Лекари в Бургас - 3

• 67 212
  • 764
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Момичета, търся мнения за паразитолог в Бургас. Търсенето ми в Гугъл показва, че има само един - Макавеев. Възможно ли е или има и други?

# 211
Не знам дали още работи .Д-р Гогов?

# 212
  • Бургас
Къде се е намирал?
Излиза ми Гогов, но само лаборатория на ул. Иван Богоров. Не пише нищо за прегреди и консултации.

# 213
Не знам след РЗИ къде е.Може в лабораторията да се пита Съжелявам за оскъдната информация.

# 214
  • Бургас
д-р Гогов преди беше в лабораторията, предполагам, че при нужда ще дава консултация.

# 215
И аз това предположих

# 216
Препоръка за невролог, до сега сме ползвали Георгиева. Нещо за Добрев от Стайкови ?

# 217
  • Бургас
Здравейте, търся неФролог в Бургас за жена ми, с направление по Каса. Имате ли препоръки извън Блецова от списъка в началото? Благодаря! Heart

# 218
Като търсих за баща ми излизаше Купенова от нефроцентъра с-у КАТ с много добри отзиви.Час през Супердок.Ние не отдохме,но сякаш имаше много доволни от коментарите. И всяка последна събота пак в нефроцентъра идва проф.Стайкова от Варна.Малко съм със смесени чувства.Но май е платено.Инфо на сайта на нефроцентъра .Друг-проф.Възелов.И той има в супердок-беше с наперавление.Там ехо в кабинета няма.Праща в 3-та.
Отделно съм чувала за Миринчева,но не сме ходили.

# 219
Здравейте ,да попитам от кога се плаща и за издаване на болничен ,освен потребителската такса ми поискаха да платя и болничния, осигурена съм ,болничния го издаде личния лекар.

# 220
То това си е стара практика, плащала съм винаги аз, да не говорим, че и различни суми са ми искали.

# 221
До сега не съм плащала,чувала съм ,че искат пари за болничен на бременна ,но това е нова трик за мен.

# 222
  • Бургас
Всеки лекар може да си определя допълнителни таксички за издаване на някаква бележка. Един вид за хартията и мастилото Grinning лошото е, че закона им го позволява. Вие не плащате самия болничен, а плащате "хартиения носител" Grinning
Нашата ми иска такса, когато издава извинителна бележка за детето за училище.

# 223
  • Бургас
Мдааааа, някои лекари си събират такива такси. Аз досега освен потребителска таска друго не съм плащала при нашата лична лекарка.

# 224
Интересното е, че ЛЛ на детето ми е взимала такса, колкото е прегледа, и такса три пъти повече от нея за болничен. Как си ги определя не зная.

Общи условия

Активация на акаунт