Любители на котки - Тема 180

• 32 633
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
Моят Грахчо и той понякога позира за снимки.....

# 106
  • Варна
Както и предполагах, пак въпросната анална жлеза на Магито е възпалена. Само че този път абсцесът още не се е пукнал. Сложиха ѝ антибиотик, третираха раничката с лекарства и до утре трябва да се спука и да изтече навън. Утре пак ще я водя да промият вече навътре и ще пие антибиотик.
По принцип този проблем с жлезите се срещал по-често при кучета.
Милата Мага, напоследък след вет, като се приберем вкъщи, поне 15 минути ходи бързо и се блъска. После се успокоява и си изследва стаята, проверява си как да се качи на леглото, купичките, тоалетната.

# 107
Здравейте, котето наистина е с гъбички. Благодаря❣
За жалост имам друг проблем с моя хубавец. Почти на 11г и от скоро кашля по веднъж или два пъти и днес реших да го заведа профилактично, все пак ме притеснява изкашлянето. Оказа се уголемено сърце/в интернет пише, че това означава сърдечна недостатъчност/ и съм страшно притеснена, ще пием лекарства всеки ден от тук нататък🥹 Търсих досега назад, но нищо не ми попадна, да се поуспокоя. Годината изобщо не започва добре за мен. Чудя се как мога да му помагам, с някакви добавки например ? В паниката не се сетих да питам ветеринаря.

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 14:11 от eli2424

# 108
За жалост имам друг проблем с моя хубавец. Почти на 11г и от скоро кашля по веднъж или два пъти и днес реших да го заведа профилактично, все пак ме притеснява изкашлянето. Оказа се уголемено сърце/в интернет пише, че това означава сърдечна недостатъчност/ и съм страшно притеснена, ще пием лекарства всеки ден от тук нататък🥹 Търсих досега назад, но нищо не ми попадна, да се поуспокоя. Годината изобщо не започва добре за мен. Чудя се как мога да му помагам, с някакви добавки например ? В паниката не се сетих да питам ветеринаря.

Според мен не го тъпчете с боклуци , за да оздравее. Все пак не е млад .

# 109
Цял ден така....

Легълцето е за пране, утре ще се опитам да му го взема. Joy От обяд не е мръднал.

# 110
Е, поне не е нялетял отново да отваря хладилника 🤣.

# 111
  • Карлово
Здравейте! От няколко месеца сме човеците на едно коте, което ни намери пред блока. Нашите четири лапички любов се казва Ноар, женска. Предстои да я кастрираме. Ветеринарният кабинет, в който й поставиха ваксините, не извършва кастрация. Бихте ли ми препоръчали клиника в Пловдив?

# 112
Е, поне не е нялетял отново да отваря хладилника 🤣.
Сигурно .....Joy
Налетя сутринта, само това ни липсваше, но нямаме избор, ще трябва да съжителстваме заедно.Joy

микки, Уши го кастрираха в клиниката на Карагьозов.
Момичетата ще се включат с повече мнения.
Честита радост. Hug

# 113
Микки,
Моите са кастрирани в Провет .
Шошо днес като бебе съм го хранила. Супата с 20мм спринцовка в устата …

# 114
Д-р Войчев се обади преди малко за за коментира биохимията,че в събота не беше готова.
Много добро впечатление имам от този човек Hug

# 115

Според мен не го тъпчете с боклуци , за да оздравее. Все пак не е млад .
Ако вашата котка, която е член на семейството не е добре, няма ли да се опитате да направите всичко за нея ?

# 116
  • Свети Влас
Нашият го снимах оня ден, ох днес се катери по кайсията за малко да падне в комшиите, които имат кучета...

# 117
В дома на няколко дами от темата,след няколко месеца.
https://www.facebook.com/reel/1556826664799328?s=yWDuG2&fs=e

# 118
  • София/Испания
Нашият го снимах оня ден, ох днес се катери по кайсията за малко да падне в комшиите, които имат кучета...

Внимавайте,да не стане беля...

# 119
  • Свети Влас
Внимавам, не ме чува като говоря

Общи условия

Активация на акаунт