Лекари в Бургас - 3

• 67 216
  • 764
  •   1
Отговори
# 225
Ако болничният е продължен (след 14те дни от ЛЛ) с ЛКК има такса заради комисията

# 226
За ЛКК отделно съм плащала. За него болничен плащам на регистратура, съответствие къде е ЛКК.

# 227
Този болничен е първичен и е 12 дни от личния лекар, бях на преглед при пулмолог и той изпрати амбулаторен лист ли не знам как се казва за 15 дни болничен, и личния ми издаде този за 12 дни

# 228
Здравейте! Попаднах в следния казус, от известно време усещам топче в горната вътрешна част на едната си гърда, което преди МЦ става по-голямо и боли. Ходих на преглед при д-р Ангелов, който каза, че е аденом, всичко е от хормони и ми изписа хапчета и мазило. Тъй като съм си патила от доктори реших все пак да чуя второ мнение. Отидох при д-р Браяновски, който пък смята, че проблемът идва от лимфните възли и ме посъветва да отида на УНГ. Очевидно се стига и до необходимостта да посетя и трети специалист, но не знам къде. Моля за препоръки къде да отида на надеждна ехография на млечни жлези и добър УНГ. Благодаря!

# 229
Мой близък има врастнал нокът и търсим лекар или медицински педикюрист, който да се справи с проблема без операция

# 230
Здравейте! Попаднах в следния казус, от известно време усещам топче в горната вътрешна част на едната си гърда, което преди МЦ става по-голямо и боли. Ходих на преглед при д-р Ангелов, който каза, че е аденом, всичко е от хормони и ми изписа хапчета и мазило. Тъй като съм си патила от доктори реших все пак да чуя второ мнение. Отидох при д-р Браяновски, който пък смята, че проблемът идва от лимфните възли и ме посъветва да отида на УНГ. Очевидно се стига и до необходимостта да посетя и трети специалист, но не знам къде. Моля за препоръки къде да отида на надеждна ехография на млечни жлези и добър УНГ. Благодаря!

За мен надежден УНГ е Ламбов старши, но не знам дали и къде преглежда, защото разбрах, че в кабинета в клиниката срещу Космос сега работи сина му.
Иди в онкологията за ново мнение за гърдите, но в никакъв случай не ходи при Хрусанов. В онкологията като име съм чувала страхотни отзиви за Николаев или Николов (не съм сигурна в името), а иначе аз се доверявам на Ангелов.

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 14:16 от Рори72

# 231
Мой близък има врастнал нокът и търсим лекар или медицински педикюрист, който да се справи с проблема без операция
Пламен Лазаров - подолог / подиатрист, не знам кое наименование е възприето, завършил е в Германия. Прави медицински педикюр и се занимава с проблемни нокти и ходила.
https://www.studiodafi.com/

# 232
  • Бургас

За ехография на млечни жлези съм ходила в Маджуров на втория етаж в образната диагностика.

# 233
  • Бургас
Синът ми ходи в 1 ДКЦ. Направиха му манипулацията с местна упойка. Мисля,че можеше и по-добре да бъде.
Да уточня,че синът ми е на 15г.

# 234
  • Бургас
Моля, препоръчайте добър дерматолог в Бургас, който да прави и пач-тест

# 235
Здравейте,моля препоръчайте ми лична лекарка ,която,обръща внимание на пациентите си,отнася сериозно и с разбиране и ако не друго поне да дава редовно направления.
По възможност,да практикува в района на ж.к Зорница или централна градска част.

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 20:54 от Maria55

# 236
Здравейте, бихте ли ми препоръчали добър невролог който лекува болки във врата и гърба.

# 237
Здравейте, бихте ли ми препоръчали добър невролог който лекува болки във врата и гърба.

Д-р Генов

http://zdravencatalog.com/doctor-dimitar-genov-nevrologia-i-sportna-medicina/

# 238
Здравейте,моля препоръчайте ми лична лекарка ,която,обръща внимание на пациентите си,отнася сериозно и с разбиране и ако не друго поне да дава редовно направления.
д-р Деспа Георгиева в поликлиниката срещу хотел "Космос".

# 239
Работи ли със Здравната каса или кабинета и е частен?

Общи условия

Активация на акаунт