Всичко за всички марки гел лакове - тема 44

• 46 115
  • 709
  •   1
Отговори
# 465
Наистина ли база с HEMA прави алергия върху гол нокът ??

Зависи от базата и от начина на употреба. Ако базата е китайска, които имат доста високо съдържание на НЕМА, вероятността от алергия е по-голяма отколкото при утвърдени европейски/американски марки с по-малко количество НЕМА в състава си. Ако с базата докосваш кожата, вероятността от алергия е още по-голяма.

# 466
При мен Дядо Коледа мина по-рано и ми донесе прахоуловител. 😍🥰🎅🏻 Много съм хепи. След малко ще го тествам.
Страхотни маникюри на последните страници!
Весели празници и още много красиви нокти и маникюри (без косми) да имаме. ❤

# 467
Anyyyone, хайде честито! Може ли да споделиш какъв взе, от къде и разбира се колко лв? Grinning

# 468
Не знам нито от къде,нито цената,защото ММ ме изненада с него и няма да ми каже. 😆 Иначе е такъв:

# 469
И аз се извинявам за кофти кожичките, зимата ръцете ми страдат най-много.
Въобще не го харесвам тоя лак, но ще си посрещна Новата година с него. Това ми е първият опит със спайдър гел, ползвах клечици, за да го направя, но пак много се нацапах отстрани.

Лисичка, маникюра ти е много хубав!Точно по мой вкус. Grinning

# 470

Аз се включвам с нааай-баналния коледен маникюр,но все пак... иначе съм лакирала с 3 различни лака един върху друг 😂. На 4 дни е и както се оплаках по - рано връхчетата вече са матирани😡 но ще почакам да дойде гелиш топа, дано ми реши проблема!

# 471
  • София
Търся лак тъмна циклама.
Като поръчам онлайн вече за трети път идва тъмно червено.Моля за конкретен лак,който имате.
Последната покупка:

# 472
Anyyone, честит и със здраве да си го ползваш!
Момичета супер са ви маникюрите! Аз исках моя да го кменя малко за празниците, во оке нямам време. Лисичка, на мен пък много ми допада! Супер си се справила със сройдър гела и не знам защо не те кефи, може би е до лични придпочитания, но е много красиво!
Gray, супер детайно и нежно! Туй борче на палеца мЪ удари в ИмоцийтИ! Супер е!
Еккимосче, припомни кой ти беше топа? На мен ми се изтърват връхчетата и клареса,gga и hi hybrid. Само на neess top of the top ми държи и не мърда, ма мазам и другите като ги имам да ги разходя. Иначе супер си се лакирала било то и "банално". Все пак това си е баш коледно и цветът, който си докарала от 3 е супер!
Магика, виж този маникюр на Есмералда:

Има го и на заглавна в тази тема:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1433638
И имам спомен, че беше claresa warmin fall 4. Имам го този цвят и може да ти свърши работа. Виж го и в гугъл за всеки случай.Проверих и да това е номерчето и марката. Иначе и номер 6 е хубав и пак е тъмна циклама. Ако ги има и в мейкъп ще са на прилична цена. Винаги проверявайте номера и цвета в гугъл и/или инстаграм на снимка на реален маикюр или мостра. Пак може да има някаква разлика заради камера и цвят,но ще е минимална в сравнение със снимка на цвят и особено в мейкъп, които са  компютърни.

Последна редакция: пт, 23 дек 2022, 13:00 от karmilla

# 473
@karmilla, благодаря ти. Сега съм с на Веналиса tempered топ-а, но съм пробвала и други - canni, bluesky, не помня какво още известни и безизвестни марки. Залагам големи надежди на гелиш сега, да видим 😁

Anyyone, честит и със здраве да си го ползваш!
Момичета супер са ви маникюрите! Аз исках моя да го кменя малко за празниците, во оке нямам време. Лисичка, на мен пък много ми допада! Супер си се справила със сройдър гела и не знам защо не те кефи, може би е до лични придпочитания, но е много красиво!
Gray, супер детайно и нежно! Туй борче на палеца мЪ удари в ИмоцийтИ! Супер е!
Еккимосче, припомни кой ти беше топа? На мен ми се изтърват връхчетата и клареса,gga и hi hybrid. Само на neess top of the top ми държи и не мърда, ма мазам и другите като ги имам да ги разходя. Иначе супер си се лакирала било то и "банално". Все пак това си е баш коледно и цветът, който си докарала от 3 е супер!
Магика виж този маникюр на Есмералда:

Има го и на заглавна в тази тема:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1433638
И имам спомен, че беше claresa warmin fall 4. Имам го този цвят и може да ти свърши работа. Виж го и в гугъл за всеки случай.Проверих и да това е номерчето и марката. Иначе и номер 6 е хубав и пак е тъмна циклама. Ако ги има и в мейкъп ще са на прилична цена. Винаги проверявайте номера и цвета в гугъл и/или инстаграм на снимка на реален маикюр или мостра. Пак може да има някаква разлика заради камера и цвят,но ще е минимална в сравнение със снимка на цвят и особено в мейкъп, които са  компютърни.

