Спойлери от реалити предавания - тема 8

• 77 356
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Нина отпада от Камелия - такъв спойлер имам аз.

# 406
Ех, жалко, значи Аксения си тръгва в събота, не разбирам какъв е тоя зор да излезе срещу Камелия, ама ето, сама ще се прецака.
И мен ме е яд. На боата съвсем ще ѝ се вирне носът след такава победа, а все по-малко я понасям.

# 407
Би било прекрасно тогава да избере Нина, ама цък...

Нина да си в тази ферма. Едно ратайство....никакви дуели. И ще откара до финал.

# 408
Ами нали, уж, Камелия иска да отстрани Веселка. Това очевидно не се получило. Това да ѝ е наказанието.

# 409
Камелия май ще изравни и Хепи Ванче по брой спечелени дуели, даже ще е напред, защото няма да има загубен. Язък. Съвсем ще се надуе.

# 410
Нека се надува. Щом си го е заслужила

# 411
Никога не ми е харесвала Кмелия ../нито като жена.характер и мн.още /но чета,че е сред 2-та финалисти ...о боже ,о боже нямам думи то тая не е толкоз силна,тъй като взе игрите си с/у слаби играчи,но ....пфу дори и финала няма да гледам,щом Терминатора със железата успява да изхвърли Веселка,която се раздаде в тази ферма,Камелотерминатора освен интриги и подмазване нищо не е показала...Нина си е хамелиона на фермата,както се казва Да не ти е в къщата.

# 412
Никога не ми е харесвала Кмелия ../нито като жена.характер и мн.още /но чета,че е сред 2-та финалисти ...о боже ,о боже нямам думи то тая не е толкоз силна,тъй като взе игрите си с/у слаби играчи,но ....пфу дори и финала няма да гледам,щом Терминатора със железата успява да изхвърли Веселка,която се раздаде в тази ферма,Камелотерминатора освен интриги и подмазване нищо не е показала...Нина си е хамелиона на фермата,както се казва Да не ти е в къщата.

Не я харесвам, но отстрани Хепи Ванче, така че слаб играч не е 😉

# 413
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
[/quote]
абе победила хепито...грънци,ако с клизма побеждаваш то не е гордост....терминатора я умори психически с пъстрия Иван и после хоп дуел..ми за мен Хепи си беше победител....ако Камелия беше под този психотормоз, като Ваня мислиш ли,че ще е още във фермата...

# 414
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
абе победила хепито...грънци,ако с клизма побеждаваш то не е гордост....терминатора я умори психически с пъстрия Иван и после хоп дуел..ми за мен Хепи си беше победител....ако Камелия беше под този психотормоз, като Ваня мислиш ли,че ще е още във фермата...
[/quote]

Не беше с клизма! Победи си я! Не знам защо още е във Фермата Ками -злобата, ама факт....

# 415
Камелия като победи Аксения в събота, фермер на деня ли ще стане и от нея ли ще зависи какъв ще е първият извънреден дуел или пак ще се тегли ? Защото моят спойлер не се връзва ако Камелия е фермер и избере женски дуел (тоест да си гарантира финала - логичното) - тогава Нина ще трябва да избира измежду Веселка и Валерия.

# 416
Да, тя ще е фермер на деня.

# 417
  • Вестерос
Тиф, случайно някой спойлер да имаш за след 30-40 минути? Честно казано след всичко, което изчетох, е време други неща да се коментират, стига с този Радо.
Няма нищо

# 418
Тя Нина няма ли да ходи на извънреден. И ако Камелия е имунизирана от дуел някой от нейните хора да си я изпрати…

# 419
Ако Аксения избере Камелия, но Нина няма как да избяга от дуел и той ще е първи дуел в финалната седмица.

Общи условия

Активация на акаунт