Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 97 911
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 625
  • София
Ох, пратете малко положителна енергия. Чайвето нещо с крака го е закъсало, реве почти, няма да играе следващите мачове. В понеделник уредихме час да я снимат, но дотогава драма. Нея я е страх, аз успокоявам, ама вътрешно ми се е свили всичко. Уж я е видял рехабилитатор, не било страшно, но днес треньорите са я наплашили.

# 2 626
Бъръльо, каква снимка ще правите? Ако е обикновен рентген, защо не отидете още днес/утре някъде?

# 2 627
Бърбър, стиснах🤞 Те треньорите плашат, за да си седнат малко на задните части спортистите 🤨 Нали го гледам и моя- куца ама там, на стадиона. А , че може да е нещо, което му трябва покой и обездвижване... ама мноУ важно 😈 Та, по- добре наплашена, отколкото да рипа куцайки..
Мен днес ме отказаха да ходя да работя. Ам чудеснУ, свърших тва- онва..

# 2 628
  • София
ЯМР, Попи. И ЛЛ така каза. С направление е зор час до месец да намерим, ще си платим, за да минем бързо.

Ще плашат, и аз бих плашила.

Последна редакция: чт, 26 яну 2023, 19:32 от бъръльо-бъръльо

# 2 629
  • Пловдив
Бър, дано е нещо леко! Стискам!

# 2 630
Бър, всичко ще е наред 🍀! Стискам!
13, така и не мога да го разбера какво е това от днес за след малко почивка 🙃

# 2 631
Бър, стискам палци на госпожицата и изпращам всичката положителна енергия, която ми е останала.

Лудвам в последните дни, не знам с кое по-напред да се захвана. Не спя, уморена съм, нервна съм. Толкова крива и вкисната, че не мога да се понасям. МУ ме заобикаля отдалеч и не смее да каже нищо напреки и въпреки. Уиндиусът все пак реши да се ъпдейтне, без да ми иска мнението по въпроса, във възможно най-неподходящия момент. Търся нещата там, където съм свикнала да ги намирам, обаче ги няма. Резултатът - оплетох се като пате в калчища и се изнервих още повече, щото явно ми беше малко преди това.

# 2 632
Хвърлям положителна енергия, Бър! В понеделник още.

# 2 633
Бър, стискам палци.
В същите драми сме и ние, но по 3. Малката я оперираха днес - махнаха мъдреците накуп, няма да играе поне 2 седмици. Утре сме на хирург с големия, ще се наложи поредната операция на палеца на крака. Дано я насрочат бързо, защото го чакат поредица спортни изпити, за които трябва да се готви и е критично. Неясно колко няма да играе. В понеделник сме на ЯМР със средния, и там спортна травма с неясни прогнози и продължителна спортна пауза. Контролни прегледи, вадене на конци, часове, часове, часове. Отделно отдавна планирани медицински процедури при мен. Следващите седмици ще са ад.

# 2 634
Бър, стискам палци 🍀
Мьос, и на вас също 🍀

Бърди, чак се плаша, като те чета. 😍 Мога да напиша същото като теб освен, че МН ме заобикаля, щото замина. Ама едно към едно.

Мързи, местопрестъплението е кухненския плот. Долното добиче му е забранено, но не му пука.

# 2 635
  • София
Мале, Мьос! Ужас! Стискам ви палци!

# 2 636
Бъръльо,дано е нещо безобидно 🙏
Мьос,да минава по вода при вас!
Днес се захванах да готвя и приготвям хиляда неща.Времето ще ми стигне на косъм,отделно пране,пране,пране 🤐.Тези дни баткото беше дежурен по пералня(за ужас на баба му и дядо му 😈),а аз съм педант в сгъването,и ме чакаше голяма камара 😬.А като се сетя за работа утре,и ми иде да си заровя главата някъде.Айде да влезне в релси всичко,че ми писва от проби и експерименти.
(Леща, картофена и млечна салата,мини пици,врат в гювеч,пилешки шишчета, кашкавалени топчета във фраера.Само за днес.Найс,а 🙄)

# 2 637
Леле, Мьос, страшно е при вас май... да минава всичко.
Бър, и на вас стискам палци...

Ренко, и при тетбе е страшно... кво е тва готвене, кво е тва чудо... / каза човекът с кутийките Stuck Out Tongue Closed Eyes/

Сирос, що па да му пука? Какво ше му направиш? Той те знае, че си ангелче и така...

# 2 638
Мързелот,три дни ще се прибирам само да спя и ям.За днес и утре обяди и вечери(носим си кутийки за работа), евентуално може и за събота да остане нещо.В неделя най-вероятно ще е скара,че на Скъпия само това му се отдава 😬
И насред всичкото ми бързане ми звъни,че завесите били готови,ако мога да отида да ги взема.Да бе,тъкмо се чудех,дали да не мия прозорец и тормозя пералнята с перде!

# 2 639
  • Пловдив
Ей затва не харесвам професия спортист Confused Успех!

Мързи, твоя юнак как е? А колицата?

Аз взех горещ душ, преди това кюфтета пръжнах и ся един огретен мисля, ама пратих ММ за картошки.
Носът ми е отпушен поне...
Мислих уикенда при нашите, ама ме е страх да не ги накача с нещо, та ...

Общи условия

Активация на акаунт