Любители на кучета - 132

• 29 718
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Препоръчайте , моля, нещо против гризане на обувки, стени и т.н. Не знам с какво да пръскам вече .
Да споделя моя скромен опит за гризането на чехли, който вече дава видим резултат: постоянно, всеки път и при всеки такъв опит, твърдо и категорично НЕ, дори понякога и с лек замах с чехъла - жертва, леко чукване с него по муцуната, или по дупето. Сега вече като влизам вътре, се обръщам и специално казвам: Рая, чехлите НЕ, Буря, чехлите НЕ. Много строго и настоятелно го казвам, и почти винаги ги намираме на мястото. Е, има издънки, разбира се, но съвсем не е като в началото - на пръсти се броят случаите. Е, разбира се докато стигнем дотук на мъжа ми чехлите от 6 каишки станаха с по 2, но пък сега  е много по-спокойно. Не пропускам обаче да напомня: чехлите НЕ.
Така е за всяко нещо, което не одобряваме - веднага твърдо НЕ. Обаче в двора ни, пусто има толкова много интересности, че всеки ден откриват нещо ново за забава - днес бяха домъкнали парче фаянсова плочка, че и я гризали....Утре ще видим "резултатите" при почистването на "черното злато"Simple Smile

ПП Да се оплача - не мога да качвам снимки, все излиза прозорец, че е "Грешка и услугата временно е недостъпна"

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 06:08 от galenaa

# 136
Момичета и момчета аз родих днес една малка принцеса... за пръв път се отделям от Пако .. вярвайте ми все едно се отделят от детето си .. нямам търпение да се приберем с бебето и да следва душкането,което той си знае най-добре ...

# 137
  • sf
Да ти е честита принцесата! Да сте здрави и много да ви радват и тя, и Пако, и с Пако първи дружки да станат. 🙂

# 138
Да ти е честита дъщеричката. Само да ви радва. А с Пако да са си първи приятели.

Последно време Кайра на вън много трудно ме слуша. Като кажа Ела тя сяда и започва да гледа в една точка и идва след някакво време, но не и веднага. Е, понякога идва и веднага, но не винаги.
Как се справихте с яденето от улицата? Мъка е голяма... Спомен нямам Рея как я отучих.

# 139
  • Sofia
D.P.I., каква прекрасна сутрешна новина! Да ти е здрава малката принцеса и да се слушкат с бако Пако!!!

# 140
Честито на батко Пако, да ви е жива и здрава малката принцеса. 🍀🤗
После чакаме да споделиш, как е реагирал след прибирането ви.

# 141
  • тук-там
Честито бебче и много хубави преживявания с нея и батко Пако!

# 142
Честито бебенце, мила D.P.I.  Бъдете много щастливи всички вкъщи!Възстановявай се спокойно,Пако ще изчака...И той тъжи за теб, милият.
Разкажи ни после за срещата- на малката душичка с кученцето.

# 143
  • София
Честито, DPI!
Батко Пако да пази много малката принцеса.

# 144
  • под тепетата
Ето, вместо дъжд, заваляха бебета!
Честита принцеса, DPI! Да ти е здравичка, а на теб - бързо възстановяване желая!
Бате Пако ще ѝ стане пръв бодигард, сигурна съм!  
 Sivi ли повлече крак за моми или esstela? Satisfied

# 145
  • sofia
Честита радост, D. P. I. !!! Да е много здрава и с късмет малката принцеса! С батко и Пако да са си верни другари в игри и забава!
Чакаме снимки 😀

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 12:38 от Кришка

# 146
  • Варна
Ето, вместо дъжд, заваляха бебета!
Честита принцеса, DPI! Да ти е здравичка, а на теб - бързо възстановяване желая!
Бате Пако ще ѝ стане пръв бодигард, сигурна съм!  
 Sivi ли повлече крак за моми или esstela? Satisfied

Не знам, ама е много хубаво.

Честита принцеса ❤️
Ще видите какво щастие е бебе и куче, а бебе и две кучета е двойно щастие ❤️
Бориса се засмя с глас на Бизу и Каду първо ❤️

# 147
Еха, каква хубава новина! Наистина е много хубаво да има бебенца в темата! И доволни и щастливи кученца пазачи на бебенцата!
Джини тук седи и се чуди, тя що  си няма бебе( понеже аз съм вече стара, пък децата ми са млади за такива работи, бяхме решили да ѝ вземем котенце, обаче няколкото опита да я доближим до такова, завършиха безславно- много страшни тия котаранчовци, бе.....много Wink ):

# 148
Едно черно носле ви поздравява!

# 149
  • sf
Много сладко носле!
Снощи едни съседи до късно вечерта си търсеха разгонената пуделка. Намериха я. Днес го гледам мъжа, пак я пуснал без каишка 🙄 Не знам какво да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт