WIZZAIR - 43

• 41 120
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Имам някакви бегли спомени, че до 1-2 сгрешени букви в името се поправят безплатно.

Смях не смях, още едно време като съм се регистрирала и съм си правила акаунт, съм се писала мъж - без да искам, разбира се. После не можах да го коригирам. Сега, с джендър концепцията по света, летя спокойно и даже леко надменно гледам да си покажа паса - я да смее някой да ми проблематизира пола! Laughing

# 706
Имам някакви бегли спомени, че до 1-2 сгрешени букви в името се поправят безплатно.

Смях не смях, още едно време като съм се регистрирала и съм си правила акаунт, съм се писала мъж - без да искам, разбира се. После не можах да го коригирам. Сега, с джендър концепцията по света, летя спокойно и даже леко надменно гледам да си покажа паса - я да смее някой да ми проблематизира пола! Laughing
Хаха, никой не смее.
Аз преди година също забелязах, че съм се писала мъж, но го промених от компютър. Последно време им е бъгав сайта и нищо чудно да не може да се променя. Ще хвърля едно око
Едит: има възможност да се променя тази информация в профила. Работи Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 19:10 от OwlKitty

# 707
никой не гледа тия неща, това служи само да знаят дали да пишат мистър или мисис по мейлите

# 708
  • Свищов
При закупуване и последващо чекиране на билет на дете, което ще лети с паспорт, достатъчно ли е да се изпише в полето име малкото име, например Ана или трябва и презимето, като е в паспорта: там на 1 ред под имена (given names) са дадени име и презиме, напр. Ана Иванов? За фамилията ми е ясно, за нас9 възрастните, които можем да летим с лична карта - също, ама за детето се чудя.

# 709
  • София
Само име и фамилия на детето съм  въвеждала винаги.

# 710
За билети купени до 5 март:

# 711
няма значение какъв документ, нито дали е дете или възрастен, просто слагате имена, които ги има в паспорта, всичките или не всичките, както ви харесва

# 712
Нови линии от Абу̀ Даби до Ташкент, Бишкек, Ла̀рнака и Медина.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 22:25 от diziler

# 713
Някой пътувал до Бове с Уиз през последните 6--7 месеца може ли да ме ориентира за нормалната цена на билетите? Гледам май и юни все едно ще летя бизнескласа с нормална  авиокомпания. При Раян и Бг еър цените са доста по-ниски за периода.

Живеем в Париж, редовно пътуваме от и до Бове. Едно нещо стана ясно тази година, няма да се пътува евтино. Зависи много от дните в които ще пътувате, и колко ще стоите. Преди около 20 дни билетите бяха по-евтини, сравнено с днешна дата. Но спрямо миналите години, за пръв път платихме на човек 197евро с багаж, отиване и връщане с едномесечен престой. Преди година платихме толкова общо за трима. Имайте предвид, че май има почивни дни в Бг, те вдигат цената, юни във Франция децата свършват училище,работниците по полетата също приключват, и това вдига също цената.Но като цяло на Уиз билетите изглеждат нереално скъпи, може би се презастраховат, а Райън или Бг еър са заложили на по-нормални цени.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 22:26 от Zaedno Za Nashiqt Grad 662823

# 714
  • Велико Търново
Здравейте,
Моля за помощ, тъй като омазах тотално една резервация.
Летим вдруги ден на 4-ти за Барселона - 5 човека.
Направих глупавия избор при закупуването на билетите да купя места за 4-ма, а за петия, който е дете под 14 години, не купих място. Съответно сега имам една обща резервация за петима, от които четирима са с места, а петия е без място.
Не мога да премина към онлайн чекиране, изписва ми, че чекирането е невъзможно

# 715
Здравейте,
Моля за помощ, тъй като омазах тотално една резервация.
Летим вдруги ден на 4-ти за Барселона - 5 човека.
Направих глупавия избор при закупуването на билетите да купя места за 4-ма, а за петия, който е дете под 14 години, не купих място. Съответно сега имам една обща резервация за петима, от които четирима са с места, а петия е без място.
Не мога да премина към онлайн чекиране, изписва ми, че чекирането е невъзможно
Би трябвало да може да се чекирате 48 преди полета, ако сте купили места то може и по-рано, ако за детето не сте купили, изберете опция продължи без избрано място ще го разпредели,или купете място. Вижте хубаво вашата резервация, спокойно разгледайте какво пише навсякъде.Дали вече нямате генерирани бордни карти.

# 716
Някой пътувал до Бове с Уиз през последните 6--7 месеца може ли да ме ориентира за нормалната цена на билетите? Гледам май и юни все едно ще летя бизнескласа с нормална  авиокомпания. При Раян и Бг еър цените са доста по-ниски за периода.

Живеем в Париж, редовно пътуваме от и до Бове. Едно нещо стана ясно тази година, няма да се пътува евтино. Зависи много от дните в които ще пътувате, и колко ще стоите. Преди около 20 дни билетите бяха по-евтини, сравнено с днешна дата. Но спрямо миналите години, за пръв път платихме на човек 197евро с багаж, отиване и връщане с едномесечен престой. Преди година платихме толкова общо за трима. Имайте предвид, че ....юни във Франция децата свършват училище.
Благодаря ви за отговора. Кога точно юни децата свършват училище? Мислех да отидем май или началото на юни точно, за да избегна училищните ваканции в Европа.

# 717
Човека без място го чекирате 48 часа преди полета. Другите трябва да можете да чекирате вече. Не е задължително точно детето да седи само, може да се смени с някого от останалите

# 718

Живеем в Париж, редовно пътуваме от и до Бове. Едно нещо стана ясно тази година, няма да се пътува евтино. Зависи много от дните в които ще пътувате, и колко ще стоите. Преди около 20 дни билетите бяха по-евтини, сравнено с днешна дата. Но спрямо миналите години, за пръв път платихме на човек 197евро с багаж, отиване и връщане с едномесечен престой. Преди година платихме толкова общо за трима. Имайте предвид, че ....юни във Франция децата свършват училище.
Благодаря ви за отговора. Кога точно юни децата свършват училище? Мислех да отидем май или началото на юни точно, за да избегна училищните ваканции в Европа.
Те по принцип са до 07.07,но нашето например предава учебници и не е задължително от 23.06.тогава ще пътува. Края на май във Франция има национален празник и почиват децата от 17 до 22май. Общо взето началото на юни трябва да са по-нормални цените. Но  сезонните работници, много пътуват в този период, защото им изтичат договорите. Късмет!

# 719
Човека без място го чекирате 48 часа преди полета. Другите трябва да можете да чекирате вече. Не е задължително точно детето да седи само, може да се смени с някого от останалите
То като е дете (под 14 г) няма ли да го разпредели до възрастен?🤔

Общи условия

Активация на акаунт