Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 14

• 46 765
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
Не бях купувала обувки на Тамарис досега, виждаха ми се хубави. От намалението взех едни кецове за 15 лв., Бяха ми големи, взех и по-малкият номер, вече за 38 лв., но ще върна и двата чифта. На фасон са много красиви, но са толкова тежки, че едвам вървя с тях.

# 436
Някой има ли тези ботуши
https://m.aboutyou.bg/p/rieker/-8666965 ?
Днес ще пристигнат, а се чудя дали да ги взема предвид сагата със забавени плащания.
Искам хубави, топли ботуши, които мога да нося с всичко и навсякъде в градски условия.
Трудно си намирам, защото искам да са със съвсем нисък дебел ток, а и голям номер 41 или дори 42(27 см стъпало, нормално към широко).
Взех ботушите, харесват ми на пръв поглед. Довечера ще походя вкъщи малко да видя дали ще са ми удобни.
Ако някой има и знае как се държат при дъжд и сняг, моля да сподели. Зимата ще свърши, аз още само купувам и връщам 😅

# 437
  • Сливен
Импрегниращ спрей не е ли опция за всеки случай.Аз така процедирам с обувките.

# 438
Точно, oesi е права, импрегниращ спрей помага в случая. И преди Азалия е споменала за това.
Минавам всичките си обувки с такъв спрей в началото и края на сезона, и нямам проблеми.

Относно обувките от изкуствената кожа, и преди съм писала мнението си, че има различни видове такава, и тя се държи по рязличен начин при носенето а и със времето. Имам много обувки на фирма Рикер, и никога не са ми спарвали краката, и смея да кажа, че тази марка е най-удобна за проблемните ми краката. Също харесвам Мустан и Том Тейлър обувките, но от тях имам по-малко чифтове. Също не ми спарват краката. Всичките обувки са меки и удобни. Според мен, не бива всичките обувки от изк.кожа да се слагат под общ знаменател.

И да кажа още за обувките Рикер - има такива, не знам каква им е идеята, уж зимни са, но, колко и да ги поливаш с импрегниращ спрей, пак пропускат Joy Ползвам ги само за сухото време, но все пак да кажа, че може и да попаднете на такива. Но те и са такива, то им личи, че ще пропускат, имат детайли от плат по себе си.

Видях, че коментирате подметки - аз пък толкова обичам груби и назъбени подметки Heart Eyes Мода или не, винаги съм ги харесвала.

# 439
Да добявя към горно, че има значение дали човек сменя 3, 5 или 10 чифта или са едни и се носят ежеджевно- тогава е истинския тест. Аз затова си мълча. Преди мен казаха за чанта Тамарис протрита. Моята е ок 3та година, но я нося само е едни кубунки и 1 кецове, заради цвета. Реално и 1 сезон не е носена като дни, а 3г звучат респектиращо- на тази тема и обувки и чанти се разпадат и с времето. Най- здравата ми чанта, черна, която убих от носене над 7г е изкуствена кожа, Пловдивска фирма, вземана за около 15лв. Доста други по сериозни суми и марки са отдавна в кофата, та- вечно няма.

# 440
Точно! Simple Smile
От към издръжливост точно така се тестват дрехи/обувки. Преди да се зарина с такива, имах много малко неща, и им направих истински тест, ако може да се каже.
Това са два чифта чехли Рикер - купени 2008ма година, и са единствени ми чехли все още, нося ги, съответно лятото, и нищо им няма. Е, не изглеждат като току що от магазина, но и не изглеждат, като носени толкова години.
Маратонки Асикс (но от скъпите, със Goretex), подарък от преди 9-10 години, честно, не помня вече колко. Това бяха единствените ми маратонки много години наред, и ги носих нон стоп. Все още ги обувам, защото няма по-удобни маратонки за мен. Съсипах ги, като реших да ги изпера в пералнята Animal See No Evil просто загубиха си фацата, но са здрави все още, подметката само се поизтърка леко.
Едни кубинки високи, които купих от един аутлет, дори не им знам марката. Не са топли, носих ги около 8-9 години и тях, вече пропускат вода и изглеждат зле, но не се скъсаха никъде все още Joy
Едни топли боти Рикер, подарък от сестра ми преди около 7 години, и туристически обувки, от плат, купени от немския Лидъл пак тогава. Тези два чифта се носиха до сега нон стоп в сняг, дъжд, поледица, туристическите и в планините. Нищо им няма.
Тия ветерани все още ги имам, и все още ги обувам, нищо че вече имам много и различни обувки, просто са ми най-удобни, и най-сигурни.

