Гледам го.
Обаче се измъчвам с този сериал
Сюжета ме зариби в началото и все още-36-та серия очаквам да се случи нещо по-различно от това да се опитват да убият Дилан,Боран да я спасява,,да я носи на ръце ,а тя да примигва насреща му.
По-слаба игра не съм виждала до сега,особено от актрисата /не и знам името/
Стоят,гледат се 3-5 минути,после 10 минути си припомнят какво се е случило преди ,кажат си две-три думи от порядъка на "Недей","Какво правиш","Как си" и серията свършва.
Ако не е любопитството ми и инатът ме да догледам,каквото започна-няма да продължа,защото може да я карат така още 100 серии!
Така е. В това отношение ми напомня на "Наследство", който спрях да гледам отдавна, поради смяна на главната героиня. И там така се гледаха, а с имена един към друг започнаха да се обръщат след стотици серии, да не говорим за други по-близки отношения. Дори си помислих, че сценаристката е същата, но за щастие не е тя. Въпреки това за момента ми е интересен и ще го гледам, но се надявам тези непрестанни опити за отстраняване на главните герои да позатихнат, че става непоносимо вече. Прекалено много "доброжелатели" има в този сериал.