?Въпроси всякакви за СО? 2023

• 361 312
  • 8 160
  •   1
Отговори
# 8 130
Проблема е, че утре ще я четем в криминалните хроники, а тя се е закахърила за някакви пари и защо свекървата не му се скарала.
А тя родители няма ли? Приятели? Някой който да я измъкне от там. Вероятно не, за това и драмата се точи толкова време.

# 8 131
Айде бе, някой ще я измъква. Драма куин.
Има хора не са жертви, само се правят на такива.

# 8 132

Бият я и я душат. Дали е драма куин?

# 8 133
  • Пловдив
Ей, не четете с разбиране! Веднага я нападнахте анонимната да остави приятеля си и да зареже имота. А тя въобще не пита това. Тя си го обича и пита защо свекървата не му се е скарала и не му е издърпала ушите на синчето.
Ако е същата анонимна, за която си мислим  няма как да и помогнем със съвети. Вече опитахме. Но хората са го казали-насила можеш да вземеш, но не можеш да дадеш. За акъла важи с пълна сила.
Е нали първо точно това и отговорихме. Защото свекървата му е майка и за нея тя е чуждата.

# 8 134
Точно тази анонимна май е точно такава, обединявайки творчеството и в различни теми.
И явно държеше да я подкрепим колко лоша е свекървата и колко е добро милото, пък нека я души. Да я подкрепим да си стои там и да продължава драмата.
И ако въпроса е във вложените пари, колко пък толкова да е вложила за тези месеци- между 5 и 10 хиляди лева максимум. Е щом това е достатъчна цена за да рискува живота си, да седи там и да продължава да плаща за да я бият и унижават.

# 8 135

Бият я и я душат. Дали е драма куин?

Може да си тръгне. Но тя си го обичка и вместо това отива при маминка.
Не си тръгва, щото апартамента бил общ.
Драма куин, мрънкало.
Мен ако ме бият и душат, няма да седя. Но преди това аз ще си покажа бойните умения.
После приключвам комуникация с въпросната персона.
Така се прави.

# 8 136
Точно тази анонимна май е точно такава, обединявайки творчеството и в различни теми.
И явно държеше да я подкрепим колко лоша е свекървата и колко е добро милото, пък нека я души. Да я подкрепим да си стои там и да продължава драмата.
И ако въпроса е във вложените пари, колко пък толкова да е вложила за тези месеци- между 5 и 10 хиляди лева максимум. Е щом това е достатъчна цена за да рискува живота си, да седи там и да продължава да плаща за да я бият и унижават.

Изобщо не ми се вярва да е дори близо до 10К сумата, а вероятно и 5К няма, щом става дума за 4-5 месеца вноски. Човек, който може да дава всеки месец по 2000+ и да му остават за живеене пари, изобщо няма да се занимава с подобни договорки. Ще си изплаща изцяло свое жилище, докато живее без пари в свекървиния апартамент.

# 8 137
Моля анонимната да ме поправи, ако греша, но доколкото си спомням, историята беше приблизително такава.

Събират се двама млади (или не толкова млади, не знам) да живеят заедно и майката на мъжа (С) решава да му купи жилище. Приятелката му (А) обаче започва да се тръшка, че иска половината да е на нейно име.
С: Добре, няма проблеми, дай половината пари и ще те впишем в НА.
А: Ами аз нямам пари!
С: Добре, изтегли кредит тогава.
А: Ама аз не мога да изтегля кредит! (Нередовни или сиви доходи, лоша кредитна история или нещо друго, няма значение.)
С: Добре, от мен да мине, ще изтегля аз кредит на мое име, но с условие ти да плащаш вноските и когато изплатиш всичко, ще те впишем в НА. За да си сигурна, че няма да те излъжа, ще сключим договор, в който ще опишем подробно тези условия.
А: Добре.

После имаше тръшкане защо само тя плаща кредит, докато гаджето си свирка и не плаща нищо, понеже мама му е платила неговия дял. Имаше май нещо и за ремонта, че бил много скъп... Естествено, виновна пак беше майка му, а не родителите на анонимната, които не са дали нищо на дъщеря си. Нито имоти, нито възпитание.

# 8 138
  • Другата България
Моля анонимната да ме поправи, ако греша, но доколкото си спомням, историята беше приблизително такава.

Събират се двама млади (или не толкова млади, не знам) да живеят заедно и майката на мъжа (С) решава да му купи жилище. Приятелката му (А) обаче започва да се тръшка, че иска половината да е на нейно име.
С: Добре, няма проблеми, дай половината пари и ще те впишем в НА.
А: Ами аз нямам пари!
С: Добре, изтегли кредит тогава.
А: Ама аз не мога да изтегля кредит! (Нередовни или сиви доходи, лоша кредитна история или нещо друго, няма значение.)
С: Добре, от мен да мине, ще изтегля аз кредит на мое име, но с условие ти да плащаш вноските и когато изплатиш всичко, ще те впишем в НА. За да си сигурна, че няма да те излъжа, ще сключим договор, в който ще опишем подробно тези условия.
А: Добре.

После имаше тръшкане защо само тя плаща кредит, докато гаджето си свирка и не плаща нищо, понеже мама му е платила неговия дял. Имаше май нещо и за ремонта, че бил много скъп... Естествено, виновна пак беше майка му, а не родителите на анонимната, които не са дали нищо на дъщеря си. Нито имоти, нито възпитание.
Същата история помня и аз.
След това вече ден след ден и пост след пост, в тема след тема, от подфорум в подфорум започнаха да се появяват “допълнения“ не само за тази история, сега вече и приятелят я бие, души или там каквото беше писала, това съм го пропуснала.
Но пък успява да предизвика съчувствие и “омраза“ към “лошия“ мъж, и още по-лошата свекърва.
Абсолютен трол.

# 8 139
Не не мога. На такава жена мога само да се смея на глупоста и. Не и да и съчувствам.

# 8 140
  • София
Направете добро, осведомете ме коя е Kissing Heart

# 8 141
Ох, помня че имаше такава тема. Не помня името. Ама излязох от темата при това безумие.

# 8 142
  • София

Не знам дали ще ми повярваш, но това бяха първите ми думи, когато прочетох историята. Е, имаше леки разминавания, но на 90% беше същото!

# 8 143
Направете добро, осведомете ме коя е Kissing Heart

Не помня ника. А може пак да е била анонимна. Помня само историята и това, че доста време я дъвкахме.

# 8 144
Лошото е, че ходи да пуска провокации и по сериозни теми в здравния подфорум. За въпросите за СО и общите въпроси в клюкарника как да е, но трябва да има някакви граници.

Общи условия

Активация на акаунт