Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 14

• 46 372
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
Дайте един ваучер за блузи или якета. Докато запиша в полето горния код за блузи и туники, и е използван...

# 451
Дали някой има ваучер за чанти?

# 452
Аз използвах за блузи и туники и благодаря !

# 453
Благодаря на Devil_Rose за предоставения код! 🤗 Поръчах.
Ето от рулетката за марка

# 454
Здравейте! Търся код 15 или 20%, ако може на лично … благодаря предварително!

# 455
  • София
Срещали ли сте в сайта чадъри? Пробвах да търся в търсачката, но не се получава. Отидох на конкретна марка дрехи, за които знам, че в магазините им има чадъри, но в аксесоари няма.

Имам извинителен код, който приложих към поръчка. Направи ми впечатление, че в приложението хваща само на някои неща, а през лаптоп хвана на всичко. Simple Smile Да си знаете и да пробвате различни варианти. Сега се сещам, че код от рулетка не ми хващаше и се чудех защо, но си давам сметка, че щях да поръчам през лаптоп, а кодът е от приложение. Сигурно затова не е хващал.

Последна редакция: пт, 23 дек 2022, 14:35 от Тaня67

# 456
Тези дни търсих дълга лятна плажна пола. Защо има толкова малко артикули? На блузи и дънки ровиш със страници... само 1-2 ми харесаха, на безумни цени

# 457
  • София
Изполвах код за пуловери и трикотаж от предния пост. Благодаря!
Ето от мен, който няма да ползвам

# 458
Те са вдигнали цените и са пуснали намаление 😁 Е пуснах 2 блузи, но не се сетих, че тези кодове може да важат. Здраве да е.

# 459
# 460
Сега  пък ми трябва код за Only.Тези,които споделих вече са използвани, а се сетих че искам една блуза.Някой ако има излишен код, моля да ми изпрати на ЛС
Давам код за дънки

# 461
# 462
Аз имам страхотни попадения- за мен едни биркита за 48 лева, а за детето гумени ботуши Крокс 18 лева и два чифта маратонки Найк в различни размери за по 34 лева. 😎 Тези цени са с кода за 25% за извинение ☺

# 463
И сега пристигат ли бързо нещата, както бвха обещали? А някой връщал ли е пак?

# 464
Не, бавят се. Поръчка от ‎12.12.‎ още никаква я няма... От 19, 20 и 23-ти хич не ги чакам тая година.
Върнах на 20, имам имейл, че е на път към тях.

Общи условия

Активация на акаунт