Таро отговори на поставени от вас въпроси

• 23 857
  • 384
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте!
Моят въпрос е има ли шанс да оправя отношенията си с Йоан?
Да направя ли първата крачка или да го оставя да ме потърси?

# 226
Здравейте, Silfida! Честит празник с пожелания за здраве и обич! Благодаря ви за отделеното време! Надявам се да ми отговорите на въпрос, който много тревожи семейството ми. Мъжът ми Димитър е без работа от много време... В момента се колебае да замине ли в чужбина за временна работа или да приеме тук не особено перспективна работа... Кое ще бъде по-добре за него? Предварително ви благодаря и ви пожелавам прекрасен празник!

Здравейте, може би сте пропуснали моят въпрос...много ми е важно, знам, че времето е малко за всички... но моля ви, ако имате взможност да ме насочите в коя посока да поеме... Още веднъж ви благодаря.

# 227
  • София
Здравейте, Silfida! Честит празник с пожелания за здраве и обич! Благодаря ви за отделеното време! Надявам се да ми отговорите на въпрос, който много тревожи семейството ми. Мъжът ми Димитър е без работа от много време... В момента се колебае да замине ли в чужбина за временна работа или да приеме тук не особено перспективна работа... Кое ще бъде по-добре за него? Предварително ви благодаря и ви пожелавам прекрасен празник!

Здравейте, може би сте пропуснали моят въпрос...много ми е важно, знам, че времето е малко за всички... но моля ви, ако имате взможност да ме насочите в коя посока да поеме... Още веднъж ви благодаря.
Не ви е пропуснала , има хора преди вас ,които и те чакат, включително и аз. Моят въпрос е от 15.02.23 , така че имайте търпение и разбирателство.

# 228
До Themitar

Тук е видно наличието на чувства, също така има огромна страст и желания за налагане на някакъв контрол, т.е. човекът да е доминиращ, като победител в отношенията ви, той да задава правилата,  но същото така има и грижовност от негова страна , отдаденост, практичност, стабилност,т.е. стабилни чувства. Освен това излиза и енергията на някаква трудност между вас, може да е нещо свързано с временна раздяла или заради някакви разстояния между вас, преодоляване на някакви трудности чрез търпение и такт.
Като енергия за бъдещето ще настъпи момент, в който нещата ще се пренаситят, т.е. на някакви разногласия между вас и въпреки чувствата, които и двамата изпитвате ще се стигне до там че по-слабия от вас във връзката ви да реши да я напусне.
Понякога те вижда като нерешителен, със слаба воля, понякога и агресивен, подмолен, контролиращ и обсебващ. Като претърпял загуба на нещо,като тревожен и проявяващ своите слабости в дадени моменти. Но и като силно сексуален и страстен.

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 17:24 от Силфида

# 229
Моят въпрос е от 09.02.,  така че си чакаме реда! Търпение и изчакване!

# 230
До ingi, Учинайка, KDB, Benichka56, ThankYou, Nikolova_.......

ingi, не знам защо, като гледам падналите се карти, историята в тях сякаш ми говори, че има вероятност въпросния господин, който си е тръгнал съвсем неочаквано от нея да се върне при нея до 3 месеца.
Дано да е така. 😊🌻

Дайте обратна връзка, ако така се случи.

Учинайка,
А1. Да, ще е успешна, но не бих казала дългосрочна.
А2. Човекът има чувства 😊.
А3. Не желая да отговарям на подобни въпроси🌻

KDB, съжалявам, но до 3 м. не виждам развитие на отношенията ви.
Дано греша.

Benichka56,
Виждат се непредвидени спънки и трудности. По тези паднали се карти отговора е не. Дано греша.
Дайте обратна връзка след време.

