Професионални серии за коса - тема 158

• 91 277
  • 768
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Не става Grinning. Гадове са Рибата. На снаха ми картата стои в мен и когато иска да си използва точките аз и купувам нещата.

# 316
Страшна логика вадят🤦🏻♀

# 317
Не става Grinning. Гадове са Рибата. На снаха ми картата стои в мен и когато иска да си използва точките аз и купувам нещата.

Еххх, гадове баш. Тъкмо се обнадеждих. От време на време имам работа в София, но все не мога да нацеля да имат хубави промоции и си взема нещо на още по-добра цена Grinning

# 318
Дали weightless hydrating mask на morrocan oil утежнява много?

С тънък косъм съм, без никакъв обем и си търся маска за краищата на косата.

# 319
Ха! Редкен ми отговориха! Тези били големи бързаци Simple Smile Браво!

"Thank you for contacting Redken.

Thank you for asking us about Chemistry System that has been discontinued.
Please use instead Redken Professional Strength Acidic Concentrates and Acidic ph Sealer. This is available from your Redken Distributor."
Онова момче се оказа право!

Дали weightless hydrating mask на morrocan oil утежнява много?

С тънък косъм съм, без никакъв обем и си търся маска за краищата на косата.
Не съм ползвала Морокан Ойл и мога само да спекулирам , че продукт в думата Weightless в името едва ли ще е утежняващ. НО все пак ако искате да ви посъветваме какво да си вземете ни кажете какво им е на тези краища - боядисвани ли са, обезцветявани ли са...!?!

Аз съм с тънка коса и харесвам например маската от серията Керастаз Force Architecte (Цимент) . Но следващата, която ще си купя, въпреки сериозното количество продукти вкъщи е MACADAMIA OIL Weightless Repair Masque, защото съм много доволна от останалите продукти в линията.

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 01:46 от Agent Provocateur

# 320
Момичета, имате ли идея какво може да иска капризната ми коса? Страх ме е вече да си купя някакъв продукт, защото дори не знам в каква посока да се ориентирам. Persevere

Ще се радвам, ако можете да ме посъветвате какво да я правя тази моя коса, защото не мога да разбера от какво точно има нужда в момента. Имам дълга, чуплива към къдрава коса с фин косъм. Не е третирана с боя, сешоар или преса, но я усещам суха. Ако не я връзвам, докато спя, се заплита ужасно. Имам усещането, че си оскубах половината коса в последните няколко месеца в опити да я разреша и разплета преди миене... По принцип я реша само когато я мия, иначе къдриците се разплитат и приличам на гнездо. Косъмът не се разтяга като ластик, когато е мокър, така че подозирам, че по-скоро имам нужда от хидратация. Краищата изсъхват доста бързо, след като си измия косата - затова си мислех, че може би е станала порьозна. Обаче, от друга страна, когато вляза да я мия, не се намокря толкова бързо...
Последно ползвах шампоан и балсам от серията Nutriplenish light moisture на Aveda, но явно и това не беше правилният отговор на нуждите на косата Rolling Eyes  Виждам се в чудо вече, не знам как да разбера какво иска - дали хидратацията не е достатъчна, дали пък нямам нужда по-скоро от някоя балансирана грижа или пък от силикони...? Като я измия, на първия ден изглежда и се усеща добре, но след това сякаш ден след ден "изсъхва" и се заплита (особено на тила и отзад на главата), заприличва на метла.
Преди няколко години я бях "опитомила" и добре се разбирахме. После нещо се разбърках хормонално, косата ми стана доста по-суха в дължините, а аз поради един куп причини нямах кой знае какво време и енергия да полагам толкова грижи за променените й нужди. От няколко месеца се опитвам да й угодя, но за съжаление не ми се получава, защото очевидно не мога да нацеля правилните продукти. Ще съм ви благодарна, ако можете да ме посъветвате къде бъркам и към какво да се насоча Simple Smile

# 321
  • Някъде там
Имам въпрос към вас, гланцовете за коса могат ли да заместят боядисването на косата,от близо два месеца боядисвам само корени, без дължини и се чудя дали мога за запълня косъма с гланц вместо с боя?

# 322
Agent Provocateur, ползвам преса и сешоар през ден, от там крайщата са изсъхнали и не са живи. Ползвам термозащитния цимент на  Керастас всеки пъг.

