Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.) - 10

• 74 988
  • 747
  •   2
Отговори
# 705
  • Бургас
И аз ползвам тази слънцезащита в момента. Явно добре работи, понеже преди известно време бях седнала на едно слънчево място (кафене) и на другия ден забелязах червена лилия по дължината на носа, която съм пропуснала да намажа. Останалата част от лицето беше все едно не съм била на слънче 2 часа.
А днес взех този спрей, някой ползвал ли го е да каже впечатления?

# 706
Ver4eto, да. Много добре ми се отрази на петна, но и като текстура и цялостно дейстие много ми допада.

# 707
Аз за първи път нямам избили петна откакто ползвам този крем

Купих си го от една група на символична цена, та дори не му зная реалната, но ще си го купя, колкото и да струва.
Петната и с него пак си се засилват през горещите месеци Wink

# 708
Колебая се какво да правя като се прибера, понеже сега сме на море в Гърция. Колебанията идва от това дали да прод,лжа да използвам крема, който ми ги избели или не.
Btw, писах в съседната тема, специалистите говорят, на дерматолог,  да попитам за мнение за лазер.

Имам името на една докторка, която може би ще посетя есента- зимата, да видим би ли имало ефект или ще е точно до следващото лято.

# 709
Може и така да е. Аз на този етап съм доволна, но имам грим по лицето си като фдт и коректор и може и това да играе роля все още да удържам положението

# 710
Може и така да е. Аз на този етап съм доволна, но имам грим по лицето си като фдт и коректор и може и това да играе роля все още да удържам положението
Просто слънцето е още слабо. Лятото с фон дьо тен тази слънцезащита не знам как ще се опреснява на 2-3 часа..

# 711
  • Горна Оряховица
Момичета, взех Expigment 4% и снощи се намазах на местата, където имам петна. Ползвала съм доста мазила, пилинг на The ordinary и да си призная не очаквах да стана сутринта като изгорена 🤣 Трябваше да пробвам на 1 петно само, но уви...Сега съм цялата зачервена на петната. На лазер съм махала вече 4 пъти и ми ставаше подобно нещо. Дали е някаква реакция или е нормално? Не мисля за сега да се мажа повече, че от цялата работа да не стана по-зле.

# 712
Е, нормално е. Скоро ще се излющи и ще се покаже новата кожа. Подновявай слънцезащитата редовно. Сега не е времето за експигмент, лично мнение.

# 713
  • Cyprus, Пловдив
Някой ползвал ли е това или е поредната прехвалена реклама

# 714
  • София
Някой ползвал ли е това или е поредната прехвалена реклама

Eстествено, че е лъжа!

# 715
Писах, писах и ми се затри съобщението.
Моя приятелка ми препоръча лекар, при който ходи за процедури за лице и понеже и тя има огромно петно на челото ми похвали, че нейното вече не потъмнява. И аз хоп, записах час и купих пакет процедури. Мезотерапия (иглена, със серум за кожа, склонна към пигментации + инжектиране на вещество в петното (забравих му името))
Направихме снимка преди процедурата в неделя, ще направим и след четвъртата да видим има ли резултат.
От есента мисля да ходя на пилинг при докторката и ако не е са в конфликт с плинига, ще продължа с кремчето, което ми ги избели тази година.

# 716
Може ли координати? Моята козметичка ми предлагаше зимата някаква терапия, но ме предупреди, че може няколко дни да има брутално излющване. Показа ми и снимки на пациентка на която буквално и се смъква кожата, в този период имах доста срещи с клиенти и се отказах. Сега обаче пак почвам да търся информация, знам че сезона не е подходящ, но поне да имам варианти.

# 717
А, не, не се свлича кожата. Зачервяване ми ми мина за 20-30 минути. Като ми обясни, че с всяка следваща процедура се увеличава дълбочината на убождане.
Нека видя дали ще има ефект и ще пиша.
Чела съм за дълбок микронидълинг,  че помага много при дълбоки белези от акне, но то не се прави сега, а и мен ме е страх. Трябва да я разпитам дали прави и дали би имало ефект за петната Thinking

В съседната тема, специалистите говорят , бях писала на др. Пеев. Отговорът му беше, че са трудни за преборване петната,  но с подходящи пилинги уж можело. Не знам вече.

# 718
И аз не знам...мисля да търся причината от вътре, не може проблема да е само в кожата.

# 719
  • София
Писах, писах и ми се затри съобщението.
Моя приятелка ми препоръча лекар, при който ходи за процедури за лице и понеже и тя има огромно петно на челото ми похвали, че нейното вече не потъмнява. И аз хоп, записах час и купих пакет процедури. Мезотерапия (иглена, със серум за кожа, склонна към пигментации + инжектиране на вещество в петното (забравих му името))
Направихме снимка преди процедурата в неделя, ще направим и след четвъртата да видим има ли резултат.
От есента мисля да ходя на пилинг при докторката и ако не е са в конфликт с плинига, ще продължа с кремчето, което ми ги избели тази година.

Здравейте!
Можете ли да ми кажете, ако сте наясно, дали тези процедури помагат за избледняване на петна от мелазма?
Благодаря и успех!

Общи условия

Активация на акаунт