Блефаропластика - 4 тема

• 92 002
  • 762
  •   2
Отговори
# 660
  • в 1001-та нощ
Аз не 👌

# 661
Не, и никога не съм попадала на препоръки да се прави масаж на шефовете.

# 662
Те нали маларните торбички са мастни, тогава хайфуто си е точно на място. Не е трябвало да ви го правят на цялото лице в зависимост от вашата структура на лицето.  Това си е грешка на оператора, че не може да прецени каква процедура да ви предложи.
На мен Хайфу ми е любимата процедура. Чак пък хлътвания никога не са ми се получавали. Имам една професионална процедура в салон и три-четири в къщи домашни, като домашния не отстъпва по нищо на професионалния, пак покрай кокалите си боли.
kiki, Направете си проучване и широко търсене и си прецените коя процедура и какво ще ви бъде полезно, ако искате да се оперирате оперирайте се. Ендо лазер се прави в клиника, не знам козметични центрове да са оборудвани. Това е по-инвазивна процедура също и безкръвна и по-щадяща направо излизате от кабинета леко зачервена. Потърсете В Google има отзиви и клиники мисля, в София и Пловдив, като в Пловдив видях, че сякаш е по-посещавана, поне имаше повече информация.
Щом горния клепач е само кожа значи с изгаря не с лазери може да се направи. Късмет.
https://a.aliexpress.com/_EHzMAF7

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 15:50 от La Gitana

# 663
  • Варна
LA Gitana,какво сте правила /постигнала с hifu?

# 664
Видимо стягане и прибиране на отпуснали части по лицето, но само една процедура. По протокол трябват три, но пак съм доволна. Веднага след процедурата не забелязах ефекта, но после като се гледах на снимки все едно бях различен човек. Това беше преди две години сега ми трябва нещо по-силно, затова си и помагам с домашни уреди. Това хайфу ми е най-новото и съм много доволна от него. Има различни машини хайфута и скорости също така, може би хлътване се получава от много висока степен.

# 665
  • София
Аз правя (от ден 10) масаж с това кремче.
https://www.notino.bg/filorga/medi-cosmetique-repair-koncentrat- … a-kozha/p-495972/

Моят резултат на втори месец:

# 666
Рима, не помня изходното положение, но ми се вижда сякаш  на едното око има леко свличане долу. Дано е от снимката или позата и нямаш проблеми.

# 667
  • София
Рима, не помня изходното положение, но ми се вижда сякаш  на едното око има леко свличане долу. Дано е от снимката или позата и нямаш проблеми.

Да, и аз го виждам, но е рано все още. На това око все още имам хемоза и лек оток (притискане от вътре навън).
Иначе не съм трила - изходното е в предишен мoй пост в темата !

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 22:58 от Rima

# 668
Те нали маларните торбички са мастни, тогава хайфуто си е точно на място. Не е трябвало да ви го правят на цялото лице в зависимост от вашата структура на лицето. Това си е грешка на оператора, че не може да прецени каква процедура да ви предложи.
Никъде не съм казала, че съм го правила на цяло лице. Правено е точно в зоната на маларните торбички. И пак повтарям - твърдо против съм тази процедура!
Ето произволна снимка от нета.

Като се мине с този апарат върху торбичките и кожата над хлътналото увисва, защото мазнините се стопяват. И става още по-зле. В този случай, торбичките са коригирани с филър, което за мен е по-добрия вариант, защото филърът се слага в хлътналото и така се заличава разликата. Ето снимка след

Най-добрия вариант си остава скалпелът.

# 669
  • София
Аз правя (от ден 10) масаж с това кремче.
https://www.notino.bg/filorga/medi-cosmetique-repair-koncentrat- … a-kozha/p-495972/

Моят резултат на втори месец:

На мен долната линия на клепача (долу) винаги ми се е виждала:
Преди операцията:

# 670
Здравейте! Търся клиника за долна блефаропластика във Варна или в София, която е с добри мнения и е по - евтина, защото видях и цени от 2500-3200€, което си е скъпичко. Също така ще се радвам, ако коментира някой, който се е подлагал на такава операция. Благодаря!

# 671
  • Варна
В някоя от старите теми писа жена, която е правила в Очна болница Варна и беше доволна.
Но не помня ник, нито долна ли беше, нито при кой лекар. Помня, че лекаря беше жена и май доцент.
Мисля, че имат в сайта на болницата ценоразпис.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 14:28 от missNoir

# 672
  • София
В някоя от старите теми писа жена, която е правила в Очна болница и беше доволна.
Но не помня ник, нито долна ли беше, нито при кой лекар. Помня, че лекаря беше жена и май доцент.
Мисля, че имат в сайта на болницата ценоразпис.

Беше при д-р Янева в ЗОРА. На мен там за долна и горна ми казаха 3800 лева.
https://bolnica-zora.com/%D0%B4_%D1%80_%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8% … 2%D0%B0-3440.html

# 673
  • Варна
Рима, не си ти.
Потребителката беше от Варна и беше направила блефаропластика в Очна болница Варна. За нея говорех.
Редактирах, че става въпрос за Варна.

# 674

Година след ГБ при д-р Мате Турция. Първата снимка съм с пусната коса, др с вързана опъната и спирала. Доволна съм доста но останаха белезите и още стои зачервено и има малки точици релеф, които сега смятам да оправя с фраксел лазер при д-р Неделчева в С.Загора. Иначе получавам много комплименти за очите и погледа ми.

Общи условия

Активация на акаунт