ThankYou,
1. До шест месеца е възможно да се появи даден човек от миналото ти, някой който познаваш отпреди . Човека ще е интелигентен, аналитичен, малко конфликтен и непреклонен в отношенията си с теб на моменти, също властен и студен .
Но тези карти могат да се разтълкуват и по друг начин- ако в живота ти има мъжка фигура, която периодично се появява, то тенденцията до шест месеца е да се запази това, т.е. не виждам някаква стабилност в любовния ти живот, а приливи и отливи...

2. Вижда се успех в работата, но ще е на висока цена за теб, с много отговорности и претоварване.

# 231
Здравейте Radi_A, Минзухар.12, Иван Симеонов 699224🌻

Radi_A☀️

1.Не иска да комуникира, защото смята че има неразбирателство между вас, несходство на характерите, освен това за нея нещата между вас са били просто една авантюра  и към момента след колебания първоначално от нейна страна вече всичко е приключило.
2.Не, няма да се върне.
3. Тя няма сериозни намерения към теб, просто се е забавлявала.
4.не.
5.не.

Минзухар.12🏖

Брейй, странна работа...тези карти, които се паднаха не ми показват движение, по-скоро отговора е негативен. Дано греша.
Дай ми моля те обратна връзка след това, какво се е случило, за да видя защо така са се проиграли картите.

Иван Симеонов 699224🏛

Извинявам се забавянето, вече е изтекъл този срок, за който питате, но попитах картите към момента дали и сте намерил квартира и отговора им е не. Ще ми е любопитно да видя дали съм уловила правилно енергията, така че моля да ми дадете отговор.
Ще е странно за толкова време да не сте намерили квартира, но все пак трябва да разтълкувам тези карти, които са се паднали.
Относно работата ви до три месеца, това което се вижда е че ще има започване на някакъв нов период при вас, нови проекти и идеи, ентусиазъм в работата, творческа работа с възможност за реализация, трупане на опит, т.е. ще полагате основите на някакъв нов градеж в професионален план, като работата ще е добре планирана, добре платена, някаква преквалификация се вижда, сътрудничество, надграждане.
И това ще е работа, която вие обичате, плодотворена такава, успешна ще е, добра репутация ще ви носи, ще имате уважение, изпълнение на плановете, колективност, успешно съчетаване на семейство и професия, дори може семеен бизнес или бизнес с роднини.
За финансовото състояние това, което мога да кажа е че е виден благоприятен период до 3 месеца,ще има придобиване на добри финанси стабилност с висок стандарт на живот и просперитет.

Ще помоля само за обратна връзка, за да виждам правилно ли съм хванала енергията.
Благодаря и хубав ден!🍀

# 232
Скрит текст:
ingi, не знам защо, като гледам падналите се карти, историята в тях сякаш ми говори, че има вероятност въпросния господин, който си е тръгнал съвсем неочаквано от нея да се върне при нея до 3 месеца.
Дано да е така. 😊🌻

Благодаря, Силфида! Да се върне? Дано да грешиш! Не излезе ли  нов път за дъщеря ми?

# 233
Скрит текст:
Дано да е така. 😊🌻

Благодаря, Силфида! Да се върне? Дано да грешиш! Не излезе ли  нов път за дъщеря ми?

Трудно ми е да преценя, просто виждам, че до три месеца ще има появата на някакъв господин.  Просто по падналите се карти много ми се струва, че ще е предишния и приятел, но може и да греша.

# 234

Дано да е така. 😊🌻

Дайте обратна връзка, ако така се случи.

Учинайка,
А1. Да, ще е успешна, но не бих казала дългосрочна.
А2. Човекът има чувства 😊.
А3. Не желая да отговарям на подобни въпроси🌻

Дано греша.

Benichka56,
Виждат се непредвидени спънки и трудности. По тези паднали се карти отговора е не. Дано греша.
Дайте обратна връзка след време.

