🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LIX 🎬

• 56 673
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Тя може да е чаровна, но красавица със сигурност не е. За мен лично и чаровна не е, а намирам Ева Грийн, Сара Джесика Паркър и Деси Тенекеджиева за чаровни.

# 571
  • София
Сайтът на филми суб вече работи. Даже си пуснах Джон Уик 4(субтитрите няма да коментирам, от гугъл транслейт са Joy)

# 572
Въобще не знаех,че Pacific Rim има част 2.Не ме разбирайте погрешно,аз съм преди всичко фен на Гийермо дел Торо,а не на йегерите или Кайджу, което обяснява все пак защо не зная за този филм. Той не е на ГдТ и щях да съм в блажено неведение ако не беше фенфик в archiveofourown. Няма да лъжа.Имам някакъв спомен за какво става въпрос в първата част и усещането,че ми хареса.Понякога съжалявам за решенията си. Имаше толкова тъпи сцени,че трябваше да спра по средата и да се взирам в стената в опит да предотвратя смъртта на мозъчните ми клетки.
Започва с кофти хумор,тийн проблеми в средата, завършва със спасяването на света и бой със снежни топки.

# 573
То и първата не струваше много, но втората направо дълбаеше под морското дъно.

# 574
Това не е вярно, ето днешният им пост.

“В мрежата вече се появиха много фалшиви сайтове и фейсбук страници, които се представят за Filmisub, но имайте предвид, че всички те са фалшиви и някой се опитва да се възползва от затварянето на сайта. Възможно е тези страници да съдържат вируси или под някаква форма да откраднат лична информация от вас. Ако някога Filmisub се завърне то ще е единствено на собствения си домейн.”

https://www.kaldata.com/it-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/ … D0%BE-416912.html

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 20:18 от Mia Rulana

# 575
  • Галифрей

Мани го това е фалшиво. Работи си аз сега гледам филм от там.

# 576
  • в сърцето на един мъж...
Въобще не знаех,че Pacific Rim има част 2.

В първата поне имаше по кой да оплакнем очото Simple Smile

# 577
Първата част много ми хареса. Втората, като всяко продължение, нищо не струваше.

# 578
Марио скоро ще мине един милиард долара Simple Smile
Много ме радва, особено като се сетя, как тълпата от Туитър обиждаше Крис Прат, защото не бил подходящ за ролята (не е италианец, нито японец). Joy
Подозирам, че на Джак Блек в момента изобщо не му пука какво мислят някои фенове за включването му в Мандалорецът.

# 579
  • София
Уди и Матю май ще се окажат не само истински детективи, но и истински... братя?! 😮
--> Woody Harrelson confirms Matthew McConaughey might be his brother <--

# 580
Дали ако сега Последния самурай се представяше в кината щяха да мрънкат,че Том Круз не е японец и дори не е чернокож?

# 581
  • Галифрей
Аз Марио не съм го гледала още но ще го. Това е една от любимата игра като бях малка ❤
Ох хората в днешно време се хващат за такива неща, аз не чух никой да се оплаквал когато излезе “ Бели Мадами”. Супер,смешен филм. За съжеления няма да направят такъв подобен. Оня  пък такъв,пък оная бла бла. Има ли някакво значение? Важното продукцията да е добра.

# 582
Много е странна тази история за братята, но така е, когато живееш в модерно и отворено общество... Имат еднакви трапчинки и подобна форма на лицето, така че като нищо може да е вярно.

Tuon, със сигурност. Та те и сега обвиняват Том Круз в токсичност, за щяло и нещяло.

Диана Бишоп, сега има скандал за каста на живата версия на Лило и Стич - актьорите не били достатъчно тъмни. Говори се, че ще ги сменят.
Та така - Ариел не е достатъчно бяла, но няма проблем...

# 583
  • Галифрей
Тия па защо под ягодите ще правят лайф версия на Лио и Стич?? 😒  Стига ве тия се чудят какво да измислят и явно нямат идеи и правят на класките игрални версия. Попринцип актьорите в Лио и Стич, трябва да са местни хавайци.  Май от всичките игрални верси от анимациите “ Красавицата и звярът” е най-добра. Гледах го филмът и не беше толкова лош колкото очаквах.

# 584
Тия па защо под ягодите ще правят лайф версия на Лио и Стич?? 😒 
Защото анимацията не е политически коректна и трябва да оправят тази работа. Joy

Общи условия

Активация на акаунт