Любители на кучета - 132

• 29 736
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ехаааа, D.P.I. каква новина! Ама и как я поднесе ❤. Жива и здрава да е принцесата, с много късмет, а на теб бързо възстановяване!
Изобщо... тооооолкова е хубаво като прочетеш такива новини! Аз лично се вълнувам много! Все едно аз раждам бебетата 😄😄😄.
Въх. Е, много се развълнувах на бебевалежа последните месеци! Все така да е! Дай Боже!!!
Ааа, и моля за снимки! Обичам бебета и кучета!
Чакаме и другите, когато им дойде времето! Наздраве!

# 151
  • София
D.P.I., честита да ви е малката принцеса! Много щастие и любов да носи на всички вкъщи! 🍀🎉
Поздрави от нашето малко бебе Роки! 🥰

# 152
  • Bарна, морето, сините вълни
Честита рожбичка и на мама бързо възстановяване! ❤️❤️❤️

Честит рожден ден със закъснение на пуФкавото Чарли! Дълги години да хубавее и проси почерпки! 😛

# 153
Честита рожбичка и от нас ❤️Да сте здрави ❤️ Наш Роко я втаса. Снощи след разходката хапна, и се заигра. По едно време гледам заел поза да ака на пелената, а мъжа ми каза че това го е свършил на вън.Изчакахме го, и като се дръпна имаше кръв, ако нямаше. Айде на ветеринар, биха му някакъв коктейл инжекция, и хапчета ще му даваме. Взехме и някаква консерва за коремчето. От тези дивани и боклуци това си докара 😐До четвъртък ще даваме хаповете, и ако продължава така пак на ветеринар. Иначе е добре, подскача насам натам. Излапа консервата с апетит, ама пусто му прасе все по боклуците. И се караме, и се наказваме и все тая.

# 154
  • София
А защо хапчета, ако се предполага, че коремчето му е раздразнено? Нашите ветове, покрай панкреатита на Буба, ни казаха, че когато е раздразнено коремчето, не е дават хапчета, за да не го дразнят допълнително. И когато сме в такава ситуация, обикновено ходим няколко дни за вливане през система (зависи и колко е зле, де, но при кръв в изходния материал винаги ехография и каквото и да трябва да се дава, е през игла; или някоя пастичка през устата).

# 155
Не знам защо хапчета.Не бях там за съжаление 😐Нищо не успях да разпитам, мъжо уж ми предаде всичко 😁Може би така са преценили, дано да е вярна преценката🙂

# 156
D.P.I. честита рожба! Много радост да носи у дома и да расте щастлива 🤗

Теди дано на Роко му мине бързо каквото и неразположение да има. Щом е щурав значи е нещо леко. 🤗

# 157
Благодаря, Sivi ❤️Моля, кажете ми денонощни клиники във Варна, дано не се налага. Обаче снощи това се замислих, не зная къде да отидем ако се наложи 🌷

# 158
Здравейте, от доста време не сме се появявали, но имам нужда от съвет и идвам тук Simple Smile надявам се някой от онези, които ни помнят да се включи.
На кратко Джина е хъски микс на около 8 години. Много уравновесена, много спокойна, по голямата част от времето прекарваше на двора. От известно време не иска да излиза толкова.
Синът ми е на две години. Джина винаги си е знаела мястото в йерархията, винаги е била много нежна и търпелива с него. Куче мечта.

От месец е много различна. Изненадана и объркана съм. Опитва се да се качва на детето, а от днес и на мен. Постоянно ходи след нас и скимти. Скача ни, ближе ме, драска и така нататък. Писах на Еми тя каза, че Джина възпитава детето и влиза в ролята на бавачка, когато играем по бурно. Обаче честно казано не ми се струва така. Тя някак си сякаш изведнъж стана пале, държи се като малко куче на което му се играе, върти опашка, скимти, като скочи да си играем ми обхваща крака с предните лапи и иска да се "качи". Не е разгонена, няма цикъл.

# 159
  • под тепетата
Духче, радвам се да те "видя"! За съжаление не съм имала подобни проблеми и не мога да дам съвет.
 Ех, този Роко! Голям сладур, ама и палавник изглежда Wink

# 160
Духче на мен ми звучи хем като да възпитава, хем като да иска да доминира. В такива моменти според мен трябва да действаш с твърдо "не" и да игнорираш. Не знам дали е най-точния съвет, но аз бих пробвала по този начин. Мама Еми също би могла да даде съвети как да преодолеете този проблем.

# 161
  • Бургас
Дух и ние те помним:)
Елза прави същото при същите ситуации. Особено при по-бурни игри, или когато се гушкаме всички заедно. Качва се и на детето, и на моите крака. Твърдо "не" помага.

# 162
  • тук-там
Ревнува, опитва се участва, да доминира или пък търси внимание. От една страна Не, от друга обич и внимание.

# 163
Ревнува, опитва се участва, да доминира или пък търси внимание. От една страна Не, от друга обич и внимание.
Малкият е на 2, ако ревнуваше нямаше ли да има такива поведение доста по рано, той пълзи из нас от както беше на година ?

Tintina, Sivi, bilqna Heart

# 164
Малкият е на 2, ако ревнуваше нямаше ли да има такива поведение доста по рано, той пълзи из нас от както беше на година ?

Tintina, Sivi, bilqna Heart
С предното куче имах същия случай. Тогава четох много по руските сайтове и оттам разбрах, че децата се възприемат сериозно от кучето когато пораснат и започват да правят разни неща, дори игра, ходене и т.н., сами. Тогава се налага пренареждане в глутницата - появява се нов активен член, който измества кучето по-надолу.
Тя вече не е "трети номер" във вашата глутница, а "четвърти".
Обич, време и внимание само за нея, препотвърждаване на правилата. Това сработи при нас.

Общи условия

Активация на акаунт