Частни училища - информативно-дискусионна тема - 57

• 58 938
  • 771
  •   1
Отговори
# 390
Видяхте ли информацията за изпита за прогимназиалните класове?
Два етапа.

# 391
  • София
Видяхте ли информацията за изпита за прогимназиалните класове?
Два етапа.
Не. Линк?

# 392
Предварителна е, през февруари ще обявят дати. Но се почудих, миналата година май имаше английски кръг, но за психолог не помня.
https://www.svetasofia.com/kandidatstvane/
Най-долу.

# 393
  • София
Предварителна е, през февруари ще обявят дати. Но се почудих, миналата година май имаше английски кръг, но за психолог не помня.
Най-долу.
Имаше и миналата и преди това. Гарантирам за до 3 г назад, когато ние се местехме.

# 394
Кой Ялъмов? Този от алианц ли или е друг?
Ама какъв Китай? Да хвърлям пари та детето ми да слугува на китайци?!?

Другият, от Капман.

Пули, че това училище изобщо не им е основен бизнес. И го направиха точно за това, което казах.

Препитването на ПУК в СС съвсем не е било с цел да видят какво да очакват от кандидатстващите за 1 клас. За друго е било. Wink Нещо като външното директорско на големите, с което не само контролират нивото на випуска и всеки един ученик, но и как се справят самите учителки.

От поне 6 години са два етапа. Моето дете в 1-ви за 2-ри се явява така. Сега е седми. И винаги е имало за  всички разговор с психолог. Незаивимо за кой клас е кандидатства.

Силвияна, СС е едно от най-прозрачните училища на пазара. Информацията, която имам в ел. дневник  касае всеки един аспект от представянето на детето, и всяка оценчица, контролно, статистика за випуска са вътре. Анализи и персонални отзиви за всяко дете от всеки учител. Всяко едно листче и контролно са върнати и донесени. . Докато някои от спряганите тук училища и дневник като хората нямат. Че и не можеш с учител до се чуеш, защото е забранено. Ние имаме персонална родителска два пъти в годината. Има приемно време в седмицата, известни са телефон и мейл на всеки учител.

Аз нямам спомен за този текст, но декларация съм подписвала. Идеята по моему е да не се подготвят следващите, а състезанието да е честно.
Едно друго училище забраняваше изобщо да бъде коментирано в негативен аспект в мрежите, и? Това според мен си е цензура на мнението за качествата на училището.

Последна редакция: сб, 28 яну 2023, 22:39 от Fancy

# 395
  • София
Най-долу.
Аз реших, че от МОН нещо са въвели и търсих бая Grinning Нищо де, ще е полезно за други потребители.

# 396
Да вземат са си оправят заглавието на "Политика За Защита На Личните Данни", че не им отива на академичния имидж Trollface

# 397
Да вземат са си оправят заглавието на "Политика За Защита На Личните Данни", че не им отива на академичния имидж Trollface

Това да им е кусурът. Няма идеални неща. Joy Някой, като няма за какво друго да се хване, и започва да копае графичното оформление на сайта. Хахахахах

# 398
Не е графичното оформление, въпросният документ е пълен с грешки. Но за това училище или добро, или нищо Wink

# 399
Не е графичното оформление, въпросният документ е пълен с грешки. Но за това училище или добро, или нищо Wink

Хахах, ама няма лошо. Нали това казах. Това да им е кусурът или както казваш лошото. С копиран от някъде документ, който не касае същинската им дейност, и който е формален, за да отговори на изискванията на закона, да ги замерят. Ние, ползващите училището, ще го прежиеем този документ. Trollface Аз между другото трудно ти разбрах къде виждаш проблем, но после съзрях различните шрифтове. Голям праз, че документ, който никой никога не чете е с грешки. Важно ми е проверените контролни по БЕЛ да не са с грешки. Wink

Това е подобно на онова поведение, когато не можеш да наделееш в спор с адекватни аргументи, започваш да обиждаш в лично качество. Wink
Иначе ще пиша на училището, че има родители с деца вън от СС, които са силно притеснени, че политиката за поверителност на личните данни не им е изрядна, та да вземат да си я оправят.

# 400
  • София
Боже, никога не ми е хрумвало да го чета този документ, въпреки че имам дете в училището. А съвсем не знам какво би ме накарало да ровя в подобни документи в сайт на друго училище.

# 401
Забелязвам, че има много учудени за неприети братчета или сестричета на ученици в посшедно време в СС. Преди това било ли е практика? Имат ли преимущество те пред останалите при други равни критерии според вас?

# 402
Много, много, колко да са много?

# 403
  • Blondeville
Изобщо не съм учудена аз, а притеснена, имам още едно дете за прием Grinning

Забелязвам, че има много учудени за неприети братчета или сестричета на ученици в посшедно време в СС. Преди това било ли е практика? Имат ли преимущество те пред останалите при други равни критерии според вас?

# 404
Жената казва, че се е подписала под такъв текста, каква градска легенда? Сигурно е нещо, което са въвели тази година.

Бърди, тази година за трети път подписах договор ( и то при ранен прием) и няма никъде такива смешни клаузи. Абсолютно наивно е да се вярва на такива приказки.

Общи условия

Активация на акаунт