Турски филми и сериали - Обща Тема за Общи Приказки - Тема 12

• 73 422
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus
Бързам да споделя с вас една новина, която ме зарадва:
"На снимачната площадка е новия сериал "Прощално писмо" на Kanal D продуциранан от Most Production и  от Gül Oğuz. Първите кадри от поредицата, създали голям интерес у персонала и историята си, бяха споделени с пресата.
Тези кадри от сериала, който се снимат в Истанбул, дойдоха от главните актьори Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım и Bennu Yıldırımlar. В сериала се разказва, че преди години с писмо Аланур и Зия се разделят неочаквано заради децата си. И спираща дъха битка между двете семейства заради младите влюбени.
Вълнение и ентусиазъм изобилстваха в снимките от първия сет ден, където двете страни се събраха. Играчите, позирали с целите, изразиха, че нямат търпение да се срещнат с публиката.
В историята участват успешни имена като Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan и Elena Viunova .
"Прощално писмо" с трогателната си история и силен персонал скоро ще бъде по Канал D...

Хубав ден желая на всички ви и до скоро. Flowers Four Leaf Clover

# 496
Благодаря, Нинче! 🌹
Изключително много харесвам Нюргюл....винаги е много точна в избора си за героиня.....Наистина ще я загледам с интерес!

# 497
Да се охладим във водата с Маран , страхотно тяло  
 https://twitter.com/Milenac1973/status/1616898042090721283
🙈🔥🔥🔥🔥
Изгледах го Шахмарана и ми хареса .  Буракджъм е талант спор няма и Серенай ми допадна .  Не е уауууу  идеята е интересна.  Дядото на Шахсу уграе Мустафа Угур от Ичерде. Не го видях на премиерата . Добър актьор е.  НФ в интимните сцени нямат равни. Турците умеят тези неща без вулгарност .

Притовополжни мнения се срещат . Нормално .

Ето как се е изказал музикант
Скрит текст:

Цитат
Известният композитор и музикант Фазил Сай призна, че са му стигнали само два епизода от сериала Шахмаран с приятеля му, който се опитва да спечели момиче. Писна му и дава на новия проект на Netflix една от десет възможни точки. Какво е Шахмаран като цяло. Вече ни писна от философстване, стереотипи, ограничения, невъзможност за издигане, невъзможност за създаване, евтиния, гонене на рейтинги. Имайте предвид, че потребителите на IMDB са съгласни с оценката на г-н Сай - повече от 90% от рецензиите са отрицателни

Личната стилистка на Чаатай с която работи от години  Илкнур Шереф е в Саудитска Арабия заедно с Енгин Акюрек и Деметка.На Енгин също е стилист.  Фантастични са двамата.
Енгин се е подмладил с прическата и е доста отслабнал за новият проект.
Как ли ще облече Чаго за галата на Терзи ?
Последният път го видяхме официално облечен за международната награда през 2019г. и е много елегантен.🖤

Обича да се селфи царица е . Много добра организация на арабите на събитието . Имаше и холивудски звезди. Долкото разбрах са били там за реклама на новият проект .

черната рокля и стои фантастично и грима е перфе . Арабатите напредват като са разрешили такова деколте .

Цитат
Според Бирсен Алтънташ сериалът на Disney Plus на продуцента и режисьор Йълмаз Ердоган „Организационни въпроси“ е спрян поради високия бюджет. Сега се подготвя сериалът, чийто бюджет е намален. Сериалът трябва да излезе на снимачната площадка в началото на лятото.

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 13:23 от femmi2

# 498
Нинче, 😍 хубава новина, ама се питам какво им става напоследък на съседите?
Свършиха ли им манекените, че и в Шербета, и в новия сериал, за който пишеш, момчетата все едни такива без никакъв чар. 😂

И не казвам точно, че са грозни, защото знаем грозници, заради които сме залепвали на екран.

Но заради всички останали от тима, ще го гледам, естествено, ако ми хареса.

