БРАТЯ - КРАЯТ 💋🔥

• 34 272
  • 549
  •   1
Отговори
# 195
Ще запомня този сериал с тези уроци и естествено тази голяма любов. И няма смисъл някой да се чувства тъпо за сцена, която беше толкова глупава,че не е истина. Без последната сцена финала е логичен и смислен. Заради тази сцена започваш да съжаляваш ,че си гледал изобщо,затова по-добре да се запомни без нея.❤
+1. Ще се престоря, че тази некадърност след рекламите не се е случвала...
Лейди Роуз, страхотна идея! Нещо като финала на 3-ти сезон, когато той я чакаше да излезе от затвора, но в обратен вариант! Щеше да е епик и нямаше да има мрънкащи хора, че му се е разминало и не е платил за греховете си...
Аз имам една по-прозаична идея за финал, без да променям нищо от видяното: Драго не е умрял, а само е изпаднал в безсъзнание от загубата на кръв... Линейката пристига, закарват го в Пирогов, оперират го и го спасяват. Щом Акарди и Борето възкръснаха, що пък и третият брат - главният герой да не оживее? Joy Приемаме финала за отворен. Не сме видели ковчег, значи нищо не е сигурно, и много поздрави на сценаристите!

# 196
Знам ,че е финален сезон, но обърнах внимание, че Драго не остана със отворени очи. Както Сандо,  всички други. Не казвам,че е оцелял ,защото е последен сезон. Но един вид оставят още нещо. Така човек може да си има няква надежда... примерно.

# 197
Шер, Сандо беше с отворени очи на асфалта и пак оцеля. Joy Joy
Иначе да се наемат някои по-даровити хора да напишат 6 сезон. Само тук от форума колко по-талантливи хора има, ще е фурор! Grinning
И само да попитам - с какво този благ поглед, с който Сандокан гледаше отстрани предложението за брак, се връзва на действията 2 минути по-късно? Тотална шизофрения... По-правдоподобно щеше да е някой друг да го убие... Примерно някой огорчен и поболял се от мъка баща, чието дете се е наркоманизирало, загинало и той с години го е търсил, за да му види сметката, нещо такова щеше да е 100 х по-достоверно от тая простотия...

Хепи енд имаше само за Карата. Избави се от мъките в блаженство и опрощението на сина си. И за Елена и Черкезов, макар че Елена също ще страда за Драго доста време... А Ива най-после ще е доволна и с радост ще си излежи присъдата. Grinning Brain damage... Trollface

# 198
  • Галифрей
Хеха и казва “ Имам куршум в задника” 😂 да от Ало,ало е.
Съглана  съм с вас. Казах ли,че съм разочоравана от финала? Очаквах злодейте найстина да си платят. Карай де.
Жалко,че нямаше сцена след надписите няколко години по рано. Лора седи на една полянка с цветя,бремемна и Драго идва към нея и се целуват.
 Не трябваше  Драго да се отделя от групичката си ама… Просто безумие още съм в шок. а какво ни замиваха с някакви глупости и локуми? Всичко това от тъпотия, Може би поуката е първо чуй съобщението, намери истината. Не съди хората .
Веднага пиша само да ме наемат 😃  Макар,че момичета ще искате ли да гледате сесон 6?
Връщам го веднага Драго, обаче  ще има амнезия.
Нека да кажа,че в Зина принцесата войн и тя страдаше за гроховете си. Какво ли не преживя, промени се и спасяваше светът и накрая след дългият път, умря по най- гадният начин. Та така явно на злодей ставащи герой  не им писано щастлив край 💔
Ще ми липсва сериала и смешните неща.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 02:07 от Диана Бишоп

# 199
А на мен финалът ми хареса Smile

Както го бяха подкарали сладникаво, си мислех, че и Сандо в крайна сметка ще вземе да се хвърли на врата на брат си, докато не се обърна към него с "Денис". Харесаха ми ретроспективните кадри от живота на Денис.
И на мен! И аз помислих, че едва ли не щяха да покажат престъпниците навън щастливи и добре. И в живота понякога се убиват един друг, когато законът не е успял да си свърши работата.
Сара и Светла ще заминат при бабата, Светла ще учи, може да срещне нормален човек. Лора и Борис не е логично да са заедно , естествено, те никога не е трябвало да бъдат. Мая и Велин ще бъдат защитени свидетели. Черкезов и Елена ще се издигнат още, ще залавят престъпници и ще постъпват винаги справедливо, ще имат деца и ще ги учат на същото.

