Добър ендокринолог в София - 3

• 87 246
  • 605
  •   1
Отговори
# 375
Не е добре да нямаш право на избор за лаборатория. Нож с две остриета е. Аз бях потърпевша при една гинеколожка, чиято лаборатория близа година ме изкарваше болна. Усетих се и изисках да си занеса секрета аз в избрана от мен лаборатория. Познайте - оказа се, че ми няма нищо, а аз вярвах и дори си търсих антибиотик от Турция, щото лекарката каза, че съм резистентна към нашите. Вие си правете изводите, аз за себе си вече не се доверявам на техните лаборатории, ако нямам право на избор, както е в този случай

# 376
  • София
Тази промяна от кога е?

# 377
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Поне от година, но много лекари, работещи по ЗК отричат, и искат да се плаща.

# 378
  • София
Поне от година, но много лекари, работещи по ЗК отричат, и искат да се плаща.
Като ходих при д-р р Соня Галева преди месец си платих видеозона, иначе самият преглед беше по здравна каса

# 379
От една година е поне.Последните две даже не съм плащала УЗ.

# 380
  • София
УЗ на ЩЖ е по ЗК много отдавна. Още като ходех при Красимира Димитрова ми е правила УЗ като съм била с направление.

# 381
според мен искането за заплащане на УЗ в УСБАЛЕ което е стресирало smilinglady , се дължи на факта , че не във всеки кабинет има УЗ апарат - доколкото знам в поликлиничната част е само един и се извършва не от преглеждащия, а от друг лекар. Не че преглеждащия не може да издаде направление за УЗ ....

# 382
В Софиямед УЗ е общ за няколко лекари и просто изчакваме, ако има пациент.Не ме таксуват.

# 383
В Софиямед УЗ е общ за няколко лекари и просто изчакваме, ако има пациент.Не ме таксуват.
наистина не знам какво да кажа- първата лекарка която тотално ми обърка ЩЖ , ме прегледа и с  личен УЗ апарат! Но лошото е че НЕ разпозна какъв ми е проблема и ми натресе лекарства за хипер ..... които за има няма 10-12 дни ми предизвикаха тежък хипотиреоидизъм от който вече 1г и 10мес не мога да се оправя и който влече каквито ти дойдат на ъкъла странични проблеми. Затова ходя до София - тук в Бургас аз ли попаднах на " прехвалена круша" или не знам , но като гледам колежките всички се обръщаме към други градове - кой във Варна , кой във София. Страшно ми е трудно с транспорта, но.... е по-добре от товада те тровят

# 384
С абонамент в Супердок знам, че има онлайн прегледи с лекари, а щитовидната може да се следи 1 път годишно на УЗ.Може би е вариант.

# 385
С абонамент в Супердок знам, че има онлайн прегледи с лекари, а щитовидната може да се следи 1 път годишно на УЗ.Може би е вариант.
Да така е .... е тази лекарка на която попаднах в София и която за сега ми допада, НЯМА онлайн преглед , а и това с онлайн преглед за мен поне де, е като да си купиш нещо от Тему и чак по късно да ти дойде на ум , че тяхната номерация не съвсем отговаря..

# 386
Здравейте търся добър ендокринолог за дъщеря ми,която е на 18г ,но от няколко години е с Хашимото.Мат и Тат са много високи.Ходихме на няколко ендокринолога и не знаят какво да я правят.Това е отговора от днешният преглед при Ендокринолога.

# 387
Здравейте търся добър ендокринолог за дъщеря ми,която е на 18г ,но от няколко години е с Хашимото.Мат и Тат са много високи.Ходихме на няколко ендокринолога и не знаят какво да я правят.Това е отговора от днешният преглед при Ендокринолога.
Във форума има тема за Хашимото, има много информация на 1 страница, момичетата там могат да ти помогнат и с повече съвети за тат и мат.

# 388
наистина не знам какво да кажа- първата лекарка която тотално ми обърка ЩЖ , ме прегледа и с  личен УЗ апарат! Но лошото е че НЕ разпозна какъв ми е проблема и ми натресе лекарства за хипер ..... които за има няма 10-12 дни ми предизвикаха тежък хипотиреоидизъм от който вече 1г и 10мес не мога да се оправя и който влече каквито ти дойдат на ъкъла странични проблеми. Затова ходя до София - тук в Бургас аз ли попаднах на " прехвалена круша" или не знам , но като гледам колежките всички се обръщаме към други градове - кой във Варна , кой във София. Страшно ми е трудно с транспорта, но.... е по-добре от товада те тровят

То и във София няма гаранция,че ще случиш на читав ендокринолог. Шинков много го хвалят,но аз не останах доволна. Изписа ми Ел - Тироксин,а аз не съм имала нужда от него. Три месеца не мога да се оправя от това лекарство и не знаят какво да ме правят. На всичкото отгоре като му писах ми каза да намаля дозата и повече спря да ми отговаря. Няма телефон и няма свързване със него! Отидох без направление и платих мисля че 100 лв беше

# 389
наистина не знам какво да кажа- първата лекарка която тотално ми обърка ЩЖ , ме прегледа и с  личен УЗ апарат! Но лошото е че НЕ разпозна какъв ми е проблема и ми натресе лекарства за хипер ..... които за има няма 10-12 дни ми предизвикаха тежък хипотиреоидизъм от който вече 1г и 10мес не мога да се оправя и който влече каквито ти дойдат на ъкъла странични проблеми. Затова ходя до София - тук в Бургас аз ли попаднах на " прехвалена круша" или не знам , но като гледам колежките всички се обръщаме към други градове - кой във Варна , кой във София. Страшно ми е трудно с транспорта, но.... е по-добре от товада те тровят

То и във София няма гаранция,че ще случиш на читав ендокринолог. Шинков много го хвалят,но аз не останах доволна. Изписа ми Ел - Тироксин,а аз не съм имала нужда от него. Три месеца не мога да се оправя от това лекарство и не знаят какво да ме правят. На всичкото отгоре като му писах ми каза да намаля дозата и повече спря да ми отговаря. Няма телефон и няма свързване със него! Отидох без направление и платих мисля че 100 лв беше

наистина ли ? Всички искат при Шинков - записването за платен прием, когато при мен се объркаха нещата бе за след 6 мес.Сега ходя при Томова пак в УСБАЛЕ - съвсем случайно попаднах при нея - не бърза с хормон и вярва във самовъзстановяването на функцията на ЩЖ. Допуска по - високи стойности  на TSH(FT4 и FT3  са ми в средата на реф граници, ТАТ  е ОК, МАТ е малко завишено) - само с добавки , ама и аз съм на 55г -т.е при мен са по широки границите...А когато ми откриха и ИР- направо ми каза - дебела си(ИТМ -27.9) , трябва да свалиш 10кг за 2-3мес ....или метформин и щеш нещеш сваляш

Общи условия

Активация на акаунт