С кои песни, филми и книги свързвате 20-те си години?

• 13 759
  • 357
  •   1
Отговори
# 270
  • Някъде там
Слушах разнообразна музика. Любимите "Бон Джоуви" " Металика " "Сигнал" "ФСБ"
Но и латино : Шакира, Талия, Las Ketchup..
Любима книга : "Малката стопанка на голямата къща"
Филмите са много.

# 271
Музика - БГ музика, Уитни Хюстън, Рики Мартин, Металика и др.;
Книги - през този период криминалетата на Агата Кристи и Джеймс Хадли Чейс ми бяха любими;
Филми - "Бодигард", "Ана и краля", "Титаник" и мн. други, за които в момента не се сещам.

# 272
Слънчевото реге, Робърт Бърнс, филми - каквото даваха по телевизията и по кината Simple Smile

# 273
  • Варна
Deep Purple - Wasted Sunsets
Smokie - Lay Back In The Arms of Someone
Creedence - Have You Ever Seen The Rain

# 274
  • В къщурката на хълма на феите
Не, честно казано нямам нито филм, нито музика или книга, които да са определящи за 20те ми години. Много по-късно започнах да обръщам внимание на тези неща.

# 275
"Последният мохикан" - с удоволствие го гледам и днес. Музика или книга не мога да откроя, моного са..

# 276
Авеню, куин бяха част от любата ми музика,Вечната Амбър,Мъртвите сибирски полета, както и Вината на Рафаела оставили отпечатък в мен и до десхс удоволствие ги препрочитам,

# 277
Книгате на Джоан Харис
Ретро хитовете от 90-те години

# 278
Майка ми все още работеше в към кинефикация и гледах филми на килограм. Ако харесам нещо, може и няколко пъти.
По това време слушах доста италианска музика - Ерос Рамацоти, Тото Кутуньо.
Книга, която свързвам с 20-те си години, е Сицилианецът на Марио Пузо. Страшно ме грабна и успях да я прочета за един ден.

# 279
  • столицата
Майкъл Джексън и  любими български рок групи.
стихосбирки

# 280
Любо Киров, Графа, Орлин - това беше любимата музика на моите 20. И продължава да е.

# 281
  • София
Слушах БГ музика, слушам ги и до днес, а така също Queen, Rainbow, Deep Purple и много други
Книги четях много и не мога да кажа точни заглавия - обичах и криминалета, исторически, любовни - общо взето "поглъщах" всичко наред. Sunglasses

# 282
Все още си слушам музиката от моите 20 години. Смислени и хубави като мелодия и текст песни. C-block, Бари Уаит, Нана, Роксет. Винаги се радвам като чуя стара песен, може пък и да е от самата носталгия по младежките 20 години.

# 283
"Златни струни" с Данчо Караджов, "Щурците",Бийтълс","Ролинг стоунс" По-късно "Сигнал".

# 284
mtv, mm, крис корнъл, каризма, n sync, darren hayes, man i feel like a woman, която слушам в момента по меджик тв, ужасният филм "шесто чувство" бррр , драго чая, в-к труд... и много университет Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт