Обсъждане на имотни обяви-30

• 37 119
  • 776
  •   1
Отговори
# 375
Е, хубавото на пазарната икономика, за разлика от положението по време на соц-а, е, че човек не е "вързан" за едно и също жилище за цял живот. Като ти се променят приоритетите/нуждите, имаш опции - даваш под наем/продаваш и купуваш друго жилище - по-голямо, в по-уреден квартал...

# 376
Значи, това като го гледам е Nove Homes номер 2
https://m.imot.bg/details/1c166469576657449
А това кварталче с 1Home и този комплекс просто не мога да си го представя как ще изглежда, сега супер пусто и спокойно.. но не за дълго Grinning

# 377
  • София
Този рай дето са обрисували е доста сюрреалистичен.
Но пък ме радва да изчезнат поредни катакомби и да се облагороди терен.

# 378
Да, хубаво е, че ще се разчистят малко съборетините. В тоя район съборетини и ливади да искаш, а пък реално си е доста хубаво място близо до центъра. Училището само дето е кофти.

# 379
  • Sofia
Училището и циганизациятата от изток и арабизацията от север, иначе всичко е топ Grinning

# 380
  • Sofia
Кое е училището?
И какво имате предвид под циганизация? Те не са ли доста по-надолу?
Кое е Nove Homes 1?

Извинете за многото въпроси, но се заитригувах Simple Smile

# 381
  • София
Кое е училището?
И какво имате предвид под циганизация? Те не са ли доста по-надолу?
Кое е Nove Homes 1?

Извинете за многото въпроси, но се заитригувах Simple Smile
67мо Васил Друмев идва точно срещу този комплекс по тяхната карта.
Залепен е за бившия Данон от страната на Гешов.
А циганизация и надолу има, и баш там има. И за Факултета транспорта е оттам - единствен шанс е по стръмното пеша и ТМ 5 от Борис или електробус 60, който е точно отпред, но пък не е основна линия.

Но в дългосрочен план аз мисля, че този район ще се развие.

# 382
Ами, в МанЛи почват да строят и училище. Детскатата градина е факт. Тъй че, не е като да чакаш да дойде 22-ри век, че да станат нещата все пак Wink

# 383
Да, в МанЛи приемат към 20 от набор от 200 желаещи в района. И училището сигурно ще е с такъв капацитет.

# 384
  • Sofia
Но в дългосрочен план аз мисля, че този район ще се развие.

Поогледах района, там и други са започнали да строят. А Nove1 не разбрах какво е, доколкото разбирам това са строителите на So Home, което е добре, So Home изглежда добре построен. Цените също не са ;лоши, като за широк център. Единствено особеностите на квартала, които споменавате, не ми харесват съвсем, а и транспортът как ще е не ми става съвсем ясно. Уж има метро наблизо, ама не е съвсем наблизо.

# 385
"Хладилника" индустриална зона ли е широк център, че So Home са там, на Сребърна?

# 386
  • Sofia
"Хладилника" индустриална зона ли е широк център, че So Home са там, на Сребърна?

За новата сграда, показана по-горе, имах предвид, че е някъде в широк център, близо до Руски паметник. "Хладилника" изобщо не влиза в никакъв център Simple Smile

# 387
Частите на широк център близо до лилави са по-зле отколкото южни райони като Хладилника например. То последния междувпрочем си е добре.

# 388
  • Sofia
Частите на широк център близо до лилави са по-зле отколкото южни райони като Хладилника например. То последния междувпрочем си е добре.

По-зле в кой смисъл? В Хладилника и Кръстова вада, поне според мен, инфраструктурата като улици е ужасна, да не говорим, че в Кръстова вада застроиха едно до друго и всеки диша в съседите. С малки изключения около Парадайз мол.
Иначе частите близо до лилави не са ми много познати, това Охридско езеро наистина ли е до тях? Или просто са наблизо и минават оттам?

# 389
Ако аз трябва да избирам между Хладилника и Сердика винаги ще предпочета да живея в първото. Даже не бих се замислил. Районното училище до Данон е пълно с цигани. Това отговаря на въпроса ти дали са само преминаващи. За мен преминаващи означава както е в Лозенец например. На километри разстояние няма катуни и само инцидентно се мяркат моите любимци.  П.П. Не само около Парадайс има някакъв простор. Този проект е между Парадайс и околовръстното. На много голяма площ е (като мини квартал) и не е единствен с отстояние между сградите.

https://www.youtube.com/watch?v=qgFOJhtoMBU

Последна редакция: нд, 22 яну 2023, 10:35 от Мъфин

Общи условия

Активация на акаунт