Таро отговори на поставени от вас въпроси

• 23 788
  • 384
  •   1
Отговори
# 180

Твърде вероятно е да има увечения по колежка. Има разколебаност от негова страна, какъв избор да вземе. Но той е човек, който обича да изпъква и винаги ще гледа на него да му е добре, той да се чувства безгрижно и да е задоволен от ведро отношение и настроение.
Във връзка с въпроса за сделката:
Тук има промяна в плановете, дори сякаш някой се готви да се откаже от нещо. По документалната част има трудности, има недостиг на необходимите документи или нещо не достига, за да се стигне до финализиране на сделката. Вероятно това зависи от двама души. Има страхове, съмнения и отлагане във времето, търси се Златната среда и това бави един вид да се задоволят всички страни.
 Брокера е обвързан от някого, с вързани ръце в действията си, има някакви ограничения от негова страна, като в задънена улица е и затова изчаква и се бавят нещата. А и е малко тромав и в бавен в действията си, предпазлив и изпипва нещата с твърде много перфекционизъм.

# 181
имам колега, който много теудно прикрива раздразнението си от мен, много съм му крива за нещо, едва ме търпи
каква е причината?

# 182
  • София
Ще съм изключително благодарна, ако отделите време и за моя въпрос:
Ще се върне ли дъщеря ми вкъщи?

# 183
Здравейте,

Ще започна ли нова работа?

Благодаря предварително,
Теодора

# 184
Здравейте, правим опити за бебе от доста време, но за сега неуспешни. Ще съм благодарна ако и на мен ми отговорите дали до края на тази година ще успеем. Обмислям вече да направим опит с други методи, защото явно с инсе няма да стане, а уж нямаме проблеми и двамата. Благодаря предварително ♥

# 185

Твърде вероятно е да има увечения по колежка. Има разколебаност от негова страна, какъв избор да вземе. Но той е човек, който обича да изпъква и винаги ще гледа на него да му е добре, той да се чувства безгрижно и да е задоволен от ведро отношение и настроение.
Тук има промяна в плановете, дори сякаш някой се готви да се откаже от нещо. По документалната част има трудности, има недостиг на необходимите документи или нещо не достига, за да се стигне до финализиране на сделката. Вероятно това зависи от двама души. Има страхове, съмнения и отлагане във времето, търси се Златната среда и това бави един вид да се задоволят всички страни.
 Брокера е обвързан от някого, с вързани ръце в действията си, има някакви ограничения от негова страна, като в задънена улица е и затова изчаква и се бавят нещата. А и е малко тромав и в бавен в действията си, предпазлив и изпипва нещата с твърде много перфекционизъм.
За сделката така е.Документите са налице,но  какво спира продавача?Изобщо ще има ли сделка или Н.да се откаже?Продавача лъже ли което казва?
Благодаря много.Жива и здрава да си

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 08:17 от Pamela53

# 186
Здравей

Какви действия ще предприеме до края на м.Март към мен Г?

# 187
До Pamela53 и  Charismatique

...

За сделката така е.Документите са налице,но  какво спира продавача?Изобщо ще има ли сделка или Н.да се откаже?Продавача лъже ли което казва?
Благодаря много.Жива и здрава да си

Единственото, което ми хрумва като гледам тези карти е че това, което спира продавача за момента е балансирането и спрягането на усилията в една посока на няколко души, които са замесени в сделката. В смисъл такъв, ако става въпрос за някакъв имот и този имот има няколко наследници, някой от тях може да отказва да бъде продаден.
По отношение на това дали лъже продавача спрямо картите бих казала така-той по-скоро е притиснат от някакви външни обстоятелства. Волята му е неподвластна на неговите желания, просто по независещи от него причини е принуден да действа по този начин като при него се вижда някаква обърканост самоблокаж и страхове и разочарования във връзка с други хора. Просто ситуацията е такава че е свързана с други хора замесени и това предизвиква тази нерешителност в човека за по-нататъчно действие, като дори не толкова нерешителност,  а по скоро вид борба(вътрешна негова си или външна с други хора), някакви конфликти излизат.
Другият прочит на тези карти е че човека е размислил и се разкайва за това че предприел действия за сделката и се бори със себе си, отказал се е т.е.външни обстоятелства са го принудили да промени решението си за продажбата.
И не виждам вероятност да има сделка.

