Турски филми и сериали - Обща Тема за Общи Приказки - Тема 12

• 74 033
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
DeniAra, и аз си сме смея с глас, ноооо, права си......що, да се затлачват в тиня....Виж, други го направиха.....Халал да им и е всичко. В крайна сметка, всеки има глава на раменете  си и сърце, което да му подсказва.
Е, за нас е забавлението....

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 15:27 от Stella2021

# 406
Тия журналя като видят мъж на маса с три жени и значи спи с всичките. Въобще не им се връзвам.

# 407
Тия журналя като видят мъж на маса с три жени и значи спи с всичките. Въобще не им се връзвам.

И аз не вярвам на 100% на журналята...но, все таки, надушват  и .....
И все пак, както си имаме поговорки - "Крушката си имала и опашка".
В никакъв случай не осъждам в този случай Арас Булут.....млад мъж, в момента самотен - какво му пречи да се забавлява.....това си е напълно естествено.....и бягството му оправдавам....той си знае защо..

# 408
Йозлем Токаслан ще участва в “Предателство”.

# 409
Момичета....попадна ми и едно    ...нещо, като виц.....
Затова в "скрити"

Скрит текст:
Женски семинар на тема:
,, Как да живеем в любов и разбирателство с мъжа си".

Говорителката пита присъстващите дами:
- Коя от вас обича своя мъж?
Всички вдигат ръце.

-А кога за последен път сте му казали това?
Някои отговарят, че днес, други - вчера, трети не помнят...
Тогава говорителката помолила жените да вземат телефоните си и да пратят на своя любим Sms с текст „Скъпи, обичам те!". След това дамите трябвало да разменят телефоните си и да прочетат на глас получените в отговор съобщения.

Ето и някои от тях:
„Да не си болна, ма?"
,, Какво пак е станало с колата?"
„Не разбирам какво искаш."
„Какво пак си направила?! Този път няма да ти простя!"
„Не увъртай, а кажи колко ти трябват."
„Молил съм те да не пиеш."
 ,,Каквото и да искаш, отговорът е НЕ!!!
,,Чата ли обърка,ма?!"
😅😁🤣

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 05:58 от Stella2021

# 410
Още препядствия на проекта с Алперен и Мелиса. Продуценската компания пастел филм не е плащала заплати на техническия екип и стачкуват.

За видеото с Арас като са  свободни и млади и секси , мъже с възможности  що  да не се забавляват.  
Арас като е бил в компанията на три кадъни не значи, че спи с тях ,журналята търсят сензацията. И да спи негова си работа.
При Чачи също изкараха го какъв ли не че изневерил на Дуня:joy: Това не е доказано и няма снимки.  
Сега искам Чачи сингъл колкото може по дълго.
Егоист съм и ревнивка.
Да бъде лош да мачка кадъните и лее алкохол.

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 22:34 от femmi2

# 411
...Къванч сега и преди.....

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 06:53 от Stella2021

# 412
Защо не! Друг е въпроса, че на мен не ми харесват руси и синеоки мъже. Иначе, като актьор Къванч е много добър. Но аз си падам по тип Кенан Имирзалъолу!  Heart

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 11:35 от pipilota65

# 413
Пипи , гледала съм Кенан в Хулиганът и много малко в Езел...
Прекрасен мъж и като актьор....👍👌

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 05:59 от Stella2021

# 414
Адвокатът на #NilperiŞahinkaya Nail Gönenli поиска заповед за арест на #BurakDeniz .

(Бирсен Алтунтас)

Пиянският скандал между Бурак и Нилпери започна своя втори сезон и то само седмица преди премиерата на "Шахмаран". И в това ако няма сценарии по примера на "Me Too" в Холивуд, здраве му кажи.

Бях писала преди месеци за случилото се и смятах, че съдебната история е приключила, но явно не е.
Интересно е, защо този адвокат чака половин година за да иска арест. И за какво го иска този арест?!

# 415
Харесвам Бурак , голям актьор е  тази сага няма да свърши добре.Rolling Eyes
До колкото разбрах с адвоката се опитват да избегнат разпит нямал време от ангажименти. Какво още ще го разпитват мисля, че беше дал показания. Съвпадение или не е точно сега... Може така да искат да му провалят премиерата.

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 23:26 от femmi2

# 416
Според слухове сериала на Ay Yapım - "Aile/Семейство" с участието на Къванч Татлъту и Серенай Саръкая ще е адаптация на арабския сериал "Престиж", след като международния канал "HBO" се оттегли от продажбата на правата на сериала "Семейство Сопрано" към компанията Ay Yapım.

# 417
  • Дубай
Жалко за Бурак Дениз точно преди  премиерата на ШахМаран,който се очертава много различен и интересен.
Наистина лошо е постъпил ,но доколкото помня се е извинил,въпреки всичко обаче трябва да обърне внимание на проблема ,ако има такъв...

# 418
От 15 септември досега прокуратурата в Адана го чака да даде показания, затова адвокатът на Нилпери е поискал принудително завеждане.
Ето оригиналният текст от Бирсен

Скрит текст:
Burak Deniz hakkında yakalama kararı çıkarılmasını talep etti

Nilperi Şahinkaya'nın savcılığa şikayet ettiği Burak Deniz'in henüz ifade vermeye gitmediği ortaya çıktı.

Nilperi Şahinkaya, Burak Deniz hakkında15 Eylül’de yaşanan kavga nedeniyle Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştu. Şahinkaya’nın avukatı Nail Gönenli dilekçesinde Deniz’in “kasten yaralama”, “hakaret”, “kişilerin huzur ve sukûnunu bozmaktan yargılanmasını talep etmişti. Burak Deniz, bir özür yazısı yayınladı. Ancak Nilperi Şahinkaya bu özrü kabul etmedi ve şikayetinden vazgeçmedi.
Konuyla ilgili dava açılıp açılmayacağı merak konusu oldu. Burak Deniz’in geçen 4 ay içinde savcılık tarafından çağrıldığ halde ifade vermeye gitmediği öğrenildi. Deniz’in avukatı Serdar Opak da müvekilinin işi nedeniyle sürekli yurt içi ve yurt dışı seyahatler yaptığı iş yoğunluğu nedeniyle de ifade vermeye gitmediğini söyledi. Nilperi Şahinkaya’nın avukatı Nail Gönenli, Deniz hakkında yakalama kararı çıkarılmasını talep etti.

# 419
Привет! Hug Току що изгледах  и първия еп. на "Жар птица". Поредната тежка драма.  "Парижката Света Богородица" в съвременен вариант. Само дето падретата липсват, но те са в друг сериал("Омер") Heart

Общи условия

Активация на акаунт