# 200
Тъжен, но логичен финал. Много ясно показаха защо Драго умира с ретроспекцията на убистмата на Калин и Радо. Беше абсурд да не плати убийствата и да си заживее щастливо с Лора. Вестници ли щеше да продава, като вече не е мафиот? Те почти винаги завършват с куршум и това е ясно на близките им.
Сега Борис Интерпола рязко се сдоби с ново семейство.

# 201
  • Галифрей
Както казах злодей ставаши герой не поличават щастлив край. 😩
Ся ще направят сезон 6 и Драго иска да помогне на Радо да отиде в Раят😂 После се поява Зевс и го връщат в светът на живите. Защото той е доказал,че добър и прочие и заслужава втори шанс. ❤
Чакай това е друг сериал 😂
Някак си сезоно ми свърши като с1 когато колата гръмна.

Като цяло беше тъпо,че смениха сценаристите и пишеха безумни неща. Дупки колкото искаш. Чудех се защо го гледам?? 😑 Ама айде само заради Владо. Трябва,е да направят сериала в два сезона,щеше да си е супер.
Не бих го сложила в категорията ми топ най-добрите бг сериали, поради глупостите на сценаристите. Мега тъпо,че баш лошите много не си поучиха заслуженето 😒
Но сравнение с останалите сериалчета по нова, вие знаете кой са няма да ги споменавам Е по-добър от тях.
Въпреки,че на моменти приличаше на онлайн сериал на Vbox7. Акьорите играеха много добре. Дрехите им бяха супер. Музиката е готина. Правеха София да изглежда супер готиният град. Беше много забавно да реагирам на него. Ще ми лиспва този лисически сериал. Ще ми липсвате и вие да ви чета постовете 🥹❤
Надввам се да направят някой ама найстина хубав сериал Владо с главна роля да се съберем пак и да реагираме. 😍

# 202
  • София
Изгледах преди малко и бързам да пиша.

Ех, познах, че Сандо тъпака ще застреля Драго. Много предвидим край, уви. И не добър край. Драго хубаво си върна чистото име, но винаги можеха да измислят някакво доказателство и да го приберат в затвора. Така феновете нямаше да се тръшкат и да има толкова недоволни. А това че обичаните лоши момчета умират накрая си е старо клише, тръгнало с любимите ни френски криминалета навремето, когато така гърмяха Ален Делон и Жан-Пол Белмондо. Спомняте ли си ''Професионалистът'' с култовата музика на Енио Мориконе? Аз съм плакал повече само когато убиха Корадо Катани в Октопод. Е, той не беше като Драго де, ама просто това е положението. Не бях изненадан. Не че като финал не го бяха измислили. Радостта и драмата след това, после ретроспекциите с Калин и Радо, музиката, кръвта по балоните, но когато направиш такъв финал трябва да имаш много здрави топки, защото ще те погнат яко. И ако сериалът наистина беше силен, то това щеше да се прости. Но когато си направил толкова много гафове и тъпотии, когато можеха да направят един велик сингъл сезон и да останат в историята, те го превърнаха в сапунка и си плюха на всичко и след всичко това и толкова много нелогични моменти не се прави такъв финал, за да няма после клетви. Остави ги верните ти фенове да са щастливи, така или иначе това няма да направи сериала по-добър, защото не е, слаб е, но хората щяха да са щастливи и да го запомнят с добро. Предобриха.
Защото сега хем ще си остане слабия продукт, който ни поднесоха с 3 от 5-те сезона (само сезони 1 и 3 струваха), хем ще остане и масовата горчилка във феновете.
Иначе имаше някаква символика с това, че сериалът започна с мъртвия Драго и призраците от миналото и така и завърши, пак с мъртъв Драго...
Според мен просто трябваше единия брат да предаде или по-скоро арестува другия брат точно преди сватбата, заради грешките в миналото и така. Сандо изобщо не трябваше да го съживяват, това беше малоумно отвсякъде. Както и връщането на Борис. Но за какво го върнаха? Явно за да са по-милостиви по-хард феновете, хаха. Връщат един любимец, за да убият друг. Ама той Борис отдавна бе забравен, не се прави така.
Както и да е. Аз не съжалявам в крайна сметка, че гледах този сериал, макар че никога не съм бил чак такъв фен, както много от тук пишещите. Влизам им в положението, знам какво е. Но според мен сбъркаха кардинално с бройката сезони, с локумите, с нелогичните им герои и със самия финал. Възмездие да, но в затвора, а ако беше убит, да не е от брат му и то точно на сватбата. Прекалено е.

