Термин март 2023 тема номер 7

• 37 762
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
за дрешките , много зависи от материята/марката и самото бебе =>
така изглежда боди с къс ръкав 56 номер на H&M и ромпърче 0-3 месеца на George/Asda върху нашето бебе - роден почти 3 кг:
(Аз лично на пипане харесвам повече George/Asda - лично мнение!)
- бодито му пасва перфектно, а ромпърчето му е огромно 🙈🥴 (името е върху шапчицата, кръстен на безобразно щастливата баба от Варна 😁😎)
- за ританките - ние нямаме нито една дрешка, която да НЕ се отваря самостоятелно от долу - за първите 48 часа това се оказа Джак пот в дрешките - дори ММ с огромните си пръсти лесно откопчава и поглежда има ли нещо в памперса.
ръкавички - не знаех , тук научих - при кърмене бебето има рефлекс да стимулира гърдата, но естествено е толкова неориентирано, че ръкомаха и се драска 😁 казвам го , защото ми се струваха безмислени освен вградените в ромпърчето, а ето че се оказаха изключително полезни по време на кърмене - събличаме бебчо, за да стои буден, че иначе бързо заспива (в нашия случай).
кой попита за болницата 🙈 - чета ви, но от телефона трудно следя - нашата е най-"обикновена" градска болница в нашия град в Белгия (има други три в нашия град, две от които уж по-добри, но няма сила, която да ме убеди в противното - и инвитро тук успешно направихме 😊☺️)

Оо та той е съвършен ❤️
Много да ви радва ☺️
На теб бързо възстановяване и скорошно прибиране у дома 🙂

# 556
Момичета,бях заспала ,но ми се приришка и като отидох видях ,че имам май изпаднала тапа.Малко беше,около размер на 0.20 ст.примерно,но ми е доста рано,след 4дни влизам в 9,а чета че до дни или до 2 седмици започва раждането след падането,никъде не видях месец

# 557
Момичета,бях заспала ,но ми се приришка и като отидох видях ,че имам май изпаднала тапа.Малко беше,около размер на 0.20 ст.примерно,но ми е доста рано,след 4дни влизам в 9,а чета че до дни или до 2 седмици започва раждането след падането,никъде не видях месец

Хмм .. като желе ли беше? По принцип миналия път на мен като ми падна, родих след 3 дни, но някои знам, че раждат чак след седмица-две ..

# 558
Не беше меко като течение,а по скоро като жилибон твърдо и като гумено,жълтеникаво на цвят.Слажам Полижинакс от 5 дни,но това за пръв път ми се случва

Хмм .. като желе ли беше? По принцип миналия път на мен като ми падна, родих след 3 дни, но някои знам, че раждат чак след седмица-две ..

# 559
По принцип и при мен беше като желиран бонбон, но беше оранжево- ръждиво .. не знам, освен да си сложила Полижинакса по-навътре и затова да е паднала тапата. Утре звънни за всеки случай на доктора.

# 560
Нямаше кръв ,чисто беше.Благодаря,ще му звънна със сигурност,да Simple Smile

[/b][/b]
По принцип и при мен беше като желиран бонбон, но беше оранжево- ръждиво .. не знам, освен да си сложила Полижинакса по-навътре и затова да е паднала тапата. Утре звънни за всеки случай на доктора.

# 561
  • Sofia
Lucie ❤❤❤🤗🤗 честит да ви е, прекрасен е! Много хубаво име! Радвам се, че всичко е минала добре и всички сте добре, гушкайте се и скоро вкъщи! ❤❤❤❤

# 562
за дрешките , много зависи от материята/марката и самото бебе =>
така изглежда боди с къс ръкав 56 номер на H&M и ромпърче 0-3 месеца на George/Asda върху нашето бебе - роден почти 3 кг:
(Аз лично на пипане харесвам повече George/Asda - лично мнение!)
- бодито му пасва перфектно, а ромпърчето му е огромно 🙈🥴 (името е върху шапчицата, кръстен на безобразно щастливата баба от Варна 😁😎)
- за ританките - ние нямаме нито една дрешка, която да НЕ се отваря самостоятелно от долу - за първите 48 часа това се оказа Джак пот в дрешките - дори ММ с огромните си пръсти лесно откопчава и поглежда има ли нещо в памперса.
ръкавички - не знаех , тук научих - при кърмене бебето има рефлекс да стимулира гърдата, но естествено е толкова неориентирано, че ръкомаха и се драска 😁 казвам го , защото ми се струваха безмислени освен вградените в ромпърчето, а ето че се оказаха изключително полезни по време на кърмене - събличаме бебчо, за да стои буден, че иначе бързо заспива (в нашия случай).
кой попита за болницата 🙈 - чета ви, но от телефона трудно следя - нашата е най-"обикновена" градска болница в нашия град в Белгия (има други три в нашия град, две от които уж по-добри, но няма сила, която да ме убеди в противното - и инвитро тук успешно направихме 😊☺️)

Луси честито много се радвам за вас бебчо е прекрасен , нека да е жив и здрав много да ви радва ! На теб бързо възстановяване!