ThankYou,
1. До шест месеца е възможно да се появи даден човек от миналото ти, някой който познаваш отпреди . Човека ще е интелигентен, аналитичен, малко конфликтен и непреклонен в отношенията си с теб на моменти, също властен и студен .
Но тези карти могат да се разтълкуват и по друг начин- ако в живота ти има мъжка фигура, която периодично се появява, то тенденцията до шест месеца е да се запази това, т.е. не виждам някаква стабилност в любовния ти живот, а приливи и отливи...

2. Вижда се успех в работата, но ще е на висока цена за теб, с много отговорности и претоварване.
Привет, извинявам се, но сте написали никнейма ми, а не виждам отговор на въпросите си. 🙂

# 235
😊 Nikolova_ Извинявам се за хаотичността ми и пропуска.

Тези отношения са започнали хармонично, имало е израз на чувства, но впоследствие се е стигнало до някакви трудности, конфликти, някакво налагане на единия партньор над другия. Освен това някой от вас е изказвал мислите си открито, без да се съобразява, дали наранява или не е половинката си. Някаква студенита е видна тук. Някой от вас е искал да се наложи на другия. Виждат се прояви на лъжи, измами, илюзии, някакво предателство, но са възможни и страхове да има на някой от вас. Твърде възможно е ако при теб се наблюдава променливо настроение в отношенията ти с него това да оказва влияние за неразбирателството във връзката ви.
Мъжът в тези отношения в момента преминава през някаква трансформация нещо в него приключва по начина, по който е било досега, вижда се липса на интерес при него.
Ти в тези отношения сякаш отказваш да приемеш действителността, в някакво опианение си по отношение връзката, бориш се да отстояваш нещо във връзката, импулсивна си.
Не знам дали би се нарекло грешка в отношенията ти с него, но зададен по този начин въпроса ти, по-скоро ако си склонна повече да премислиш нещата, да гледаш повече в миналото, а не в бъдещето и ако си твърде аналитична и мнителна или конфликтна, импулсивна с него това може да оказва влияние. Едва ли не да вижда в теб някакво детско импулсивно, променливо поведение, да не искаш да отстъпиш дадени позиции, да държиш да стават нещата по твоя начин. Възможно е да поставяш и някакви граници.
Това е което прочетох в картите.
Моля за обратна връзка хващам ли правилно нещата в картите...

# 236
Благодаря Силфида, обратната връзка  ти я пратих на лично съобщение, ще очаквам отговор когато го видиш.

# 237
Добър ден .Бихте ли погледнали дали ще има заключение на граждански брак в течение 3 месеца? Светлана 25.10.1994 Максим 14.11.1993 🙏🏻

# 238
До Themitar

Тук е видно наличието на чувства, също така има огромна страст и желания за налагане на някакъв контрол, т.е. човекът да е доминиращ, като победител в отношенията ви, той да задава правилата,  но същото така има и грижовност от негова страна , отдаденост, практичност, стабилност,т.е. стабилни чувства. Освен това излиза и енергията на някаква трудност между вас, може да е нещо свързано с временна раздяла или заради някакви разстояния между вас, преодоляване на някакви трудности чрез търпение и такт.
Като енергия за бъдещето ще настъпи момент, в който нещата ще се пренаситят, т.е. на някакви разногласия между вас и въпреки чувствата, които и двамата изпитвате ще се стигне до там че по-слабия от вас във връзката ви да реши да я напусне.
Понякога те вижда като нерешителен, със слаба воля, понякога и агресивен, подмолен, контролиращ и обсебващ. Като претърпял загуба на нещо,като тревожен и проявяващ своите слабости в дадени моменти. Но и като силно сексуален и страстен.

Здравей, благодаря за прочита, доста е описващ, нещата, които сте написала са точно описани за него, и за мен.
Мисля, че "подминахме" тази трудност , като утонихме нещата си и вече ни е спокойно. Ще видим за в бъдеще как ще са нещата и ще държим обратна връзка!

# 239

Дано греша.

А в по дългосрочен план или там е вече по сложно?

Общи условия

Активация на акаунт