# 203
Стана като с Древните.Още не мога да им простя, че убиха Клаус.

# 204
  • Галифрей
И аз това казах Diavolo преди няколко поста, че Драго го убиха като персонажите на Ален Делон.  Аз се чудех защо в едно истаграм стори Владо беше споделил снимка от преди няколко години с  Жан-Пол Белмондо и Ален  Делон. Било е знак и подсказване 😧
“ Борсалино” е много силен филм и това са легандарни актьори. Нашите сценаристи ги е мързяло да мислят и са решили от тук там да вземат. Много тъпо. Само Владо и Марто играеха най-добре образите си. Даваха вид ама найстина на ганстери . Останалите бяха пародия и полицията също. Те носеха като цяло сериала на плещите си. Искра също много добре се справи в роля си на лоша и после така изгигра,че ми стана жал за нея. Въпреки,че преди ми идеше да й набия шамарите 😁 Това се нарича добра актьорска  игра. Въпреки безумните глупостите на сценаристите.  Те снимаха в трудни условия и в жега и студ, за което евала браво. Но ми искаше сценарият да беше по добър имаха тази възможност.
Пускам клипче с гафове на снимачката площатка 😂❤

https://fb.watch/h0kqaGzUXv/

# 205
Съгласна с Diavolo и Диана... Толкова недоволни фенове не помня да е имало от последния сезон на Game of thrones, когато хората искаха да се пренапише изцяло. Joy Зле, зле, зле! И не, не беше логичен завършекът, не и по този начин... В последните 2 минути на 5 сезона видяхме отцеубийство, братоубийство и самоубийство... Добре, че не взе патлака да гръмне и Сара, и Светла, само това оставаше и добре, че не са се вдъхновили И за това от черните хроники на убити жени напоследък... Егати депресията, егати липсата на всякаква надежда и най-вече на творческо въображение... Разбити животи повсеместно. И нямаше възмездие в това убийство, а единствено омраза, защото Денис с нищо не беше прегрешил спрямо Сандо, даже напротив - искаше да му помогне... Цялото това намразване на Денис беше изсмукано от пръстите и крайно немотивирано, особено частта, касаеща Светла, че й е плащал. На психопата "баща" прости непростимото, а брат си гръмна за няма нищо... Логика??? Няма!!! Това беше най-елементарно измисленият финал. Чета 10 сценаристски имена... 10 глави това ли можаха да измислят? Потресаващи. Още го осмислям, извинявам се за мрънкането, но знам, че съмишлениците ме разбират идеално. Hug

# 206
Споменатите филми са ми непознати, всъщност май не съм гледала нищо с Жан-Пол Белмондо и Ален Делон, макар че съм им чувала имената, но предполагам, че това да убият главния герой, добър или лош, в края на филма е отдавна известен филмов завършек Smiley