# 474
Предполагам няма да имаш грижа с Гелиш-а и ще си доволна, поне до сега всички много го хвалят и аз съм му метнала око, но при налични 3 други си задържам мераците Grinning
Мелина, забравих те и теб, но докато наваксам с маникюрите е така! Много хубаво коледно и по мой вкус с нещо по-така завъртяно и блестящо Heart Eyes

# 475
А някой, ако има белещата база на Веналиса, може ли да каже как точно я сваля?

# 476
bebcheto, за белещите бази има нагледно описано как се процедира в поста на 1ва страница. Но ето:
"Процедурата е полиране на плочката,обезмаслител,лаково каре,белеща се база за гел лак,два слоя цвят и топ. Сваля се с накисване в топла вода и и се избутва с бамбукова пръчка. Предварителното полиране е много важно,за да не се откъртват парчета от плочката при свалянето."
И подробно от Невена вече за 102ри път:
https://bg-mam.ma/p/1122152/39088659
 Да е жива и здрава за всичката информация!
Моля ви, за пореден път, четете преди да питате! Първата страница е повече от досдатъчна и е фул фраш с информация...Не е само за красиви маникюри - те са допълнителен аксесоар.

Последна редакция: пт, 23 дек 2022, 13:41 от karmilla

# 477
Знам ,че е много неприятно да се пита по 100 пъти за неща,които вие толкова добре сте оформили на първа сстраница и въпреки това пак отговаряте.Много благодаря за което.Преди да питам пак прочетох първия пост,но тъй като ми се сгъбичосаха пръстите от киснене и накрая пак не ще да се обели питах.Предния път сложих лаково каре и на втория ден половината се обелиха,за това този път не сложих,но пък сега не се бели изобщо.Явно гел лакът не е за мен .Лакирането-добре,трайността-добре доволна съм,но това сваляне ми голяма мъка ...
bebcheto, за белещите бази има нагледно описано как се процедира в поста на 1ва страница. Но ето:
Процедурата е полиране на плочката,обезмаслител,лаково каре,белеща се база за гел лак,два слоя цвят и топ. Сваля се с накисване в топла вода и и се избутва с бамбукова пръчка. Предварителното полиране е много важно,за да не се откъртват парчета от плочката при свалянето.
И подробно от невено вече за 102ри път:

https://bg-mam.ma/p/1122152/39088659
 Да е жива и здрава за всичката информация!
Моля ви, за пореден път, четете преди да питате! Първата страница е повече от досдатъчна и е фул фраш с информация...Не е само за красиви маникюри - те са допълнителен аксесоар.

# 478
Ехаааа, страхотни маникюри сте си направили, момичета! 👌👏 Браво на всички! ☺ Желая ви светли празници!
За Ели, да - тя е много добър инфлуенсър, определено и на мен ми въздейства за покупки, а и винаги ми отговаря супер любезно на лаишките въпроси в ИГ.🤓Най-добрия посланик на Коди в България. Личи си, че си обича работата.
В този ред на мисли, да ви питам дали сте ползвали база от тази украинска марка Milano Cosmetic, която ми изглежда като някакъв близнак на Коди, заради стила на шишетата.
https://milanocosmetic.eu/products/milanocoverbase?variant=40957927358596
Мисля да рискувам с една пробна база, само се чудя кой цвят да си избера.

# 479
bebcheto, като направи карето по цял нокът или по средата го направи? Хубаво е по средата да е и по свободния край да сложиш бонд. И след белещата се можеш да сложиш каучукова или реинфор дебел слой като оформяне на апекс. Така би трябвало да ти държи, а това което е сбободен край с бонд се запилва при сваляне.
Бътърфлай((сори през телефона съм и не можа са ти го напиша 1 към 1 ника), аз съм чувала от влогърки хубави неща и съм останала с впечатлението, че са като коди. Есмералда каза, че си е поръчала нещо, а Принцесата каза, че е метнала едно ока вя ротал бязите. Аз исках алмазния топ. Но взела ли е Принцесата не знам, а Есмералда пробвала ли е не е сподеелила още. В мейкъп имаше 1-2 нещица на значително по-виска цена от официалният им представител. Мисля, че имаше неонова база и някаква каучукова. Хровери и том за вс клучай, че са на по-изгодни цени.

Последна редакция: пт, 23 дек 2022, 14:41 от karmilla

Общи условия

Активация на акаунт