Бързам да споделя с вас една новина, която ме зарадва:
"На снимачната площадка е новия сериал "Прощално писмо" на Kanal D продуциранан от Most Production и от Gül Oğuz. Първите кадри от поредицата, създали голям интерес у персонала и историята си, бяха споделени с пресата.
Тези кадри от сериала, който се снимат в Истанбул, дойдоха от главните актьори Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım и Bennu Yıldırımlar. В сериала се разказва, че преди години с писмо Аланур и Зия се разделят неочаквано заради децата си. И спираща дъха битка между двете семейства заради младите влюбени.
Вълнение и ентусиазъм изобилстваха в снимките от първия сет ден, където двете страни се събраха. Играчите, позирали с целите, изразиха, че нямат търпение да се срещнат с публиката.
В историята участват успешни имена като Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan и Elena Viunova .
"Прощално писмо" с трогателната си история и силен персонал скоро ще бъде по Канал D...

Хубав ден желая на всички ви и до скоро.

какви манекенки са вкарали в Шербета разкажи , покажи . Ако има целувка на НЧ също. 

:"Успешният актьор Боран Кузум присъства на ревюто на мъжки облекла Зима 2023 в сградата на ЮНЕСКО в Париж като единственият гост на Hermes от Турция. Младият актьор, който наскоро получи похвали за различните герои, които изигра в "Съкровище" и "Новогодишна нощ", беше посрещнат с интерес от пресата и фотографите, които проследиха модното шоу."

Но съм виждала много подобни случаи, не точно на тема религия, защото у нас в Бг толкова религиозни няма. Но на тема етнос и възраст има много случаи. Аз не ги упреквам, напротив , ок щом са се влюбили така да е, нека да изживеят любовта си, да са щастливи!
Понякога близките са против, понякога се примиряват и приемат неизбежното, особено пък когато се появят и деца.
Дето се вика, ни риба, ни рак. По мое наблюдение такива бракове много рядко са щастливи, да не кажа хич. Защо? Както се вижда и в сериала, за това е нужно да жертваш нещо, било отношения с роднини, близки, било местоживеене или каквото и да е. В един момент, след време, години, това става проблем. Различията във виждане, възраст, характер се сгромолясват и е трудно да се одържи баланса. А както знаем , любовта е до време, идва един момент в който преминава на друго ниво и ни се налага да премерим плюсовете и минусите в една връзка. Единствено децата могат да я задържат, но не винаги. Ай , много се разприказвах и май нищо не казах. Трудна тема, не съм гледала оригинала по който е направен сериала и ми е интересно как ще се развие. Определено трудности ще има, но хепиенда ми се вижда мираж, в реала.