Любители на кучета - 132

• 29 715
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Честит да е рожденик Чарли Пухчо!Да е все така щастлив в своето прекрасно семейство!

# 121
Много шпически целувки на Златен Чарли от Черен Фют и от мен. Да му намачкате ушичките, дълги години здрав и щастлив да е и вие с него. HeartHeartHeart

# 122
Оле, възможно ли е нещо да се откаже на Фют ,с този разтапящ поглед...Уникален е!

# 123
Не може, Ро! И ни върти на всичките си лапички. На снимката е в мен, ММ я прави. Така си пия виното вечер, абсолютно е залепен за нас и само си го подаваме от ръце на ръце като бебе. Като втора сянка е.
Скрит текст:
и в леглото ми спи, а бях категорично против куче в спалнята заради астмата на ММ

# 124
И двете кучета спят при нас. Малкото е под чаршафите, голямото плътно,залепена до мен поне над чаршафите.
Мъчихме се и с двете седмици наред , с всяка още като по-малки, но или не спи никой или като заспим те се качват и се тихи като сенки…

# 125
Айк си спеше сам. И нямаше драми. Сам в отделно помещение. Ние го поискахме при нас и вече дори не е под въпрос. По някое време на нощта слиза, по някое се качва. Той си избира. Казах ви, че ни върти на всички лапички и ноктенца. 😊❤

# 126
  • Пловдив
Честит да е Чарли! Дълги години да краси темата и къщата! Пожелаваме му да валят кифтета и пърджоли!

# 127
  • София
Много ви благодарим за пожеланията! Страхотни сте!
А лисицата е намачкана подобаващо! Размазахме се от кеф...❤❤❤❤

# 128
Кой на кого е сянка? И кой е знаме, а?

Ида, ама са не видя! (щото твърде черна)

# 129
Галски честит дс пухен Чарли! Много да е здрав и много години да се гушкате 🤗😘

змия беше питала за кучаците и малката бебка.. Макс не като сме заедно не иска да се отделя от нея. Зор голям е дс я обдуши цялата. Направо би я изсмукал 😂😂 А пък Вивата не проявява кой знае какъв интерес. Тя надуши ли бебе, независимо човешко или кучешко, отива далеч и не се бута много.
Ей го пазителя на количката и бебата вътре:

Скрит текст:

# 130
  • София
Ох, ама Макс е страхотен! ❤ Така са мъжкарите - пазят си "глутницата". И малък Чарли, като сме навън си следи децата и ако чуе някой от тях да вика (по-скоро от емоция и радост), настръхва и се ослушва. Познава им гласчетата. Сладури ❤❤❤❤
Да не е голо... "Кой? Аз? Какво? Аааа, не съм!"

# 131
  • тук-там
Честит да е Чарли на патерица!
Сиви, много сте сладки!

# 132
  • София
Сиви, 🥰.

# 133
Препоръчайте , моля, нещо против гризане на обувки, стени и т.н. Не знам с какво да пръскам вече .

С пишкането явно се е стресирала на нова година, защото пак лека по-лека на 90% си ходи в банята, има някое друго изпускане до входната врата

# 134
  • Варна
Сиви ❤️

Общи условия

Активация на акаунт