Освен това съм интроверт, и такива масови събития, при които трябва да се грижа всеки гост да се чувства добре, да не е пренебрегнат, да не е изолиран, ме изморяват неимоверно. Обичам тесни приятелски кръгове, даже за рождения ден приятелите ги каня на части
Нооо добре се бях облякла, прическа, всичко както трябва. Това да отида със всекидневни дрешки на подписването означава, че не уважавам себе си.
Иначе имах желание да бъда по дънки.
Толкова години отлагах подписа, заради ей такива неща, които мен лично ме натоварват. Та на някои може и да им е "в повече", да го считат за неуважение към себе си, но приемете, че хората са различни и това, което вас ви кефи, други ги натоварва психически неимоверно много. За 50-годишнината на ММ се бях барнала, ходих и на фризьор, бяхме поканили над 70 човека. Но подписа е просто административна процедура за мен, на която не отдадох никакво значение. Сега, ако е сватба, това е друго нещо. Бих положила нужното старание, но аз пък не съм почитател и на сватбите, та ако трябваше такова нещо да правим, нямаше да подпишем.
) камо ли пък за празник. Препоръчани теми