Маската на Макадамия я ползвах досега (голямата опаковка), но не ми възстановява косата 🤔

# 323
Искрица,ако имаш предвид тонер глосове да,можеш.Аз дължини отдавна не боядисвам,само тонирам.

b^s къдрава коса без силикони трудно се поддържа здрава и красива.
Поне една хидратираща и една балансирана маска ти трябват и хидратиращ финиш.
Nutri-маските ползвани постоянно без да се редуват с нещо друго,обикновено водят до суха и твърда коса.

# 324
Nutri-маските ползвани постоянно без да се редуват с нещо друго,обикновено водят до суха и твърда коса.

VanessaDE, благодаря ти за отговора! Там бъркам значи със сигурност - опитвам се от сума ти време най-вече да я хидратирам, хидратирам!, хидратирам!!, защото ми се струва суха. Трябва да си взема и някаква балансирана маска значи. Предполагам, че трябва все пак да е балансирана с превес на хидратация, или? Thinking Също така се опитвах да избягвам умишлено силиконите Smiley  Какво мислиш за Kerastase Discipline или Chronologiste - дали биха били добър избор за балансирана маска в случая или би ми препоръчала нещо друго?
За шампоани и балсами предполагам също би препоръчала да редувам балансирани и хидратиращи?
Какво имаш предвид под "хидратиращ финиш"? Досега слагам по върховете от олиото на Shu Uemura - това достатъчно ли е, или имам нужда и от нещо друго?

И тъй като явно отново ще трябва да ползвам силикони - можете ли да ми препоръчате ДПШ? Навремето бях доволна от един на Wella, но те съвсем са променили продуктите и очевидно вече не го предлагат. Последно ползвах този на Label.M, но ми писна и бих искала "да разнообразя" с нещо друго.

# 325
  • Някъде там
Искрица,ако имаш предвид тонер глосове да,можеш.Аз дължини отдавна не боядисвам,само тонирам.

Какво имаш в предвид под тонер глос, това, което гледах, пише, че е само глос без цвят.

# 326
И в моя град няма магазин на ЗР и съвсем бях забравил за тия точки. Сега ме подсетихте да си ги проверя, имам около 900,но честно казано си мисля, че са ми спестили някои, защото пазарувам от тях от около 3 години и никога не съм си ползвала точките.

# 327
  • Blondeville
Пак се включвам с много положителен отзив за Joico K-PAK Color Therapy Luster Lock Instant Shine & Repair Treatment - ами страхотен продукт, чак съм изненадана Grinning Много блясък, много жива и “хлъзгава” коса. Още докато го отмивах усетих тази хлъзгавост и си казах, че щом е чак така, 100% ще ми утежни много перушинестата коса. Обаче за моя изненада успях да си я изсуша в желаната форма и то с доста обем (аз ползвам 3 вида стилизанти за обем Stuck Out Tongue Winking Eye) Та силно препоръчвам! На няколко пъти се отказвах да го пробвам заради силикона в него, но за 1 път та 10-на дни не мисля, че ще се натрупа чак толкова, а и ползвам дпш г/д веднъж в месеца.

# 328
Пак се включвам с много положителен отзив за Joico K-PAK Color Therapy Luster Lock Instant Shine & Repair Treatment - ами страхотен продукт, чак съм изненадана Grinning Много блясък, много жива и “хлъзгава” коса. Още докато го отмивах усетих тази хлъзгавост и си казах, че щом е чак така, 100% ще ми утежни много перушинестата коса. Обаче за моя изненада успях да си я изсуша в желаната форма и то с доста обем (аз ползвам 3 вида стилизанти за обем Stuck Out Tongue Winking Eye) Та силно препоръчвам! На няколко пъти се отказвах да го пробвам заради силикона в него, но за 1 път та 10-на дни не мисля, че ще се натрупа чак толкова, а и ползвам дпш г/д веднъж в месеца.
Бихте ли споделили как го ползвахте и колко време стояхте с него. На мен ми прави косата на клечки, като неизмита. Как ли не опитах…

# 329
Момичета, след маската Напура С 9 слагате ли балсам? На етикета е написано, че е балсам- маска и това ме накара да се замисля как е най- правилно да я ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт