С пожелание за много здраве, щастие, късмет, успехи и любов!
Сърбеше ме да се изкажа във Фейса, ама не посмях, че ще ме разкъсат фенките на "Рибарче".
Ок, хубава двойка, перфектни актьори, режисура, ама сценария...майко мила.
Ми, то не знам това за детската градина ли е или наистина всички са за психиатър. Че то и аз май , ако продължа да гледам тая боза. Особено след последния епизод, а и предположенията за по нататък. Не знам, какво искат да ни покажат, какъв разврат се крие зад привидното благоприличие ли? Как се предава по наследство и рефлектира върху младите ли? Комедия или трагедия? Честно казано не ми харесва и май ще го отсвиря, като " Момичето зад прозореца". Само по скоро да започват новите сериали, че съм си набелязала 4-5.
Сърбеше ме да се изкажа във Фейса, ама не посмях, че ще ме разкъсат фенките на "Рибарче".
Ок, хубава двойка, перфектни актьори, режисура, ама сценария...майко мила.
Ми, то не знам това за детската градина ли е или наистина всички са за психиатър. Че то и аз май , ако продължа да гледам тая боза. Особено след последния епизод, а и предположенията за по нататък. Не знам, какво искат да ни покажат, какъв разврат се крие зад привидното благоприличие ли? Как се предава по наследство и рефлектира върху младите ли? Комедия или трагедия? Честно казано не ми харесва и май ще го отсвиря, като " Момичето зад прозореца". Само по скоро да започват новите сериали, че съм си набелязала 4-5. 

В момента съм започнала "Аси"- когато имам възможност, гледам по някоя серия и напредвам. После ще харесам и някой друг стар хит, от тези класики съм гледала само "1001 нощ".
В момента съм започнала "Аси"- когато имам възможност, гледам по някоя серия и напредвам. После ще харесам и някой друг стар хит, от тези класики съм гледала само "1001 нощ".

Честит Бабинден и от мен! И аз съм прясна баба от скоро.
Макар, че Бабин ден празнуваме отдавна, защото е празник не само на "бабите", а и на всички раждали жени. В повечето случаи се празнува на 21 януари, по стар стил, но напоследък се налага и по новия.
Да ти кажа за "Сипахи", гледам го от немай къде, поради липса на нещо по добро. Както писах, голяма суша напоследък. Не е лошо сериалчето, но не е от моя тип тематики. Много добри актьори, но разузнаване, полиция, атентати и убийства ми идват в повече. Подобен е и "Нулев ден". Запълвам си времето с тях, докато не излезе нещо по добро. Между другото по препоръка на Стела започнах "Прекрасни дни" (как съм го пропуснала?). Още съм на 1ви епизод, но е доста интригуващо. Лейла Танлар и Бурак Дакак- прекрасни!