# 563
Ние имаме дрешки от 50 до 62, каквото стане. Направи ми впечатление, че примерно 62 на една марка като го наложа на 56 на друга марка, са си еднакви. Взехме малко повече, отколкото си представяхме, но предвид цялата ми лежаща бременност, това че сме на квартира в София докато се роди бебето, решихме да се подсигурим.

# 564
  • София
Mimsd, не се притеснявай дори и това да е тапата.Чувала съм, че понякога тя пада на парчета, а освен това може и да мине доста време докато дойде момента за раждане. И най-важното, щом си стигнала до 9 месец, всичко ще е наред с бебчето когато и да се роди.

Lucie, малчо е прекрасен.... пу пу Heart

# 565
Добро утро! Честито бебче и от мен. Нека расте здраво и усмихнато!
  За дрешките аз съм купила само бодита с дълъг ръкав и ромпъри всичко в 56 см. 8 комплекта за болницата ще взема да имам и 4 съм предвидила за вкъщи да имам чисти.  Два ромпъра взех дебели плюшени, за навън. Вкъщи държим много топло в болницата също е топличко затова дебели само два броя. Няколко броя шапки, чорапи и ръкавици. Вече ако ще се купуват дрешки ще са 62см.

# 566
  • Варна
Леле имаме си първото бебче Yellow Heart
Да е безумно здрав и щастлив Yellow Heart
Люси бързо възстановяване, ти си нашето късметче Heart Exl Целувам виии
Аз се пооправям, сигурно сряда ще ме изпишат
ММ си идва около 12.02
Не мога да повярвам, че скоро всички ще си имаме по един малък бонбон вкъщи....нямам търпение

# 567
  • В твоето съзнание...
Леле имаме си първото бебче Yellow Heart
Да е безумно здрав и щастлив Yellow Heart
Люси бързо възстановяване, ти си нашето късметче Heart Exl Целувам виии
Аз се пооправям, сигурно сряда ще ме изпишат
ММ си идва около 12.02
Не мога да повярвам, че скоро всички ще си имаме по един малък бонбон вкъщи....нямам търпение

Чудесни новини, Никол! Прекрасно е, че мъжът ти ще успее да се прибере на време!

Люси, бебо е прекрасен!

Майка ми скоро ми разказа, как на нейна позната внучето го изписали с дрешките на родилния дом, защото тези, които занесли явно са се свили при прането и не му станали Grinning Та внимавайте с размерите след прането Grinning
Иначе и от дрехите, които ние сме взели има такива с уж еднакъв размер, но видимо различен като ги наложиш.
Аз вече не знам какво точно сме взели, че още не сме събрали всичко на едно място, но освен евентуално да взема някакъв комплект за изписване, не мисля повече да взимам от малките размери. Имам поне 6-7 бодита с дълъг ръкав и толкова ромпъри, 2-3 комплекта с ританки и блузка...
Единствено мисля, че е хубаво да взема още малко чорапки, ръкавички и 1-2 шапчици и ако видя, че средата на април е голям студ, някакъв по-дебел ромпър за излзиане.

# 568
Люси,прекрасен е бебо! 💙
Никол,радвам се,че си по-добре.

Относно размерите,моите деца са дребни и съответно и 50 носеха по 2 седмици да кажем. Имам от 50 до 62,но съм изпрала само 50 и 56,при условие,че бебо го мерят 42 см в 35 седмица. 😀 А и двамата са родени 48 и 47 и на месец бяха 50 см. Днес влизам в деветия месец официално и имам преглед и тонове малко по-късно. Повече от 2.400 няма да е,но само всичко да е наред.
Една снимка от мен.

Последна редакция: пн, 06 фев 2023, 15:54 от Irnata_87

# 569
  • Видин
Люси,прекрасен е бебо! 💙
Никол,радвам се,че си по-добре.

Относно размерите,моите деца са дребни и съответно и 50 носеха по 2 седмици да кажем. Имам от 50 до 62,но съм изпрала само 50 и 56,при условие,че бебо го мерят 42 см в 35 седмица. 😀 А и двамата са родени 48 и 47 и на месец бяха 50 см. Днес влизам в деветия месец официално и имам преглед и тонове малко по-късно. Повече от 2.400 няма да е,но само всичко да е наред.
Една снимка от мен.
Irna изглеждаш чудесно😊 не се притеснявай за бебчето, може пък да се изненадаш 😊 при мен така се получи онзи ден. На предишната консултация вървеше със сто грама под нормата, а сега охооо даже е наддал двойно😃 което много ме радва.Честит 9ти месец, на всички, който влизаме днес в него. Не остана момичетааа 🥰🥰🥰
А сега имам и едно въпросче. До вчера коремът ми беше нормален, тоест объл в долната част, снощи обаче забелязах, че формата се е променила, ще кача снимка, за да може евентуално да коментираме

Общи условия

Активация на акаунт