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 17:54 от pepel_ot_rozi

# 499
Пепелче  Heart Eyes какви манекенки са вкарали в Шербета разкажи , покажи . Ако има целувка на НЧ също.

Вече ни липсваше!! 🥰 Хaзалджъм е специален гост в токшоуто на Ceyda Düvenci, разговор между приятелки 👩‍❤️‍💋‍👩 Днес в 19:00 (турско време) в YouTube 👏

Последна редакция: вт, 24 яну 2023, 07:09 от femmi2

# 500
Момичета,някой гледа ли Kan cicekleri/Кървави/Повехнали цветя  освен мен...Много ми хареса химията на главните двама ,Дилан и Баран...Огън и Жупел са ,иначе историята не е нищо непознато като за ежедневна драма.Двамата главни  са принудени да се оженят за да прекъснат кръвната вражда на семействата си.Дилан е младо момиче изпълнено с мечти и надежди,но изведнъж тези мечти се сриват след като ,трябва да се ожени за Баран,който я смята за смъртен враг.

Аз също съм впечатлена от този сериал, дори питах тук в групата дали няма тема за него. Големи сладури са главните герои. Преобладават отрицателните персонажи, струва ми се, че са доста повечко от допустимото, но.....все пак  ще има голяма любов, макар и с големи перипетии, злини и мръсотии.

# 501
Днес беше качен финалът на Баща с бг превод,поплаках си току що.Хепи енд,но не съвсем...☹️
За пореден път трансформация на един от главните герои от злодей в положителен образ... Хакан Курташ ( В Жена беше лош и стана готин след това...) Лошия и алчен тиранин от втория сезон беше адски противен и си се запя старата песен с оръжията и подкупните злодеи , които  ме напрягат...но това си е част от повечето сериали.
Гледайте филма, благодаря за препоръките тук.
Хубава вечер!

# 502
Днес беше качен финалът на Баща с бг превод,поплаках си току що.Хепи енд,но не съвсем...☹️
За пореден път трансформация на един от главните герои от злодей в положителен образ... Хакан Курташ ( В Жена беше лош и стана готин след това...) Лошия и алчен тиранин от втория сезон беше адски противен и си се запя старата песен с оръжията и подкупните злодеи , които  ме напрягат...но това си е част от повечето сериали.
Хубава вечер!
И аз го гледах, ноооо до 27 епизод. Сега ще наваксам.....Само отвратителният Хаджи да не са го избелили.   ...

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 22:49 от Stella2021

# 503
  • София
Хубава вечер!
Хакан Курташ е великолепен и талантлив артист.
 Гледала съм го и в "Жена" и в "Доктор чудо" и много го харесвам, защото изгражда запомнящи се образи.
За Ончето специално :
Тази снимка ми се появи на страницата ми, но няма превод. Ще се радвам ако някой го преведе.

# 504
Хубава вечер!
И аз го гледах, ноооо до 27 епизод. Сега ще наваксам.....Само отвратиленият Хаджи да не са го избелили.   ...

Ужасен е този Хаджи, много противен персонаж...

# 505
Нинче, благодаря! Blush
Горе-долу това пише за Боран, малко през 2 езика, ама става ясно Grinning:"Успешният актьор Боран Кузум  присъства на ревюто на мъжки облекла Зима 2023 в сградата на ЮНЕСКО в Париж като единственият гост на Hermes от Турция. Младият актьор, който наскоро получи похвали за различните герои, които изигра в "Съкровище" и  "Новогодишна нощ", беше посрещнат с интерес от пресата и фотографите, които проследиха модното шоу."

Боран често ходи в Париж, а сега след няколко заснети един след друг филма- съвсем заслужено си почива в Европа, беше и в Милано. Европеец е по дух той.
Предстои да покажат филма, в който играе главна роля "Дом без адрес" на фестивали, после и в Турция. Много харесвам Боран от времето на любимия ми турски сериал евър "Ти си моята Родина",  както някои от вас знаят. Blush Интелигентен, образован, възпитан, чаровен, чудесен актьор. Но май за съжалени  тотално се отказа от телевизията. Напоследък снима все филми или на платформи.