Дай обратна връзка след време, за да видя правилно ли съм хванала енергията.Blush

В началото ще ви се даде шанс за развитие на отношенията, до един месец ще има някакво разбирателство, но в един момент ще се стигне до вземането на даден избор, свързан с характера на някой от вас, сякаш ще се разкрие безчестието на някого от вас, ще има обида.
Другият прочит на картите е че ще има сблъсък на интереси и/или ще установите че сте с различни възгледи за живота и комуникацията ви ще е остра и трудна. Ето защо в последствие се вижда някакво разочарование, нараняване в чувствата и блокиране на действията.

Ще те помоля и теб за обратна връзка впоследствие, за да установя правилно ли съм видяла нещата. Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 08:35 от bubanka

# 188

Не са напразни надеждите. Виждам благоприятни карти до един месец.

# 189
Здравейте! С моята приятелка, с която сме бисексуални, се виждаме много рядко, тъй като живеем в различни градове и ситуацията, в която се намираме в момента, е доста сложна за по-чести срещи. До този момент така и не ни се е отдала възможност за сексуални взаимоотношения, въпреки че и двете го искаме. Според Вас връзката ни ще премине ли към секс, дори и да е само еднократно, и защо все не става това? Благодаря!

Здравейте отново, публикувам пак въпроса си, защото мисля, че сте го пропуснала.

# 190
Здравей, ще си намеря ли скоро работа и дали ще е по моята специалност?

# 191
До daniela_222.
Да, права си...
Не мисля, че връзката ви ще премине към нещо повече от срещи навън...

# 192
 Здравейте , Silfida.
Наскоро при служебни взаимоотношения се запознах с мъж , който събуди интереса ми.Дали бихте хвърлили карти и за мен .Ще имаме ли лични срещи и евентуално интимна връзка?
Изпращам имената на лични.
Предварително благодаря и хубав ден.

# 193
Здравейте, Селфида

Имах връзка с човек, описан като Човекът за мен от няколко места. Каква е причината да изчезне внезапно?

# 194
До chovek88 и Andjelina123

Първата мисъл, която ми хрумна като видях тези карти е че се прави на интересна. Иска да се наложи над теб, да е тайнствена, недостижима, играе си, тъй да се каже. Но може и в началото да е била такава, а към момента да има нужда просто от отдръпване и усамотение.
Нищо не можеш да направиш по въпроса.
Като съвет от картите е да не бъдеш толкова настъпателен към нея, да не униваш, а да се радваш на живота. Така ще привлечеш правилните хора за теб.

До три месеца не виждам някакво подобрение в работен план. По скоро ще си в период на очакване, търсене, мечтание по това, което искаш, колебания, самоограничения. Ако към момента работиш някъде, ще си останеш там, където ще влагаш работните си усилия.
По отношение на любовния фронт до три месеца ще влезе в живота ти импулсивен млад мъж, към който ще изпиташ влечение, вълнение и привличане. Обаче въпросният човек ще е ценящ свободата си, интелигентен, упорит, с остър ум, който добре разбира човешката психика. Обаче трябва да знаеш, че няма да е искрен и действията му ще са измамни. Това ще те вкара в енергията на обърканост и тъга.
Ако пък вече имаш човек до себе си то тези карти може да се проиграят така: Ти или партньора ти ще влезете в енергията на някаква импулсивност, страст, която ще доведе до нечестни неискрени, лъжливи действия, наблюдение на партньора и следене, водещо до ненужно безпокойство за любимия човек, че може да го загуби, че нещо му има, че нещо може да стане. Но тези страхове ще са неоснователни. Картите оказват вероятно потиснато настроение, подозрения, страдания.

Изтеглих ти  и една карта съвет за любовния живот през тези 3 месеца:

Която гласи така -"наслади се на това, което имаш, цени себе си, концентрирай се върху решаването на задачите пред теб стъпка по стъпка и използвай възможностите си."

Общи условия

Активация на акаунт