Хубавото е, че май изглежда, че сериалът наистина свърши. За мен само сезон 1, който беше изключително динамичен и в който сякаш по-малко си личеше творческото безсилие на сценаристите, беше интересен. Оттам нататък започнаха абсурд след абсурда и да се чудиш да се смееш ли или да плачеш. Една от последните недомислици - начинът, по който Сандо разбра, че Денис плаща на Светла да се грижи за него Grinning

Някой знае ли дали Нова е замислила да пуска нов български сериал на негово място?

# 207
  • Галифрей
Telesilla Ако искаш гледай ги, те са класика в киното,  за съжеление вече не правят такива готини филми.
Незнам май не.  Като гледам сериалите на нова ъъъх само един им най-добрият и това е ДГ.
Мен сезон 5 на Братя изобщо не ми хареса, имаше сцени който ми хресват и моменти. Като цяло сюжетната му линия беше ала съдбите. Щеше да е по забавно ако бяха като в Етажна собственост ( най-успешният сериал на хидалго) да си викат през терасите 😂
Признавам ги ако пуснат гост звезда  Владо в другият им съседният сериал и се  срещат  с костенурка мен ( Сандо)  ще си изяде шапката идиотка. 😁 Предишните сезони се промкаха  в Братя и Ива следеше с интерест

# 208
Споменатите филми са ми непознати, всъщност май не съм гледала нищо с Жан-Пол Белмондо и Ален Делон, макар че съм им чувала имената, но предполагам, че това да убият главния герой, добър или лош, в края на филма е отдавна известен филмов завършек Smiley

Хубавото е, че май изглежда, че сериалът наистина свърши. За мен само сезон 1, който беше изключително динамичен и в който сякаш по-малко си личеше творческото безсилие на сценаристите, беше интересен. Оттам нататък започнаха абсурд след абсурда и да се чудиш да се смееш ли или да плачеш. Една от последните недомислици - начинът, по който Сандо разбра, че Денис плаща на Светла да се грижи за него Grinning

Някой знае ли дали Нова е замислила да пуска нов български сериал на негово място?

По-добре да не правят ако ще са депресиращи като последните. За мен Под прикритие остава ненадминат. С този 5 сезона плачем, смеем се и накрая най-любимия актьор умира. Малко почнаха като на турски да ги докарват. Снощи Маги Халвадиан каза, че вече не искал да прави филми, защото от години правят едни и същи филми. Не знаех, че той има общо с Пътя на честта.

# 209
Съгласна с Diavolo и Диана... Толкова недоволни фенове не помня да е имало от последния сезон на Game of thrones, когато хората искаха да се пренапише изцяло. Joy Зле, зле, зле! И не, не беше логичен завършекът, не и по този начин... В последните 2 минути на 5 сезона видяхме отцеубийство, братоубийство и самоубийство... Добре, че не взе патлака да гръмне и Сара, и Светла, само това оставаше и добре, че не са се вдъхновили И за това от черните хроники на убити жени напоследък... Егати депресията, егати липсата на всякаква надежда и най-вече на творческо въображение... Разбити животи повсеместно. И нямаше възмездие в това убийство, а единствено омраза, защото Денис с нищо не беше прегрешил спрямо Сандо, даже напротив - искаше да му помогне... Цялото това намразване на Денис беше изсмукано от пръстите и крайно немотивирано, особено частта, касаеща Светла, че й е плащал. На психопата "баща" прости непростимото, а брат си гръмна за няма нищо... Логика??? Няма!!! Това беше най-елементарно измисленият финал. Чета 10 сценаристски имена... 10 глави това ли можаха да измислят? Потресаващи. Още го осмислям, извинявам се за мрънкането, но знам, че съмишлениците ме разбират идеално. Hug

Понякога 10 глави значи много компромиси...

Общи условия

Активация на акаунт