Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.) - 10

• 74 957
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Честно казано не знам.
 Моите са от пъпки, стискани. Blush

Ефект от месото се виждал след 4-5 ден. Аз правих в неделя, до момента нищо не виждам Grinning

# 721
  • София
Благодаря за бързия отговор!

# 722
Писах, писах и ми се затри съобщението.
Моя приятелка ми препоръча лекар, при който ходи за процедури за лице и понеже и тя има огромно петно на челото ми похвали, че нейното вече не потъмнява. И аз хоп, записах час и купих пакет процедури. Мезотерапия (иглена, със серум за кожа, склонна към пигментации + инжектиране на вещество в петното (забравих му името))
Направихме снимка преди процедурата в неделя, ще направим и след четвъртата да видим има ли резултат.
От есента мисля да ходя на пилинг при докторката и ако не е са в конфликт с плинига, ще продължа с кремчето, което ми ги избели тази година.

Привет! Мога ли да попитам кое е това кремче Simple Smile поздрави

# 723
Изписа ми го дерматолог от Токуда.
По рецепта го правят в аптека.
Мога да го снимам, но на него няма съставки или марка.

# 724
Снимай рецептата.

# 725
Три фейс

# 726
Ееее, хитро са си скрили съставките. Но пък от твоя страна може да ги питаш, за да знаеш все пак какво ще мажеш на лицето си.

# 727
Питах, само ми казаха - кортикостероиди, ретинол и други съставки. Говорих директно с лабораторията.
Но реално и да има целия състав, то въпросът е в пропорциите и канцентрацията.   Защото аз цяла зима мажа ретинол и грам ефект нямаше.

# 728
Много странно. Ще чакам да споделиш резултат. Имаш ли час за контролен, за да се проследи лечението?

# 729
За крема ли?
Нямам час, но аз го спрях преди месец, защото почнах да ходя по моретата. Докторката ме предупреди да внимавам и да не го ползвам, когато се затопли (април май последно валя сняг.)
Ефект имаше огромен - петната ми бяха избелели, една се виждаха. Това беше до първото море, когато се върнах да пиша тук за съвет.
Сега ще подновявам чак септември, ако не се противопоставя с химическите пилинги, които мисля да правя есента. Това ще го уточним с новата докторка (тази от токуда излезе майчинство)

# 730
Яснооо. И при мен е така. Нищо, че никога не пека лицето целенасочено и винаги е предпазено, петната се връщат ежегодно.

# 731
Мдааа
Приятелките ми, което емат петна казват, че са по същия начин. Имам една, тя дори си избелва много успешно петната, през зимата, само с шипково масло и лятото отново същата работа.
Аз взех сега едно с шипково, омайниче и още нещо и мажа само вечер.

# 732
От няколко дни и аз съм петносана отново. Чудя се с какви грижи да продължа лятото. Май само за вит.С се сещам, но може и да бъркам. Някой ще предложи ли друга гледна точка?

# 733
  • Стара Загора
Аз съм си взела крем с азелаинова киселина. Преди ми помогна..сега още не мога да преценя. Ще вкарам също или вит. С с някой серум..или серума на Юсерин против петна ( зависи от финансите Simple Smile ) Серума, ми помогна да не ми потъмнеят петната прекалено, но не изчезнаха съвсем. Ползвала съм го засега веднъж, през летния сезон.

# 734
Здравейте отново,

Някоя от вас пробвала ли е да ползва маска с led светлинна терапия? Ако да, то помогнало ли е за петната? Какви са мненията?

Поздрави

Общи условия

Активация на акаунт