Да допълня, че тия туристически от Лидъл излязоха ега ти далавера, взех ги за 19 евро, но зимата не ми е студено с тях, не пропускат вода (водоустойчиви са), и почти не се пързалят по леда.

# 441
Оууу, тези носените са ужасен случай. Малко са тези 25% компенсация.
Аз също съм от феновете на Тамарис, но вече не мога да се закълна в  "тях". Купувала съм доста обувки и чанти от чужди сайтове, не са постоянно носени, но от седенето по кутии или шкафове кожата се прецаква. Една чанта се олющи от седене (изкуствена кожа). Едни ботушки джиджани имам, които са с цветен акцент явно от изкуствен материал. Тази година ги виждам, че се лющи този материал. Имам и други ботушки и сандали- засега държат фронта... Явно вече е 50/50.
Търся си зелени кубинки. Уж не харесвам грубите, но някои ми хващат окото. Предпочитам набук, тъмно зелено, блатно или както там се казва.

# 442
  • Варна
Някой има ли това палто, без значение кой цвят?
https://www.aboutyou.bg/p/only/prehodno-palto-soho-3910896
Интересуват ме мерки за XS или S, но може и за други размери. Стандартните таблици са ми ясни, но за конкретния модел ми е важна дължина, рамене, дължина на ръкавите. Благодаря предварително!

# 443
Търся си зелени кубинки. Уж не харесвам грубите, но някои ми хващат окото. Предпочитам набук, тъмно зелено, блатно или както там се казва.
Не помня ти 39 или 40 беше?
https://www.aboutyou.bg/p/s-oliver/kasi-botushi-s-vrazki-8643009
https://www.aboutyou.bg/p/tamaris/kasi-botushi-s-vrazki-8730605

# 444
Азалия, и аз не знам вече кой номер съм. Клоня към 40, но някои са ми големи.
Благодаря за предложените модели. Тамарисите са много красиви, но изкуствени и ненамалени! Слагам им сърце и може някой ден да са мои.
Ето тези ми ги предлага за зелени, маслина. Аз ги виждам сиви 🙄 Но ми харесват като вариант, някой да има мнение за тях?
https://m.aboutyou.bg/p/marco-tozzi/kasi-botushi-s-vrazki-8521849

# 445
Fly London имат интересни зелени модели. Този модел ми харесва на мен, въпреки че с тази подметка са малко тежки:

https://obuvki.bg/p/boti-fly-london-medifly-p144789003-shamrock-green

# 446
Стряскат ви обувките с по-груби подметки? Я вижте какъв е тренда... 😆 Забележете обувките на стилистката Антония Йорданова.
Скрит текст:

# 447
Момичета , има ли инфлуенсърски код днес?
В сайта са намалили доста неща - поне от моите "любими".

# 448
И от моите "Любими" има намалени и се изкуших с две тениски и два чифта боти.
Могат да се прилагат кодове, но тези които имам не ми вършат работа. Пускам ги тук някой друг да се възползва.
Иначе очакваната ми поръчка  с кожени клинове трябваше да дойде вчера или днес, няма я, но аз поръчах, когато вече го нямаше банера "Поръчай сега, получи преди Коледа", така че нищо неочаквано.

# 449
  • Габрово
Използвах кода за 25% за Only от горния пост благодаря.
Заповядайте това, ако на някой му върши работа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт