Добър ендокринолог в София - 3

• 95 725
  • 624
  •   4
Отговори
# 615
  • на тавана в кошницата
Моля, за препоръки за д-р Ганчев
, д-р Пунчев, д-р Табаков или проф. Тодоров хирурзи в Майчин дом на 11ет.
Благодаря на отзовали те се.

# 616
Моля, за препоръки за д-р Ганчев
, д-р Пунчев, д-р Табаков или проф. Тодоров хирурзи в Майчин дом на 11ет.
Благодаря на отзовали те се.

Преди почти 17г се оперирах при д-р Ганчев. Тогава работеше в екип с Пунчев. Доволна съм като цяло.

# 617
  • на тавана в кошницата
Много благодаря.

# 618
Здравейте!

Опитваме се с моя мъж да имаме бебе. Бяхме на преглед при репродуктивен и ми пусна обременяване с глюкоза, в следствие на резултатите ми каза, че според него захарта е добре, но инсулина е завишен.

Има ли ендокринолог, който сте посещавали в гр. София и от който сте доволни?

# 619
В начален етап на инсулинова резистентност е нормално кр.захар да е добре, а инсулинът показва проблема.Този лекар не Ви ли обясни какво показват изследванията?
Аз ходя при д-р Камбуров в Неоклиник, вижте го в Супердок.Работи и със Здравна каса.

# 620
  • Melmak
Аз по-назад писах за д-р Стелла Йорданова. Доволна съм и от д-р Йордан Влахов. С ИР съм от години и бях на метформин до преди да забременея.
Моят проблем е същия - инсулинът е висок, а глюкозата е в норма. Това обаче не означава да не се вземат мерки. Основното е спорт и правилно хранене. Лекар ще ви обясни.

# 621
Аз по-назад писах за д-р Стелла Йорданова. Доволна съм и от д-р Йордан Влахов. С ИР съм от години и бях на метформин до преди да забременея.
Моят проблем е същия - инсулинът е висок, а глюкозата е в норма. Това обаче не означава да не се вземат мерки. Основното е спорт и правилно хранене. Лекар ще ви обясни.

И аз за него изчетох доста хубави мнения, но за съжаление най-ранния му час е чак февруари.

# 622
  • Melmak
Възможно е, трудно е с часовете. Може да следите да изскочи нещо по-рано ако някой се откаже или да се обадите в клиниката и да помолите за час за по-спешен случай.
При д-р Стелла Йорданова има часове за следващите дни. Пробвайте при нея, по-назад описах какъв детайлен и подробен преглед и разговор имах с нея. Намирам я за наистина загрижена, можеше да ме претупа, а тя наистина отдели време.
Основното е да се храните правилно и да спортувате, но разбира се, трябва да се консултирате с лекар.

# 623
Здравейте, търся ендокринолог в София за проследяване на изследвания по време на бременност, който да работи по ЗК.

# 624
Вече няколко пъти започвам проследяване при лекар по ЗК и след известно време той или се отказва от Касата или има по два-три часа на по шест месеца. Та сега търся и аз препоръки за някой който работи с касата, тъй като нямам възможност да плащам по 100 лв за преглед всеки път (изследванията отделно също пак от джоба ми). Не знам какви условия им дава НЗОК, но това не е нормално определено.

Общи условия

Активация на акаунт