Мама е нетърпелива ЯНУАРЧЕ да повива!

• 11 589
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
  • София
smile3532  rotfImao Леле, как ме разсмя с това що сме се стиснали! До вчера пулеше ей такива очи  #Shocked че сме се разраждали, днес наопаки!

Гъвкава и адаптивна съм, за т'ва!  tooth Освен, че съм скромна, но вие това си го знаете...  tooth
Глупости плямпам - шубе ме е та се пушек се вдига...  cry

Благодаря за милата съпричасност на всички, които ни подкрепиха с Ним на медийното поприще!  smile3525

# 226
Гале, добре съм, засега няма нищо. Може да е било фалшива тревога. Ако тази вечер не стане нищо Twisted Evil ще го броя за фалшива тревога...

# 227
  • София
Какво става с Магнолия?  newsm78 Днес не се е мяркала...

# 228
  • София; Дружбето
Клеми ти утре ли влизаш в болница или в другиден? Може да си казвала ама склерозата не прощава Blush

# 229
айде кажете к'ви подаръци си купихте де?

Тоя моя док днес ме прегледа много бързо, всичко било наред.Плацентата е към 3 степен вече, вода си имало, сърчицето туптеше с около 160 и така.

Аз пак си попитах за обменната карта, дето не ще да ми я пише, а той вика - стига с тия отживелици, няма сега изследвания да преписвам(аз си ги имам всичките в мен), и те в болницата пак ти ги пишат.......аз му викам, бе на хората им мерят таза, това онова, а той.....едно време като нямало ехографи, така се правеше, ама аз сега всичко виждам на ехографа, та добре ми бил таза......бе въобще много е модерен моя док....и накрая ми се смее и вика, кажи сега к'во друго не съм ти направил........направо незнам да се смея ли, да плача ли.......

Най ме очуди, че вижда сърчицето и тоновете на ехографа, та може и да не се разкарвам до Тината....ще видим.

Къде да прочета за плацентата, че ми е интересно - колко степени има?

# 230
Ами явно не е...даже на една лекция, мисля д-р.Григорова беше казала, че екипа е достатъчно добър, за да реагира при алергичен пристъп, който между другото, не е изключен дори изследването за алергия да е отрицателно. Защото се олучава така, че при теста се образуват антитела в организма и при следващо съприкосновение с медикамента се изявява алергията чак. Мисля че повечето доктори в Тината не правят тест за алергии.
DaVinci, на кое дата влизаш?
След Коледа, ама разни роднини ми вкараха суеверия в главата, та няма да казвам точната дата. Не, че не е ясно горе-долу де, не са много дните след Коледа  Wink
И аз след Коледа влизам в болница.Вие къде ще раждате? Аз ще съм в Св.София-Тина Киркова,ако не се лъжа и Klemy май беше там? А ти DaVinci?
И аз  Laughing

# 231
  • София
Какво става с Магнолия?  newsm78 Днес не се е мяркала...

Не е родила, още щъка яростно и се занимава с битовизми! (сега я чух, за да Ви доложа!)

Казах й, че вече се броим на кръгъл час...  newsm62

# 232
  • София
айде кажете к'ви подаръци си купихте де?

Аз купих от Скини потник и боксерки за мъжо и пижама за бащата.

# 233
  • София
tsveta, на 21 сутринта влизам, по някое време между 10 и 12 мисля че ще ме "секцнат"  Joy.
titti, на ехограф се вижда сърдечната дейност /на някой ехографи се и чува/, но запис се прави, защото той е 15-20 минутен, дава ясна представа за състоянието на бебето, а не за момента само.

# 234

И аз след Коледа влизам в болница.Вие къде ще раждате? Аз ще съм в Св.София-Тина Киркова,ако не се лъжа и Klemy май беше там? А ти DaVinci?
Значи може да сме заедно  Simple Smile

# 235
  • София
tsveta, на 21 сутринта влизам, по някое време между 10 и 12 мисля че ще ме "секцнат"  Joy.

А ние ще сме на у-ще (може би!) и ще се молим за теб и бебо + ще ...  Drunk

# 236
  • София; Дружбето
Дам, ще чакаме размери (всякакви Whistling), килца и как е новообебилата се Mr. Green

# 237

Значи може да сме заедно  Simple Smile
Да и аз така си мисля.Тъкмо ще се запознаем ние и нашите сладки бебчета.Дай Боже всичко да е наред с всички нас.

# 238
DaVinci и Klemy, много,много ще ви стискам палци и ще се моля всичко да мине нормално и да родите само живи и здрави бебчета - всичко друго ще се нареди! Klemy, внимавай със зетчето ми  ideauu , защото вчера си видях дъщеричката, много е красива, честно ти казвам!

# 239
  • София
Казах й, че вече се броим на кръгъл час...  newsm62
[/quote]
Щом ще се броим и аз да се отчета пу едно за мен все още съм 2 в едно, ама така ме е домързяло да пиша а ми е подтиснато заради присъдите на нашите мед.сестри #Cussing out.
DaVinci и Klemy стискам ви палци и на ръцете и на краката и дано всичко мине безпроблемно и леко  baby_neutral baby_neutral baby_neutral Ще чакаме хубави новини и подробности.
Абе момичета я ми кажете какво е това смъкване на корема че всички за това ме питат дали ми се е смъкнал вече и какво е усещането.Аз имам чувсвото че мозъка ми се смъкна вече ама за корема .....newsm78

Общи условия

Активация на акаунт