Професионални серии за коса - тема 158

• 91 268
  • 768
  •   1
Отговори
# 330
  • Blondeville
Olia, като балсам го ползвах, количество колкото лешник (косата ми е до малко под брадичката и бебешки тънка и рядка). Може би около 5 минути стоях с него. Преди него направих както обичайно двойно измиване с Макадамия, като на първото сложих и мъничко ДПШ смесен с макадамията.

# 331
Olia, като балсам го ползвах, количество колкото лешник (косата ми е до малко под брадичката и бебешки тънка и рядка). Може би около 5 минути стоях с него. Преди него направих както обичайно двойно измиване с Макадамия, като на първото сложих и мъничко ДПШ смесен с макадамията.
Вероятно грешката ми е, че слагам повече може би и стоя по- дълго с него. Следващия път ще опитам като вас.

# 332
И в моя град няма магазин на ЗР и съвсем бях забравил за тия точки. Сега ме подсетихте да си ги проверя, имам около 900,но честно казано си мисля, че са ми спестили някои, защото пазарувам от тях от около 3 години и никога не съм си ползвала точките.
Възможно е. Често имах проблем с точките, все не се начисляваха правилните, а по-малко и постоянно им пишех. Наскоро имах също разминаване, но не го признаха, минала 1 година и ми изгоряха точките от 1 поръчка 😑
Пак пазарувам от тях, пускат добри намаления на неща, които ползвам редовно.
Би било добре да променят правилата за ползване на точките, след като имат магазини само в 4 града, мисля. 900 точки са си 45 лв., при намаление може да се купят 2 продукта поне.

# 333
Да, така е. Не са малко. Обмислям или да си дам картата си на приятелка, или да изчакам някакво ходене до София.

# 334
Точки ползвам на друго място единствено в Дъглас и в това отношение са за похвала в сравнение с нашите любимци. Дори изпращат продуктите от събраните точки с безплатна доставка  и вече втора поредна година се възползвам. Ако в Рибката четат форума ни, би било доста полезно за нас - техните клиенти - да ни предоставят шанс да монетизираме оборота им. Иначе тези точки са безсмислени за… почти цяла България.

# 335
И аз мисля че тези точки трябва да могат да се монетизират и он-лайн.
Не мисля че е честно само във физически магазин да се ползват.
Съгласна съм с вас че това определено трябва да се промени.

# 336
Здравейте,момичета!Открих темата на скоро и мисля,че тук е мястото да попитам каква козметика бихте ми препоръчали за косопад? Родих преди 1г и след следродилния,есенния косопад ми разказа играта.Косата ми е дълга,права и тънка.Бих искала да има и малко обем.Ориентирала съм се към Moroccan oil,но ще се радвам да чуя отзиви от вас.

# 337
Може ли отзиви за

# 338
b^s балансирана с превес на протеина.
За Дисциплин и Хронолоджист не мога да кажа добра дума,не казвам че не стават,просто аз не ги харесвам.Косата ти е нетретирана с фин косъм,и двете ще ди дойдат в повече,така мисля.
Не се хвърляй на Керастаз.Хвърлих един бърз поглед в ЗР-JOC,OLIOSETA,Alfaparf,...те са по-скоро за твоята коса.Маските на първите две марки не съм ги ползвала.OLIOSETA е много хвалена тук,а JOC мисля че е на същия производител,вероятно са с подобно действие и не са скъпи.Alfaparf познавам,за твоята коса биха били достатъчни
https://www.zlatnaribka.com/maski-za-kosa/maski-za-suha-kosa/Pod … p.price&order=ASC
https://www.zlatnaribka.com/maski-za-kosa/maski-za-suha-kosa/vaz … p.price&order=ASC
Шампоаните по-добре да са по-леки,за да не ти утежняват.
Хидратиращ финиш-някакъв крем или спрей,който да държи влагата в косъма,да омекотява,подхранва...в този смисъл.Примерно
https://www.zlatnaribka.com/kerastase/thermiques-termo-zashtita/ … -thermique-150-ml
https://www.zlatnaribka.com/kerastase/fluidealiste-za-izglazhdan … luidissime-150-ml
https://www.zlatnaribka.com/olaplex/krem-za-vazstanovyavane-i-iz … smoother-6-100-ml
https://www.zlatnaribka.com/olaplex/termozashtiten-izglazhdasht- … air-serum-9-90-ml
Или новия крем на Олиосета,който всички хвалят.Не съм го пробвала
На олиата не съм фен,но ако ползвам,то само по капка на напълно изсушена коса и то след поне два други финиша.
ДПШ,щом харесваш на Велла https://www.notino.bg/wella-professionals/sp-deep-cleanser-shampoan/
На ЛейбълМ за мен е много добър.На Джойко също.

