Мина моето второ планово секцио с избор на екип (за мое си спокойствие).От още две медицински лица разбрах, че пускат придружител в по-скъпите вип стаи.Можело и постоянно да стои, доплащало се още 50лв на ден за нещо си.Аз избрах обикновена вип стая, в която да съм сама.
Анестезиолога (много готин) като дойде в операционна ме пита каква упойка искам.Аз бях много притеснена от маската, обясних му миналия път какво ме е уплашило и той каза, че сега няма да е така.Мажеха ме с йод в това време и така ме щипеше, че пак се ошашках и в този момент реших, че не искам да слушам през цялото време и решихме пак пълна.Каза и аз да съм, ще избера пълната, няма какво да ги слушам.После си давам сметка, че с този разговор преценява дали съм притеснена и според състоянието решава каква да е.😅
Бебето ми го дадоха на следващия ден след операцията.Раздвижиха ме в 5 сутринта и в 9 вече той беше при мен.Предния път не ми го даваха, сега едвам се примолвах да го вземат, за да слезна до долу. 🤭 Добре, че комшийка е акушерка там и се възползвах редовно.
Приеха ме в неделя, в петък ме изписаха.
Много съм доволна от всички и всичко! ❤️
помпата е в случай че кърменето е противопоказно по медицински причини.