Чакаме ритничета от ЮЛСКИТЕ мъничета! - Юли 2023, Тема 2

• 51 747
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Големи неволи с тия дънки. Аз пък обратното - като порасне корема по-добре са ми дрехите. Май ще се поразтърся за рокли и ще си поръчам чорапогащници от HM. И без това идва пролет и лято.

Иначе да споделя, че от няколко дни покрай разстройството спрях магнезия (понеже той разхлабва). Прогресивно се завръщат болките в седалището и тазобедрените стави. Вчера усетих и една подготвителна контракция. Така че от днес го започвам пак и ще си го пия до средата на 8-ми месец. Интересното е, че пия доста ниска доза и явно все пак си дава ефект. Искаше ми се да мина без него ама май не си струва.

# 511
  • Варна
И аз мисля вече на рокли да минавам, искам да ми е комфортно.
Относно магнезия, вземи си поне такъв за мазане и за вани. На better you има и от двата вида, първия вид го мажех по краката, втория вид си киснех краката в него.

# 512
Момичета, как борите отоците в краката,?
Моите ще се пръснат, даже вените ми са поизскочили тук-таме... Повърхностни са и си личи, ужасно е. Доскоро ме облекчаваше на Кройтерхоф мазилото с див кестен, ама вече не е достатъчно. Трябва някаква превенция по-силна.

Относно дрехите - от предната бременност извадих наскоро едни дънки от Лидъл, които за моя изненада са удобни за пред хора. Иначе клинове и oversize суитшърти.

# 513
Изследвайте протеин и албумин в кръвта както и урина. За отоци е хубаво да се приема допълнително протеин. За вените е хубаво да се консултирате с АГ и съдов хирург.

# 514
  • Варна
Моя приятелка тия дни ми сподели, че и тя е имала отоци и се оказал нисък протеин

# 515
Големи неволи с тия дънки. Аз пък обратното - като порасне корема по-добре са ми дрехите. Май ще се поразтърся за рокли и ще си поръчам чорапогащници от HM. И без това идва пролет и лято.

Иначе да споделя, че от няколко дни покрай разстройството спрях магнезия (понеже той разхлабва). Прогресивно се завръщат болките в седалището и тазобедрените стави. Вчера усетих и една подготвителна контракция. Така че от днес го започвам пак и ще си го пия до средата на 8-ми месец. Интересното е, че пия доста ниска доза и явно все пак си дава ефект. Искаше ми се да мина без него ама май не си струва.
Здравей. Какви са тези чорапогащници от НМ?

# 516
  • София
Дънки и гащи хич не ме бъркат, нося си 2 чифта дънки едните от lc wikiki от миналата бременност, другите h&m от една приятелка, анцузи, клинове от Лидл, работя в железария и изобщо не се токам 😂 киселините обаче ме съсипват, пак ще ставам спонсор на гавискон, ако ползвате нещо по-ефикасно предвид ще се радвам да споделите.

# 517
По-ефективно от Гавискон при мен се оказа Гастротус. Има го и на сашета, идеално за проба.

# 518
  • Варна
Magenta_, аз съм по-зле, хоум офис съм. По половин ден изкарвам по пижама Grinning За 8ми март от работа ни дадоха да си изберем по едно бижу от flicka и аз си избрах едно колие с перлички, викам много ще ми ходи на дивана и пижамата Grinning

# 519
Здравейте, момичета. Вчера бях на ФМ в Марковс. Изключително съм доволна. Доктор Ивелина Димитрова, страхотна, мила, страшно подробно обяснява, просто невероятна. Слава Богу всичко е наред с бебчето, няма никакви проблеми и притеснения за нищо. При мен също всичко е в норма.
Каза ми, че бебето в момента се е обърнало с главата на долу и крачета към пъпа. Преди няколко седмици като бях на преглед със сигурност беше обратно, явно се е завъртял. От няколко дни усещам и по-слабо движенията му. Всеки ден пак си го усещам, просто някак по-слабо и различно.
Възможно ли е това да е така заради това, че се е обърнал?

# 520
  • Варна
Ми не знам, моето също уж е с главата надолу, ама такива шутове ям, че чак ме боли понякога. Мисля че по пикочния мехур ме блъска като ме заболи, защото веднага след това ми се и допишква.

# 521
И аз вчера бях на фетална при д-р Ива Димитрова. Grinning И останах много доволна. Много подробно обяснява.

# 522
Цвети, в HM имат голямо разнообразие от чорапогащници за бременни - различни дебелини и модели. Имам два от предишната бременност и са ми доста удобни. Често пускат на промоция 3 за 2 чорапогащника.

Аз пък си ходя в офиса и не, че някой се втелясва с дрескода, но някакси не ми е комфортно да се размотавам по анцуг. Даже вчера и днес ми дойде музата да сложа сако и съм учудена колко добре седи въпреки корема. То цялата работа тръгна от там, че по-плътните блузи всичките ми теснеят вече и ми стават само по-тънките, по които е студено да седя. Поне се радвам, че изкарах зимата със стандартните якета и не се наложи да купувам. За пролетния сезон мисля да си нося основно две пончота, които бях приготвила да махам, но сега ще задържа докато съм с корема.

Моето бебе също е с главата надолу вече, повече усещам като маха с ръчичките някакси отдолу, но понякога има шутове и с краката. Още не ми е започнал дискомфорта с пикочния мехур, но предполагам скоро и това ще дойде на дневен ред.

# 523
  • Wonderland
Моето още си е нагоре, надявам се да се врътне Grinning
Аз пък бях при д-р Павлова в Марковс (отново) и отново съм много доволна. Страхотен специалист и човек, обяснява всичко без да драматизира излишно. Слава Богу, при нас всичко е наред и дори препоръча да прескоча третата ФМ. Още не съм сигурна как да процедирам с нея, най-вероятно в последния момент ще го реша.

При мен също го има проблема с дрехите - работя от вкъщи, но веднъж-два пъти седмично ми се налага да ида до офиса. Нямам дрескод, но аз самата обичам да нося панталони и се оказва, че от два месеца ходя с един и същи бежов ластичен клин, който най-много прилича на панталон от всичко в гардероба ми. Grinning Миналата седмица при пране се оцвети и сега съм в голяма драма, започнах да си нося панталоните с копчета, като ги връзвам с ластик горе, за да не закопчавам. Нямам търпение да дойде топлото време и да си извадя роклите! Grinning

# 524
Момичета, здравейте! Може би някъде из темата сте писали, но да питам пак.
Който е от София юли месец къде и при кой ще ражда Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт