Блефаропластика - 4 тема

• 91 976
  • 762
  •   1
Отговори
# 690
  • Plovdiv
bgmamauserqa благодаря много за информацията.А с каква упойка беше-местна,обща?А правихте ли някави изследвания тук от Бг или там,или не?
Честно ,направо сте върнали 10 години назад,каква разлика само,невероятно!
А само изрязване на кожата ли беше?имаше ли повдигане на вежди?

# 691
Пу-пу, страхотна си! Но пак твърдя, че и преди не си била изобщо зле. Важното е ти да се чувстваш прекрасно!

# 692
Penelope77 , Шарпи 💋 Много благодаря. Наистина върнах няколко години назад. Много е важно да обясните на доктора какво искате. Аз влязох в операционната с малко огледалце и показах на доктора каква форма на очите искам. Упойката беше местна. Не сме правили изследвания. Преди това попълних формуляр в който написах дали имам алергии, заболявания, пия ли хапчета и такива контролни въпроси. Само изрязване на кожата имаше, не виждам веждите да са повдигнати но предполагам, че ако кажете на доктора, че искате и такова ще го направи. Аз реално исках тотална промяна на формата на очите от бадемово на тип П.Круз + повдигане и издърпване на ъгъла на окото. Форма тип - лебед. Затова и са такива белезите тегави, доста време горя с лазера за да запечата изрязаното и си ме предупреди, че ще има белези от шевовете.

bgmamauserqa благодаря много за информацията.А с каква упойка беше-местна,обща?А правихте ли някави изследвания тук от Бг или там,или не?
Честно ,направо сте върнали 10 години назад,каква разлика само,невероятно!
А само изрязване на кожата ли беше?имаше ли повдигане на вежди?

# 693
Веждите могат да се фиксират с малък разрез над веждата. Доколко ще се заличи зависи от  направата и индивидуалното възстановяване .
Могат да се фиксират с браулифт с или без щифтове. Без щифтове ще се върнат в изходна позиция до 1 година. С щифтове дават 10.

# 694
Maya, имаш ли представа кой в Бг прави това фиксиране с щифтове?

# 695
Maya, имаш ли представа кой в Бг прави това фиксиране с щифтове?
да,имам,но в момента няма внос на щифтове.

# 696
  • Plovdiv
ето една долна блефаропластика,която ми харесва
на 7.44 се вижда как е било преди

https://www.youtube.com/watch?v=SSdHejadYd8

# 697
Здравейте,
Попаднах на тази тема и изчетох всичко относно блеферопластиката.
Това е процедура, която от няколко години планувам и е крайно време да се реша на нея. Но от всичко изчетено тук само тотално се обърках относно избора ми на лекар.
Бях се насочила към Наталия Иванова, но започнах да се разколебавам.
Ще се радвам на мнения за д-р Джак и д-р Узунов от Белисимо, които също са в списъка ми. Видях добри неща и от доктор Мария Янева. Ще се радвам на мнения от момичета преминали през процедурата при някой от горе изброените
Относно моя случай. Аз съм на 35 и по рождение съм с доста паднал клепач. Никога не съм могла да си поставям сенки и очна линия, защото тази част на клепача ми е скрита. С годините обаче проблемът започна да се задълбочава и вече и миглите ми започнаха да се скриват. Повечето хора казват, че в това ми е чара, но според мен вече има нужда от корекция. Ще се опитам да оставя снимки

# 698
Клепачът е паднал, обаче кожата ти е като на 20 годишно момиче. Никога не бих ти дала 35 години!

# 699
Мисля да направя консултация с доктор Спартак Милев. Има ли тук момичета правили ГБ при него скоро?

# 700
Аз бях само на преглед при него, но нещо не ми вдъхна доверие - стори ми се прекалено комерсиален, нямаше никакво отношение, никакви обяснения, даже не ми "обеща", че ще бъде всичко нормално и избрах друг.

# 701
Аз направих консултация за ГБ при д-р Димова и съм доволна. 30 минути много професионално с всички подробности. Планирам операцията ноември.

# 702
  • София / Пловдив
Спешно питане, как правите ледените компреси вкъщи, без да мокрите шевовете? Опитах със замразен грах в пликче, но прави конденз и ме е страх да не стане беля.
Ден първи ми е след ГБ, точно се прибрах от болницата.

# 703
Никога не се слага директно лед върху кожа! Първо се слага марля!

# 704
  • София / Пловдив
Никога не се слага директно лед върху кожа! Първо се слага марля!

Разбира се, че няма да го сложа директно, въпросът беше как да не се намокри и марлята, съответно и шевовете. В края на сметка си купих гел за топъл и студен компрес от аптеката. С подобен бях и в болницата след интервенцията.

Общи условия

Активация на акаунт