметлия! Креми, дано няма много поражения!

# 580
Hot summer, ти ли беше почнала да редиш от най-старите си или се бъркам? Аз май също мисля да започна да редя от старите, като приключа коледната вълна и обещаните, защото все така си стоят вече 1-2 години на шкафа.

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 17:23 от ioana_g

# 581
  • Свищов
О, Тони благодаря. Много мило. Не мисля, че е много зле положението, а и ММ си е майстор - той години наред работеше в тази сфера, а у дома само той прави всичко. У дома пораженията са по паркета в хола основно, но вече се пооправи. По-лошото е, че е текло в комшиите отдолу, че и в 1 магазин под нас през 1 етаж. И при комшията е зле. Та там ще трябва да се ремонтира, но са се уговорили ММ и бащите ни да го оправят като се върне съпружието. Баш първата вечер като замина....направо такъв ужас изживях като ми звъннаха комшиите че тече.....Вече е оправен проблемът, но водата тук в Свищов е ужасна и почти всяка година подменяме смесители, кранчета, нагреватели н бойлер и други чудесии...Тук трябва да си водопроводчик....или поне водопроводчик да ти е първи приятел. Та сега се окопитвам от шока да ми се случи баш като съм сама такова чудо. Утре ще правя damage control и ще поподреждам, че сега там е ужас някакъв....Но пъзелите са живи и здрави. Сега ни пуснаха малко почивка за студентския празник, та се надявам да успея през това време да свърша нещо по пъзелчетата. Даже вчера въпреки цялата ситуация си поредих малко....така ме успокои Simple Smile

# 582
  • София
Кремче малкия дявол. В нас така преди години ще пътуваме за нова година в друг град, но не ме пуснаха от работа и останах в нас. През нощта се будя от страшен шум, а то меката връзка на казанчето избила. Кошмар.

Наредих магазинчето за чай 1:56 на тъмно с мъж и деца наоколо.

# 583
Kingfan, средна трудност. Редих го на лампа и имаше отблясъци, доста тъмни участъци, които ме забавиха.

ioana_g, аз, аз:) Оказа се, че имам такива купувани преди година и сега не са ми толкова желани, та си отвисяват. Разрових се назад в поръчките да видя кой е най-старият, който чака. Вече не се чудя кой да редя, а ги карам наред докато не намалеят под 10. После се надявам да ги държа такава бройка, за да не се случва пак същото:)

# 584
Важно! Важно! Важно!
Малко за привличане на внимането, не ми се сърдете Smile
Весето очевидно е по-решителна от мен и е навита да отиде на световното, а аз няма да я оставя сама Blush Можем да се състезаваме индивидуално и като двойка, но ще е още по-готино ако успеем да направим и отбор от 4. Нали имаше там и отговорник за облеклото, мисля да му намерим работа Laughing А и като ще се вдигнем да ходим поне да обхванем всички категории Grinning
Та, търсим си още двама, не се притеснявайте ако не сте фурии, просто ще е готино да се заедно.
Освен това четох отново правилата и всъщност ако не се вдигнат други българи да ходят имаме всички шансове всички да стигнем финалите. Националностите се разпределят пропорционално в квалификациите и първите двама най-добри от държава отиват на финал. Тоест ако сме 4 от БГ и ни разпределят в 3 групи индивидуално ще има два българи в една група и по един в другите две. Всички се класираме.

За цените не мога да гарантирам, че ще се запазят същите, но като гледам можем да си намерим апартамент за 4 за около 1000-1500 лв. общо, да го кажем по 250-400 на човек.
Към момента има един удобен полет на Уиз 20-25.09 София-Мадрид, който с чекиран багаж 20 кг излиза към 470 лв. на човек.
Тоест според мен ще успеем да се вместим в 1000 лв. на човек за път и престой.

Таксите за участие за тази година са били:
20 евро индивидуални (включва квалификационен пъзел 500 + евентуално от финала 500)
25 евро двойки - по 12,50 на човек (също квалификационен 500 и евентуално пъзел от финала 1000)
90 евро отбор - по 22,50 на човек (включва 4 пъзела по 1000 части  квалификационни + 2 от финала 1000 и 1500)
Общо за трите катерогии 55 евро на човек.

Регистрациите отварят на 1-ви януари и аз мисля да се запишем в рамките на деня, после ще действаме с полети и настаняване.

Премислете и очаквам още двама за първия БГ мама отбор на световното Hug

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 09:45 от Бухтичка

Общи условия

Активация на акаунт