Финал на филма.

• 6 451
  • 159
  •   1
Отговори
# 120
Авторе , изневяра все още няма, нали?
Но, ако продължаваш по тоя начин, сам ще я предизвикаш.  Върни жена си с любов.

# 121
  • София
Той не я иска. Иска да се отърве.

# 122
Още не съм попадала на тема, в която да има нещо непростимо за жените. Трябва да е доста екстремна ситуация, за да се обединят всички срещу нея. Но е доста често срещано, дори когато мъжът е жертва, пак да се пълни с коментари, в които му пишат, че той е виновен. Обикновено не е измил достатъчно чинии, затова са всичките му проблеми.

# 123
Специално в този форум е обратното.

Мъжът изневерява - мъжът е свиня, жената - тя милата, те добрата, тя гледащата деца.

Жената изневерява - мъжът е свиня и си го е заслужил. Тя милата, тя добрата, тя гледа децата, тя работи, ама мъжът й е идиот и просто нямаше как.
Има нещо вярно😁😁😁
Напротив, тук ако жената има съмнения се почва - що му ровиш в телефона, как смееш да му навлиза в личното пространство , облечи се, нагласи се, иди на фризьор, купи си ново бельо, излез с приятелки, накарай го да ревнува, бъди мила , опитай се да живеете като съквартиранти, да не ти пука.
Виж, ако е мъж -  развод веднага, тая к.
. Не те заслужава

# 124
От по-отдавна следя форума и впечатленията са ми точно обратните. Ако жена се оплакваше сега, жена, гледаща 2 деца и се оплакваше, че се притеснява, че мъжът й я лъже, а те много го обича и му е много верна, вече щеше да има бая линкове с бланки за развод.

# 125
Не разбирам, защо , тая чиста житейска ситуация я разделяте на мъжка и женска. Всеки може да попадне и от двата пола. Въпросът е, как най- безболезнено и без последствия да се излезе от нея.
Става, но при желание и взаимни компромиси.

# 126
Защото наблюдавам коренно различни съвети във форума, които се влияят от пола на автора.

Аз лично щях да дам същите съвети и на жена. Отиваш, говориш директно, ако не иска да говори открито - развод. Ако иска - пробвате да фикснете нещата.

# 127
Специално в този форум е обратното.

Мъжът изневерява - мъжът е свиня, жената - тя милата, те добрата, тя гледащата деца.

Жената изневерява - мъжът е свиня и си го е заслужил. Тя милата, тя добрата, тя гледа децата, тя работи, ама мъжът й е идиот и просто нямаше как.
Има нещо вярно😁😁😁
Напротив, тук ако жената има съмнения се почва - що му ровиш в телефона, как смееш да му навлиза в личното пространство , облечи се, нагласи се, иди на фризьор, купи си ново бельо, излез с приятелки, накарай го да ревнува, бъди мила , опитай се да живеете като съквартиранти, да не ти пука.
Виж, ако е мъж -  развод веднага, тая к.
. Не те заслужава
Ми аз винаги казвам, без значение мъж или жена, никой не е длъжен да се прави на маймуна, за да проси любов и да се опитва да бъде харесан на половинката….Тя или я има, или не! Без значение дали си по еротично бельо, бразилки, пискюли или килоти.

# 128
Вече написах, че нещата се развиват със светлинна скорост. Няма връщане назад! За съжаление няма да стане. Не съм твоя мъж - трябва вечно да си му благодарна и да цениш това съкровище до теб! А че ти си такова за него - вън от съмнение е!

# 129
И пак стигаме до въпроса -  има ли любов от автора към тая жена, щом веднага е готов на развод и да търси нова, заради едното недоказано подозрение.
Каква светлина скорост, у вас ли го е довела, пак питам? От едното увлечение за няколко часа да стигнеш до развод... Обикновено такива решения не се вземат толкова бързо и лесно...

# 130
  • София
Много жалко.
Уви, този брак няма да оживее.

# 131
От друго устройство ли й четеш чатовете лайф, и ако да, какво се разви със светлинна скорост, че вече си в другата крайност?

# 132
Любов няма, щом с лекота се отказа от нея и брака си. Има Его.

# 133
В крайна сметка иска да се или да не се разведе?
В началния пост останах с впечатление, че иска да си оправят отношенията.

# 134
В крайна сметка иска да се или да не се разведе?
В началния пост останах с впечатление, че иска да си оправят отношенията.

Но 10 страници по-късно иска развод.

Общи условия

Активация на акаунт