Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.) - 10

• 74 988
  • 747
  •   2
Отговори
# 690
Освен витамин Д, бях чела за цинк ли беше ,че помага за намаляването на петната .

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 07:56 от sunrise_67

# 691
Пия. И цинк пия.

# 692
Цинк постоянно ли пиете? Аз пия като тръгвам да се разболявам за няколко дни и после спирам. Май някъде го бях чела.

# 693
Ние вкъщи правим курсове по няколко месеца и определено се усеща - или никакви разболявания, или протичат по-бързо.
Иначе за бавно зарастване на рани, белези и т.н. и аз съм чела, че цинкът помага.

# 694
Не, не го пия редовно. Просто сега фигурира в милтивитамини и минерали. Дозата е 15 мг.

# 695
  • загубено
Момичета някакви отзиви?
Ще съм благодарна.

# 696
За първи път ползвах Експигмент крема в неделя, но петната станаха кафяви въпреки слънцезащитата. Кога да намажа за втори път и нормално ли е да е такъв резултатът, ще се обели ли кожата и регенерира след това? Отчаях се... ):
Да, ще се обели сега.

Здравейте, в събота срещу неделя нанесох експигмент на няколко от малкото ми петна и оставих за цяла нощ, получих зачервяване и на третия ден забелязвам че има известно потъмняване. Притесненията ми са това дали ще остане така или ще се обели и кожата ще се регенерира?

# 697
Здравейте, в събота срещу неделя нанесох експигмент на няколко от малкото ми петна и оставих за цяла нощ, получих зачервяване и на третия ден забелязвам че има известно потъмняване. Притесненията ми са това дали ще остане така или ще се обели и кожата ще се регенерира?
Но защо реши сега да започнеш или не си в България? Ползва се през зимния сезон, вечер и през деня яко слънцезащита.
Аз от експигмента не получих дразнене , зачервяване или белене.Когато ползвах Пигманорм, немски крем с хидрохинон в по-голяма конценртрация, кожата ми се зачерви, после се обели и отдолу нямаше петно. Предполагам, че и с теб ще стане така, но все пак си помисли дали искаш да избелваш през лятото.

# 698
Здравейте на всички.
Включвам се в темата по неволя - след две бременности с малка разлика се сдобих с чудесна хиперпигментация. Ходих на преглед при лекар, но поради сезона не мога да направя нито лазер, нито някаква друга процедура. Ретинолът също отпада автоматично.

Прочетох разни препоръки за продукти, борещи се с този проблем, но ще съм много благодарна ако можете да ме насочите към нещо изпитано, което е помогнало на вас.
Залитам доста по корейска козметика, та ако имате препоръки за такива продукти би било страхотно.

Благодаря предварително на всички отзовали се!

# 699
Как ми избиха отново петната, което бях избелила Disappointed Relieved
Реве ми се....

# 700
Аз за първи път нямам избили петна откакто ползвам този крем

Купих си го от една група на символична цена, та дори не му зная реалната, но ще си го купя, колкото и да струва.

# 701
  • Пловдив
Аз за първи път нямам избили петна откакто ползвам този крем

Купих си го от една група на символична цена, та дори не му зная реалната, но ще си го купя, колкото и да струва.

Не е скъп (върви около 40лв) :

https://shop.lillydrogerie.bg/beauty-of-joseon-rice-probiotics-s … f-50-50-ml-541579

# 702
Супер, и аз бих го купила.

Аз използвам  50,80, 100 фактор, явно без успех Sad

А петната бяха много избелели,  така ме е яд Rage

# 703
30лв. Му е нормалната цена, даже мин.месец беше намален в Лили на 22 и се заредих.
Ако някой види добра цена на Medi-peel melanon, да свирка. Много ми допада този крем, но пусто 50лв. са ми множко.

# 704
Шантал, медипил кремчето за петна ли е ?

Общи условия

Активация на акаунт