За него, както и за други млади колеги на Халит и Бергюзар  пишем в едноименната група- групата на Лу. Hug

# 506

Добро утро 🌼

Бурак и Серенай продължават да предизвикват турските нрави и фенове до краен предел. Лично мен все повече ме кефят и се забавлявам с коментарите по соц.мрежи.

"Не мога да превъзмогна анакондата на Бурак" е може би един от забавните коментари 😃

# 507
На 10 март излиза нов игрален филм в Турция със заглавието “Сълзите на врабчето”(Sercenin Gözyaşlari).
Ще участват актьори като Арзу Джабар, Билге Шен, Езги Шенлер, Еврен Ерлер, Седеф Шахин, Йешим Салкъм, Кубилай Пенбеклиоулу и др.
Надявам се да бъде преведен!

Последна редакция: вт, 24 яну 2023, 18:37 от mimchyyy9

# 508
Привет! Hug Изгледах 3ти епизод на Омер. И потънах в размисъл. Темата е мноооого сложна. Лично аз не знам дали изобщо трябва да коментирам, защото лично аз подобно нещо не съм преживяла.  Е, може би на тема възраст, съпруга ми е доста по възрастен, но това е "нормално", но не съвсем. Joy Но съм виждала много подобни случаи, не точно на  тема религия, защото у нас  в Бг толкова религиозни няма. Но на тема етнос и възраст има много случаи. Аз не ги упреквам, напротив , ок щом са се влюбили така да е, нека да изживеят любовта си, да са щастливи! Heart Понякога близките са против, понякога се примиряват и приемат неизбежното, особено пък когато се появят и деца. Heart Тези деца трябва да са много силни, за да понесат всички негативи, които произхода им носи(хорското мнение, отношението им, в повечето случаи негативно и от двете страни). Cry Дето се вика, ни риба, ни рак. По мое наблюдение такива бракове много рядко са щастливи, да не кажа хич. Защо? Както се вижда и в сериала, за това е нужно да жертваш нещо, било отношения с роднини, близки, било местоживеене или каквото и да е. В един момент, след време, години, това става проблем. Различията във виждане, възраст, характер се сгромолясват и е трудно да се одържи баланса. А както знаем , любовта е до време, идва един момент в който преминава на друго ниво и ни се налага да премерим плюсовете и минусите в една връзка. Единствено децата могат да я задържат, но не винаги. Ай , много се разприказвах и май нищо не казах. Трудна тема, не съм гледала оригинала по който е направен сериала и ми е интересно как ще се развие. Определено трудности ще има, но хепиенда ми се вижда мираж, в реала. Cry

# 509
Момичета,някой гледа ли Kan cicekleri/Кървави/Повехнали цветя  освен мен...Много ми хареса химията на главните двама ,Дилан и Баран...Огън и Жупел са ,иначе историята не е нищо непознато като за ежедневна драма.Двамата главни  са принудени да се оженят за да прекъснат кръвната вражда на семействата си.Дилан е младо момиче изпълнено с мечти и надежди,но изведнъж тези мечти се сриват след като ,трябва да се ожени за Баран,който я смята за смъртен враг.

Гледам го.
Обаче се измъчвам с този сериал
Сюжета ме зариби в началото и все още-36-та серия очаквам да се случи нещо по-различно от това да се опитват да убият Дилан,Боран да я спасява,,да я носи на ръце ,а тя да примигва насреща му.
По-слаба игра не съм виждала до сега,особено от актрисата /не и знам името/
Стоят,гледат се 3-5 минути,после 10 минути си припомнят какво се е  случило преди ,кажат си две-три думи от порядъка на "Недей","Какво правиш","Как си" и серията свършва.
Ако не е любопитството ми и инатът ме да догледам,каквото започна-няма да продължа,защото може да я карат така още 100 серии!

Общи условия

Активация на акаунт