Любители на котки - Тема 180

• 32 627
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
И това си го мислех, вече всичко вкъщи е мега, хипер обезопасено заради него. Не очаквах, че и хладилника ще може да си отвори, въпреки че отваря всички шкафове и механизми, не съм си и помисляла, че ще "нападне" и хладилника. Ходеше след мен да проси храна, че все не се е наял, като се обърнах го видях с очите ми как го отвори.
Ето го, преди да го снимам ми гризеше кабела на зарядното ...

Там лежа аз, нарочно отиде и не мърда.Joy

# 91
  • София
У нас Доби (британката) е убиецът на слушалки. Има мания към слушалките тип тапи, другите не ги пипа. Уж ги крием, ама все някой изпищява, че е останал без. Прави ги на двусантиметрови парченца. Последния път беше глътнала две от тях и повръща после.

# 92
Помните ли Топче как ядеше лепенките от носните кърпички?
Боже, какво ровене в ако беше да видим дали са излязли. Ветеринарите не можеха да си обяснят защо го прави. Единият път ги повърна, вторият ги открихме в съкровището.Joy
Всеки ден ми липсва....

# 93
  • София
Ивекс, и аз бих ти препоръчала бебешки заключалки.
У нас Дейзи и Оникс винаги са на хладилника. Все още май не са го отваряли.

Оникс обаче беше отворил шкафа със съдове, влязъл и се самозатворил. Аз чух от хола някакво тропане в кухнята, но като отидох - няма никой. Помислих, че някой се е заврял в миялната.
Аш ми показа къде е Оникс Joy

# 94
При нас,Закари видя сметката на бебешките закопчалки за гардероби.
И го направи съвсем нарочно.Винаги,когато го огранича,се амбицира да покаже,че няма да стане.
Сега,разкарах закопчалките и той все по-рядко отваря врати.

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 22:02 от red soul

# 95
За сега Блеки няма амбиции да отваря врати. Веднъж се беше самозатворил и той в един шкаф. Обаче напоследък влиза в тоалетната след мъжа ми, за да провери дали всичко е качествено "заровено" Grinning

# 96
Пу пу, все така да ни разсмива темата! 🐱🙏🍀

# 97
Отдавна не съм писала, но не съм забравила, Ушинцето. Heart Ивекс, прочетох новини, поздравления.

У нас не сме по яденето, но всичко трябва да бъде проверено.
Иначе сме кафеджии. Малко е мястото, но ........

# 98
Хахах , Ивекс , Ушатото май гладен Joy

Моята душица снощи се гушкаше до мен под завивките :

# 99
  • Велико Търново
Ох, Тути 😍😍 Как е тя?

Пиги е уникален гушляк 🤗😍 Супер трудно ставам сутрин
Благодарим за темата, Танче 🌹

# 100
  • Бургас
Благодаря за темата, Танче! 😘
Ей тази тук Бяла гад се глези и разтяга, защото баба му я няма.

Откраднал вчера глава чесън, майка ми се вбесила и му се скарала. Преди да избяга, нашият се опитвал да отмъкне и чесъна. Ако мога да снимам как гледа чери доматите, ще го направя. Но понеже му се накараха, май не смее (в наше присъствие) да посегне.

# 101
Милото, дояло му се чесънче 😂

# 102
  • Бургас
И доматче...
От неделя съм с грип, малко ми светна и с него се занимавам, много е нахален:

# 103
Да се включа и аз в котешкия отбор с наша Маша. Много обича да позира даже и в тоалетната. Ще я правим манИкенка. Smiley С този апетит май вече не е Маша, а мечока. Grinning

# 104
  • Свети Влас
Мария, бързо оздравяване ! Много красиви мацита слагате !

Общи условия

Активация на акаунт