Искрица тонери,които освен цвят придават и гланц
Скрит текст:

Ако е само глос, няма да депозира цвят

# 339
Момичета имам въпрос за реконструктура в две стъпки на Aphogee. Може ли да се ползва след боядисване, за запечатва е на косъма или ще свали боята като еластисайзъра. Отдавна не съм го използвала и не помня вече.

# 340
Навремето бях доволна от един на Wella, но те съвсем са променили продуктите и очевидно вече не го предлагат.
Аз съм доволна много от този (взех си литър). Освен от него този на Редкен също ми харесва.

Пак се включвам с много положителен отзив за Joico K-PAK Color Therapy Luster Lock Instant Shine & Repair Treatment - ами страхотен продукт, чак съм изненадана Grinning Много блясък, много жива и “хлъзгава” коса.
От същата серия има и нелош leave in product Joico K-Pak Color Therapy Luster Lock Multi-Perfector Daily Shine & Protect Spray - изобщо серията K-Pak Color Therapy ми е любима от Джойко за боядисана ми коса и има много прилични продукти в нея. Ползвам я обаче през зимата, през лятото ми идва тежка.

Agent Provocateur, ползвам преса и сешоар през ден, от там крайщата са изсъхнали и не са живи. Ползвам термозащитния цимент на  Керастас всеки пъг.

Маската на Макадамия я ползвах досега (голямата опаковка), но не ми възстановява косата 🤔
Циментът на Керастаз е може би най-най-неовлажняващият термокрем от всички техни - аз го ползвам когато искам "твърда" коса (моята тънка коса е склонна да бъде много мека след повечето продукти). Дори съм го смесвала с друг термик на Керастаз, за да има повече влага - в случая с Екстеншънист Термик, който е много, много по-овлажняващ. Та си мисля, че несъзнателно сама допринасяте за сухотата на крайчета.

Аз лично бих сменила термика (или бих му добавяла или редувала с друг) и бих добавила и олио за да запечатва влагата в тези краища. Олиата сами по себе си при мен не дават достатъчно влага.

Макадамия има много маски, но Deep repair masque e най-популярната. Но и след нея си има нужда от продукт, който да "запечата" влагата вътре в косъма.
https://www.macadamiahair.com/mac-pro
^^^ Тази маска, която ви предложих е част от Weightless Repair Pro серията за тънка коса, която за мен (вече имам шампона, балсама, лив ин кондишънъра и термика, а маската пътува към мен) е откритието на годината за моята тънка коса! Прави я жива, гъвкава, блестяща и неутежнена!

PS А аз ще кажа добра дума за много стар продукт, който бях забравила, че съм купувала, но подреждайки колекцията го открих. Matrix Oil Wonders Egyptian Hibiscus Oil - супер леко олио, блясък невероятен, щастливи крайчета, никаква мазнота - сравнявам го с дватa ми най-използвани подобни продукта - Шу Уемура и розовия Керастаз, както и с коприните на ЧИ . Спрян от производство, но все още го мяркам из разни сайтове, както и другите 2 продукта от серията (с амла и с мурумуру) - на тази серия много харесвам факта, че може да се ползва преди шампоана за подхранване и предпазване на дължините и краищата. Много уважавам мултифункционални продукти! От Matrix съм имала чудесни продукти за бюджетни пари. Kакто и от Goldwell!

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 18:07 от Agent Provocateur

# 341
Здравейте, в момента използвам серията на Moroccanoil Repair, но не я редувам с нищо друго, а ми се иска. Какво би било подходящо да си взема? Косата ми не е боядисана, не много тънък косъм, сравнително бързо омазняващи се корени.

# 342
Момичета имам въпрос за реконструктура в две стъпки на Aphogee. Може ли да се ползва след боядисване, за запечатва е на косъма или ще свали боята като еластисайзъра. Отдавна не съм го използвала и не помня вече.

Същият въпрос имам и за тази маска. Не съм я пробвала до сега а четох много положителни отзиви.

# 343
  • Blondeville
Agent, благодарение на теб и при мен Макадамията за тънка коса се оказа уау серията за коса и вече ми е на челно място! Взех си и маската, една идея по-силна ми идва от балсама, но мисля поне веднъж в седмицата да я ползвам вместо балсама. Имат един leave in продукт, но е изчерпан, та го дебна и него да се появи.

Надявам се тази серия да е подходяща за постоянно ползване, понеже изобщо не искам да се мия с другите засега Grinning

Много ми е мерак да пробвам нещо на Шу, съвети за хубава серия за перушинеста коса?

# 344
Блонди, маската сега пътува към мен, leave in-ът е хубав, термото още не съм го пробвала Simple Smile Как може да съм толкова широкопръста като ми хареса нещо!?! С едно се успокоявам - косата на щерката е подобна на моята, а приятелките и също хич не пестят моите продукти - нищо няма да иде на боклука Grinning

Серия на Шу не съм пробвала, олиото им не е никак лошо за нашите коси, но за тези пари ми се щеше да е изключително.... а не е!

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 19:22 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт