Коледа, подаръци и радост носи, чакаме си ЮЛСКИТЕ бебоци

• 12 263
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
arksi_ я кажи къде ще ходиш на тая гимнастика? че и при мен положението ще излезе извън контрол  Blush Качих си килца след сватбата, а откакто забременях съм 2 отгоре, но съм си и предразположена към напълняване  ooooh!

# 271
Привет и от мен!
Браво на вас ,днеска сте доста активни newsm10. Аз преди малко си дойдох от центъра и седнах да хапна, напълних корема докато ви четях и сега реших да се включа и аз.Относно килограмите аз не съм се мерила ,но съдейки по това ,че нищо не ми става съм доста напред с материала Embarassed,отначало и аз се притеснявах, ама сега вече не,после ще се оправим.Относно гимнастиката ,на мен работата ми е такава, че обикновенно до обяд съм в движение,след работа да бързам за баткото,после в къщи да приготвя нещо за вечеря,да позачистя и честно казано само гимнастиката ми липсва.Но естесвено за мами ,които не работят или пък работата им е на бюро наистина ще е хубаво да се раздвижват,защото съм чувала, че тогава раждането е по леко.Е това е за сега, лек следобед.

# 272
Здравейте и от мен! Аз продължавам да повръщам. Тъкмо си бях помислила, че съм приключила с това. Но здраве да е, и това ще мине. Иначе всичко е наред, в други ден съм на лекар, за да ми направят картон.

# 273
arksi, кажи наистина къде е тази гимнастика. сигурна съм, че не само аз и там-там ще се възползваме Wink мерси предварително

# 274
  • На края на вселената!
Здравейте, мили момичета!
Трудно ми е напоследък да чета във форума. Много ме боли глава и само за две минути пред компютъра имам чувството, че ще припадна. За щастие от около седмица не съм повръщала. А и тези дни обикалях по детски градини да записвам каката за септември и полудях.
Виждам, че е време да мислим за заглавие на нова тема:
1.Вариант -  Сняг вали, вятър духа, ЮЛСКО бебче скоро ще загука
2.Вариант -  Зимен студ макар да вее, ЮЛСКО слънце в мене грее

Това е останало от миналите предложения. Ако имате нови давайте ги  Laughing
Пожелавам ви много слънчев и усмихнат ден   bouquet

# 275
  • Sofia
гимнастиката - фитнсес център Младост (на човека който я води имам доверие). днес след обед ще се обадя да питам кога какви часове има. на мен понеже ми е далеч, мисля да ходя само събота или неделя.
иначе ще разтършувам по из центъра някъде, защото от както забременях спрях всички тренировки освен ФитБол и се чувствам не много в кондиция.
а за килограмите - и аз съм склонна да напълнявам - МНОГО. майка ми с мен е достигнала 90 (след раждането) при начални 60.......

Томасе! къде се загуби! за темичка:
2. Зимен студ макар да вее, ЮЛСКО слънце в мене грее

# 276
  • София
Здрасти Томасе и от мен  Hug
За темичката - и аз съм за втори вариант макар че като гледма навън какво е, нови идеи ще ни трябват  Mr. Green А ти записа ли принцеската на детска градина? Чух че било голям зор и ставане в зори (в 4 часа да си на опашката)?

За гимнастиката- аз гледах в нета също за клуб в младост, ето и два линка:
1. линк към страницата на клуба: http://www.fitnessmladost.com/BG/ChooseStrength/AerobicWorkSchedule.htm
2. линк към кратка темичка в нашия форум за този клуб:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=15716.msg294375

На мен няма да ми е много удобен, но пък си заслужава да се помисли по въпроса- аз съм по цял ден на бюро.....

# 277
Здравейте и от мен!
При нас времето е страхотно и днес е супер за разходки,но аз цял ден ще съм си в къщи(като имам да пиша курсови работи Confused).
Arksi, и аз при първата бременност тръгнах от 60кг и стигнах до 81,свалих само 11кг,а сега уж тръгнах от 70,а вчера като се теглих при доки кантара показа 68кг.
А за витамините първия път не съм пила нищо и за сега нищо не ми е изписал.
За темичката и аз съм за втория вариант.
Лек ден!  bouquet

# 278
  • Sofia
мамите, които искат да ходят на гимнастика:
втрорник и четвъртък от 18:00 и събота от 16:30
това са часовете!

аз лично мога да си позволя само съботните ходения, защото през седмицата ми е невъзможно - на работа съм до 19 часа.
мисля да започна от тази седмица в събота. ако някоя мама иска да се присъедини - нека да пише.

