Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 3

• 44 671
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • Яко в Матрицата...
Ако Мерт Рамазан не играеше Ферит, героят изобщо нямаше да ми е симпатичен.
Радвам се, че Сейран не се поддаде на чара му и все още не са консумирали този брак. Ако Кязъм разбере какво се е случило в първата брачна нощ, Сейран отново ще се окаже обратно в Антепския двор.

# 601
Ако Мерт Рамазан не играеше Ферит, героят изобщо нямаше да ми е симпатичен.
Радвам се, че Сейран не се поддаде на чара му и все още не са консумирали този брак. Ако Кязъм разбере какво се е случило в първата брачна нощ, Сейран отново ще се окаже обратно в Антепския двор.
Не виждам какво и пречи?
Да разкаже на баща си и да се върне!?
Май стандартът е двоен!

# 602
  • Дубай
Ама как да изпълнява съпружеските си задължения като ,той не я уважава и обижда...Аз също се радвам ,че не  са консумирали,защото Ферит не я заслужава въобще ,да не говорим,че отношение никакво.
Харесаха ми думите на Кязъм Баба-все повече отива към по-добро този герой,но искам да го видя да се влачи пред Есме.

Благодаря за превода!
Чудесна сесия на ШахМаран,очаквам с нетърпение аз.

# 603
  • Яко в Матрицата...
Ей, Феро бей много го бива да ръси глупости на килограм и после да реве по нощите Joy
И сега пак ще е така. Суна хубаво каза на Сейран, че Феро изобщо не се чува какво говори и Сейран не бива да се връзва на приказките му.

# 604
Благодаря за превода ❣️

Как Сейро отиде и подписа договор от раз! Няма втора среща, няма договаряне на хонорари- БАМ! Договора кога го изготвиха..?  Татко Кязъм даде, ама Корхан ага , не дадоха да го е питала...
Отново прекалиха с фантасмагориите. Описват ни Сейран, като изключително умна, предвидлива , досетлива съобразителна личност. Така да отиде и да подписва без грам да мисли....нещо не ми е доствоверно.
Колкото и да се самоуверена и да знае , че Кязъм е зад нея , ако Агата каже НЕ, със сигурност има как да повлияе да е НЕ.

# 605
На мен отговорите на Сейран са ми таман. Simple Smile
Цитат
- Аз не се изплаших да се подпиша, когато се омъжих за теб.

- Преди да говориш за моето семейство, погледни своето.

- Нищо няма да ми се случи, защото едва ли ще срещна по-голям негодник от теб.
И ако ми зададат въпроса как си представям семейния живот, ами ... не си представям да правя деца без любов, а по съпружески задължения. Ферит винаги когато е безпомощен от към аргументи, прибягва до парите и името на семейството и до Пело... Големи страхове го гонят, ама защо повтаря познати модели на поведение, не ми е ясно. Уж е играч...

# 606
В шок съм. Подлуди ли жена си или тя заприлича не него?  Почвам да правя съпоставка, като гледам  ревнуват и се нараняват взаимно.  Не заставам на ничия страна,но и подписването на договора от раз,не беше добра идея.
Не искам някакъв скок във времето и раздяла на двамата. Но май това предстои.  
Не виждам друг изход от това, което правят, трябва да има тотално нулиране и рестарт на двамата.
И ако се радвам,че Сейран не е с  преклонена глава, натрила е носа на Ферит.  
Той пак при Пело,  глупости говори, пак реве.
Пак действа според етикета и ценностите на имениета. Отново скандали, препирание, сълзи, действия  на инат..
После ще се спасяват от кашите и подкрепят взаимно.
Едно и също въртим, никакво израстване и напредък. Няма да се очудя ако видим прегръдки и някоя целувка във втория фраг🤣

# 607
Katya_I    Уж е играч...
Уж! Wink
Аз не разбирам защо така олекотиха образа на Ферит. За сметка на Сейран.
Вече за някой си път казвам, че не нея и се придават твърде много качества, внушава се, че тя е права във всяко едно свое действие. Не, че в повечето не е , но и тя има трески за дялане.
Всичко това е за сметка на образа на Ферит.
Ако не помните още в първите епизоди дадоха факта, че той я хвана да си чопли ръцете. Хвана нейното неспокойствие в присъствието на баща й. Долови го, но не го спомена пред нея, докато тя не му призна, при боя със Суна. Също така видя нейния страх когато се скараха след боя с Юсуф, и в последствие колкото и да се карат не е навлизал в личното и пространство. Не я е насилвал, за целувки, спане заедно..закача я , но не е направил и крачка към нея без нейно желание. Също така от начало го дадоха, че има ръка и знае да рисува. Това е нещо което не се учи за ден. Да не забравяме факта, че свири и на китара ( който не се учил , само той не знае колко е трудно ), а той явно е успял да се отдаде на инструмента. Та водейки се по тези малки нишки, за мен героя не би трябвало да е толкова повърхностен. По - скоро всичкото това пиене, жени, коли е маска на смазаното малко болно момче. Та той няма дори приятели..?! Женкарите обикновенно са центъра на компанията, не единаци.
За да им се получи на тези двамата , трябва образите им да бъдат представени и с положителните и с отрицателните им страни.

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 00:22 от Ela1

# 608
Рени

Какво ли ще я чака Сейран ако се върне в Антеп?
Горкия Кязъм не знае,че брака не е консумиран, цялата истина  и  гаджето Пело. Доста ще свие перките ако му се проясни. Сега мисли,че Фери е лудо влюбен и тича по свирката на жена си.
Той не че не е ..Но тича и по-други фусти.

Както казваме, че Ферит  дрънка глупости, вече започвам да мисля, че някои от думите му са факт и ги мисли. 
Пелин му е павече жена от Сейран.  Серо е фиктивна на хартия,  иначе си е просто съквартирантка.

Пелин иска деца от него.  Сега ще излезе,че е взаимно. Само не разбрах защо не би я одобрил агата.  Да се взимат и край на агонията.
Горкото Антепско фъстъче  влюбено в неподходящия.

# 609
Как Сейро отиде и подписа договор от раз!

От инат.
Първоначално бе мотивирана от добрата кауза на проекта, но истински подпали след онова- "ако не беше Корхан, никой нямаше да те погледне". Чу го два пъти, но истински я заболя и се амбицира, когато Ферит го изрече.
Ситуацията се превърна във въпрос на чест и напълно я разбирам.
При баща си беше, толкова напориста, толкова амбицирана, нетърпелива и изобретателна в доводите си Simple Smile Много ми беше сладка. И, всеки път, когато Кязъм се разколебаваше тя идваше с по- силен аргумент.
На онази вечеря не склоних главата ти. Казах, че каквото реши баща ми, това ще бъде. Но, аз всеки ден скланям глава в този дом. Ако ми позволиш повече няма да го правя. Ще стана лице на Корханови. Ще бъда силна, както винаги си искал"
Буквално му извади душата за заветното "Да" Simple Smile

Ферит склони да отиде с нея на срещата, но съм почти убедена, че имаше намерение да я саботира. Последната му надежда, може би е била Сейран да се изплаши, разколебае и да не подпише. И тук греда Grinning
Сега са го обсебили всички бесове и страхове и той прибягва до последни отчаяни опити да я спре.
Ако има нещо, което наистина подлудява Сейран това са Пело и Султан. Предполагам, че ползва Пело, като тежка артилерия в този момент.
"- Тъй като нямаш план за бъдещето с мен, ще правя каквото искам." - типичен Ферит Grinning
В едно изречение се освободи, от всякаква отговорност за глупостите, които твори и в същия момент обвини Сеиран за тях Joy

# 610
# 611
Добро утро! В тоя филм работата не върви на оправяне. Върви на разваляне.

# 612
Ако Сейран беше толкова напориста и за ученето,за което непрекъснато говореше,досега можеше да е завършила!
Защо ли не прояви толкова инат и енергия и за това?
Изведнъж резко промени приоритетите си!

# 613
А може би фрага е подвеждащ и Сейран не е подписала още на първата среща? Може би го е направила после, подтикната от нещо?

Орхан защо подскача така?

Моят човек Heart Eyes

# 614
  • Яко в Матрицата...
Добро утро!

Точно така, Еве, не знаем каква е последователността на събитията, така че да не избързваме със заключенията, преди да сме изгледали серията. Кой знае какво я е подтикнало да подпише договора, може изобщо да не е Ферит, а може и да е той.

Аз разбирам и двамата. Сейран, която още се опъва и не иска да направи брака истински, и това, че сега се запъна за този договор с Ефе. Сейран може и да мълчи пред по-възрастните, но когато смята, че нещо е правилно, събира сили и се бори. Отива, говори, действа. Сейран е влюбена и като всяко влюбено момиче иска поне някаква взимност, нещо за което да се хване, дето се вика. Аз се поставям на нейно място. Омъжена е за човек, когото не познаваше, насила бе дадена от баща си. Той също ѝ каза, че за него това не е желан брак. После изведнъж се сети, че иска деца, защото дядо му иска деца. И той като добър внук ще изпълни желанието му. Сега тя има чувства и ако отсреща не види нещо подобно, съвсем няма да се предаде. Тя е на 19, в тази възраст младите се опознават, ухажват, ходят по срещи, на кино, първа целувка, подарено цвете... Тя пропусна всичко това. В един миг се оказа омъжена. Първите трепети в любовта ѝ са свързани с това как Ферит ѝ вика, оставя я сама в ресторант, за да иде при безценната си Пелин, забранява ѝ да направи нещо, с което тя да се отличи, принудена е да замита простотиите, който мъжът ѝ прави... Ами няма да го допусне до себе си, нормално е.

Разбирам и Ферит, който никога досега не е обичал жена и не знае какво да прави с чувствата си. Досега него са го ухажвали много повече, отколкото той. Никога не му се е налагало да се бори за женско внимание. И сега не смята да го прави, защото Сейран му е жена. И какво прави когато не му изнася някоя ситуация? Започва да обижда, без дори да мисли това, което казва. В миналата серия и Сейран, и Дефне му казаха в очите точно какъв е. Разглезено дете, което се тръшка, че не са му купили някоя играчка или са му я взели. Че когато на него му е зле, иска всички да се чувстват така. Ферит дори за себе си не може да поеме отговорност, какво остава за дете. И това му го каза Сейран, а и той сам го знае. Още в първата серия го каза на майка си. Какви семейни задължения, какви пет лева. Допусне ли Сейран близост, с този начин на мислене, което има сега Ферит, на следващия ден я е отсвирил, защото ще реши, че му е в кърпа вързана и ще отиде ако не при Пело, при някоя друга. И цялата работа с бебето не е за да има правнук Халис, а за да върже Сейран да си седи вкъщи. Ама не е познал Grinning

Сейран ще се предаде на чувствата си, но това ще стане чак когато Ферит по собствено желание реши да бъде моногамен.

Общи условия

Активация на акаунт