Рак на белия дроб - тема 11

• 114 065
  • 1 323
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
Благодаря! Неговата от вчера сутринта е 6,4, без кафе и след диета. Извинявам се, че пак ви занимавам с моите истерии, но само вие може да ме разберете и да ми дадете съвет и кураж.

# 1 306
Магия, имате пълно основание да сте притеснена/ядосана.
Стискам плаци всичко да е наред с резултата на баща Ви Hands Pray

# 1 307
Magia, едва ли го прави нарочно...
Той е в още по-голям стрес от теб, защото е болен....
Много е неприятна цялата история, но нищо не можеш да промениш...
Не се ядосвай и се моли за добър резултат!

# 1 308
  • София
Напротив! Прави го съвсем осъзнато и напук! Дори докторката вчера попита - ама защо вашият баща не иска да се лекува и така неглижира ситуацията? Разбира се, че се моля за добър резултат. Надявам се и да е коректен.

# 1 309
Ох, сигурно си има причина човекът да саботира лечението...Ако имаш възможност, говори с психолог какво може да се направи.
Лекарите са му видели кръвната захар, след като се пристъпили към изследването, сигурно са преценили, че не е проблем.
Стискам палци!

# 1 310
Magia, не се ядосвай..... нищо не може да се промени.... Вярвам ти,че го прави осъзнато, но може би според него не е проблем.
Моят татко продължава да се крие и да пуши ....
Майка ми го преджобва, намира цигари - не са негови, запалка...о, някой я е сложил там.....и т.н. всякакви безумни обяснения..
Напоследък все изявява желание да посещават с майка кварталното капанче, което е странно....докато не се разбра,че има уговорка със сервитьора щом го види - да му оставя цигара в тоалетната....Хванахме го как дърпа и той слага ръката зад гърба и казва "аз не пуша....."....
Безумно е ,но факт.
Не се ядосвай и не си късай нервите, за да останеш адекватна...

# 1 311
  • София
О, и нашият пуши! Няма сила, която да го спре! Старци-разбойници! Моля се всички да са добре.

# 1 312
Моля някой да пусне нова тема.

# 1 313
Magia, не се ядосвай..... нищо не може да се промени.... Вярвам ти,че го прави осъзнато, но може би според него не е проблем.
Моят татко продължава да се крие и да пуши ....
Майка ми го преджобва, намира цигари - не са негови, запалка...о, някой я е сложил там.....и т.н. всякакви безумни обяснения..
Напоследък все изявява желание да посещават с майка кварталното капанче, което е странно....докато не се разбра,че има уговорка със сервитьора щом го види - да му оставя цигара в тоалетната....Хванахме го как дърпа и той слага ръката зад гърба и казва "аз не пуша....."....
Безумно е ,но факт.
Не се ядосвай и не си късай нервите, за да останеш адекватна...

По няколко цигарки на ден, според мен, не са проблем. Напоследък някои доктори казват даже, че били полезни? Може пък да убиват раковите клетки. 😳😳😳!

# 1 314
Как по-точно малко катран е по-полезен от никакъв катран? Да се обяснява как няколко цигарки били “полезни” точно в тази тема - която съществува основно заради въпросните изделия - ми идва прекалено.

Колкото по-рано се спрат цигарите, толкова по-добре. Това е аксиома в контекста на белодробните онкологични процеси. Ако “лекар” твърди обратното, да си скъса дипломата, а пациентите му/ѝ да се спасяват.

# 1 315
Как по-точно малко катран е по-полезен от никакъв катран? Да се обяснява как няколко цигарки били “полезни” точно в тази тема - която съществува основно заради въпросните изделия - ми идва прекалено.

Колкото по-рано се спрат цигарите, толкова по-добре. Това е аксиома в контекста на белодробните онкологични процеси. Ако “лекар” твърди обратното, да си скъса дипломата, а пациентите му/ѝ да се спасяват.

👍 👍 👍

# 1 316
Бившата ми лична веднъж ми беше обяснила как според нея при цироза по три водки на ден били даже полезни.Веднага ми стана бивша лична лекарка Simple Smile

# 1 317
Хора, влизам с истерия пак - след месеци убеждаване и молби, баща ми днес е на ПЕТ скенер. И познайте - станал сутринта и си пил кафе със захар! Сега разбрах! Хиляда пъти му казах изрично, хиляда! Но - не! Напук пак си прави неговото! Отчаяна съм, отчаяна! Ще им кажа в болницата да знаят, че е компроментирано изследването. Не знам вече какво да направя, нямам сила и нерви…

Здравейте. Надявам се изследването на вашия баща не е било компрометирано. Аз бих искал да попитам къде правите ПЕТ скан? Моят баща беше включен на химиотерапия след това което ми изглежда не много задълбочено изследване с КТ скенер и биопсия, предвид факта, че няма окончантелна диагноза (дадени са 3 варианта на тумора) и не можело да се определи дали тумора е първичен или метастаза. Бих искал и моят баща да мине на ПЕТ скенер, но лекуващият лекар засега не предписва такъв, а баща ми не смее да пита много много.

# 1 318
  • София
Има няколко опции за ПЕТ скенер в София,  но аз избрах в крайна сметка Софиямед поради две причини - резултатите излизат за 4 дни, а проф. Цоневска е в екипа. Доволна съм - баща ми мина за два часа и половина. Миналият път в Александровска чакахме осем часа и после три седмици за разчитане. Относно вида на тумора - по-важно е да се направи точна хистология, търсете добър патолог. По препоръка тук аз ходих с блокчетата при д-р Факирова във ВМА. Къде се лекува баща ви?

# 1 319

Абсолютно!Стига ни ужасно мръсния въздух,който дишаме!

Общи условия

Активация на акаунт