# 279
мерси за инфото за гимнастиката, но ми е далечко - живеем в люлин. ако някоя сладурана знае нещо в центъра или на запад от него - да казва, пък ще е и много хубаво да се съберем повечко момичета от темичката Wink

а за новото заглавие - Томасе, аз съм също за "Зимен студ макар да вее, ЮЛСКО слънце в мене грее"

# 280
Аси® и аз съм в Люлин  Laughing
arksi_ прочетох че не е хубаво да се практикува такава гимнастика преди да мине 4-тия  месец  newsm78 но ти си решаваш  Peace
А за килцата какво се оплаквате като аз само веднъж в живота съм си съм била под 70 кг. Мало мъжки тип съм си - висока, едра и шишкава  newsm53. За сватбата отслабнах до 73 кг  и за 3 месеца как си върнах свалените 10-12 килца. Та забременях на около 85-87. Айде сега сметнете колко съм в момент  cry Направо ме е срам от себе си. Тренирала съм акробатика около 15 години, и преди да забременея пак си бях почнала Тае бо-то, но после го спрях Confused Представете си как се чувставам сега  smile3518 И как само ми се хапват сандвичи, пици и банички .................. не ми се мисли какви килца ще стигна smile3511
А за темичката -Зимен студ макар да вее, ЮЛСКО слънце в мене грее
Казах си най-големия срам  Weary, но все си казвам че това е поправимо  Wink

# 281
Най-накрая и аз сложих снимки в албумчето Blush

# 282
  • На края на вселената!
Пак напомням за новите мами - ако ви няма в списъка на първата страница на темата, ми изпратете данните си (ник, термин, години, поредна бременност) на лични съобщения, за да ви добавя.

Видях, какво мислите от предложените два варианта за заглавие, затова добавям един от мен  Laughing

1. Зимен студ макар да вее, ЮЛСКО слънце в мене грее

2. Топло слънце вън си грее, ЮЛСКО бебче в мен дивее

# 283
  • Sofia
Здравейте момичета

аз сериозно се замислих за темичка, и тъй като времето е много объркващо реших че може би е добра идея заглавието да е свързано с нещо друго. За мен любим момент е около 15г.с. когато бебо започва да чува, защото може да се започне с ритула с приспивната песен вечер преди да заспите. Аз специално при първата си бременност си купих музикална бебешка играчка и вечер когато съм сигурна че повече няма да шавам, а наистина лягам да спя пусках музика на бебо за лека нощ. Хубаво е играчката да е нещо което бебо ще "ползва"  - плюшена музикална играчка или от тези въртележки за над леглото и те са с музика. Идеята е че слушайки тази музика пет месеца тя действа успокояващо и помага на бебо да заспи и след раждането. Мнооооого делово предложение правя обаче  Laughing и сега моя проблем - аз съм изцяло непоетична личност и затова единственото което ми хрумна е

ЮЛСКО бебе вече слушка, мама иска да го гушка

и понеже не съм възхитена от идеята си, а и забравих с какво се бях сетила че се римува  - мама с песен го приспива - май във вас е надеждата да измислите нещо читаво. Ако не друго поне ще съм ви дала идея/ще съм ви подсетила за този сладък ритуал, който поне не мен ми доставя голямо удоволствие.

Последна редакция: вт, 09 яну 2007, 17:56 от mds

# 284
Здравейте, бях обещала да пиша как е в МЦ"Фемина" - наистина за фетална морфология е много добре, апарата им е най-хубавия който съм виждала, има голям монитор срещу бъдещата майка, а предлагат възможност и да се запише на касета или флаш памет целия преглед, който продължи около 30 минути, мерят гънки, пръсти, пъпна връв, сърдечен ритъм и т.н.,струва 50 лв. Мислех да се регистрирам там по НЗОК, ама се отказах и отидох в болницата на Щерев - там ми се видя далеч по-организирано всичко.
За витамините - аз на своя глава започнах да пия още в 7 г.с. О,мами, а фолиевата киселина докторката каза да я пия до 20 г.с.
Гимнастиката за бременни наистина е добра идея, още повече ми е под носа, аз ще изчакам обаче още известно време за всеки случай, а иначе младежа, който я води (ако е същия-четох интервю с него),е грък и пишеше че е много добър диетолог.
Някой питаше за дрехи за бременни, аз в неделя си купих доста бременни неща от Бенетон - имат и намаления в момента, дънки и гащиризони видях в магазина на ъгъла на Фр.Нансен и П.Берон, в Премаман пък всичко хубаво е свършило и има само големи номера, в Мадъркеър има хубави неща ама в сравнение с останалите магазини цените са двойни.
И последно - и аз гласувам за "Зимен студ макар да вее,юлско слънце в мене грее"

Общи условия

Активация на акаунт