Блефаропластика - 4 тема

• 91 963
  • 762
  •   2
Отговори
# 720
Първо се вдигат веждите и след това се реже излишната кожа на клепачите

# 721
ДХЗ, при Цветомир Димитров. Ендоскопски е методът, та има 5-6-7 разрезчета, откъдето е влизано. Винтовете съм останала с впечатлението, че са два Thinking Доволна е, тя имаше блефаропластика при Средкова години преди това и сега се отвори още погледът без да стават като дупки/учудени очите, което понякога се случва, когато са в този ред операциите. Но пък Средкова беше пращала моя колежка да си прави браулифт при Стоянов, защото не била за блефаропластика, а при близката ми не е казала такова нещо, та може при нея да е било "безопасно" да са в този ред.

# 722
  • Plovdiv
Първо се вдигат веждите и след това се реже излишната кожа на клепачите

В една операция ли става?Или трябва да зарасне и да се види колко кожа е излишна на клепача за да се изреже?

Още нещо не ми е ясно- повдигане на чело е друга операция -кога се налага повдигане на челото и кога повдигане на веждите ?Не е ли едно и също като резултат?

# 723
Не, но болница Зора има публикуван ценоразпис на сайта си и там може да видиш!

Благодаря! Проверих, цената е много по -достъпна от така нашумялите Иванова и Желязкова !
Здравейте! Утре имам час за консултация при др  Янева за ГБ . Но на ценоразписа виждам цени само за неоперативна  (апаратна ) процедура .
Та въпросът ми е - извършва ли тя оперрация и с каква упойка е ?

# 724
Да, прави оперативна блефаропластика с локална упойка.
Цената е 1600 лв за горна и 2000 лв за долна.
Сигурно си гледала ценоразпис на ДКЦ, а не на болницата и затова не си намерила оперативната блефаропластика.

# 725
Много благодаря !
Да , явно съм гледала не където трябва .Не знам дали бих преживяла локална анестезия , умирам от страх . Силно се надявам да прави с пълна упойка.

# 726
Не се прави повдигане на челото, а на веждите.Мисля, че
може в една операция да има и ГБ, но не съм на 100% сигурна.

# 727
Операцията е с локална анестезия + седиране. Идеята е да си в съзнание по време на операцията и да реагираш на евентуални въпроси от страна на екипа. Не се притеснявай,  усещат се само убожданията при поставяне на упойката, оттам нататък няма никаква болка.
Много благодаря !
Да , явно съм гледала не където трябва .Не знам дали бих преживяла локална анестезия , умирам от страх . Силно се надявам да прави с пълна упойка.

# 728
В една операция ли става?Или трябва да зарасне и да се види колко кожа е излишна на клепача за да се изреже?

Още нещо не ми е ясно- повдигане на чело е друга операция -кога се налага повдигане на челото и кога повдигане на веждите ?Не е ли едно и също като резултат?

В една операция става.
Повдигат се вежди като външния ъгъл на окото е почнал да слиза надолу.

За повдигане на чело нямам идея.

# 729
Споделям тук, че си купих мини hifu c RF и LED светлини - апарат за домашно ползване, който стягал кожата и увеличавал изработката на колаген. В другата тема за естетичните корекции беше пусната снимка с поразителни резултати за една седмица, като бяха стопени мазнините по долната челюст. Понеже и аз имам нужда от редуциране на мазнини и стягане на контура, си го поръчах. Два месеца няма никакво стапяне на мазнини, но пък има изглаждане на порите и стягане и повдигане на клепачите. Не е като при блефаропластика, но някой с неголямо увисване може да пробва.

# 730
Операцията е с локална анестезия + седиране. Идеята е да си в съзнание по време на операцията и да реагираш на евентуални въпроси от страна на екипа. Не се притеснявай,  усещат се само убожданията при поставяне на упойката, оттам нататък няма никаква болка.
Много благодаря !
По-скоро ме притеснява ,въпреки седирането да не би да потрепна нещо с глава и да стане беля .
Днес се обадих за час и ми дадоха за утре , не очаквах да е толкова скорострелно . Чак забравих да попитам за адреса , но на сайта пише - кв .Младост , ул. “ Петър Протич “ да се надявам , че е там .

# 731
  • София
Операцията е с локална анестезия + седиране. Идеята е да си в съзнание по време на операцията и да реагираш на евентуални въпроси от страна на екипа. Не се притеснявай,  усещат се само убожданията при поставяне на упойката, оттам нататък няма никаква болка.
Много благодаря !
По-скоро ме притеснява ,въпреки седирането да не би да потрепна нещо с глава и да стане беля .
Днес се обадих за час и ми дадоха за утре , не очаквах да е толкова скорострелно . Чак забравих да попитам за адреса , но на сайта пише - кв .Младост , ул. “ Петър Протич “ да се надявам , че е там .

Там е!

# 732
Много благодаря !

Как мина прегледа при д-р Янева? С какво впечатление останахте? След колко време дават час за операция и каква е цената?
И нали става въпрос за Мария Янева клиника Зора?

# 733
Прегледът мина добре , беше много любезна . Отговори ми търпеливо и спокойно на всички въпроси . Направи ми обстоен преглед и на очите . Каза , че оперира всеки понеделник . Записва часове за след 2 седмици .

# 734
  • София / Пловдив
Освен с Кело кот, с какви други мазила сте третирали белезите след ГБ? И веднага ли след махането на конците започнахте да мажете или изчакахте?
И още една питанка за Кело кота, чета, че върху него може да се слага грим. След това обаче как се маха, с мицелана вода или? Мен триенето върху очите ме притеснява.

Общи условия

Активация на акаунт