Лекари в Бургас - 3

• 67 256
  • 764
  •   1
Отговори
# 240
Със ЗК работи.Моята е в обратната смяна и се заместваха.

# 241
Здравейте, момичета!
Добър коремен хирург, който да е специалист по коремна херния да сте срещали в Бургас или в България?

# 242
Д-р Евгени Гяуров е добър специалист хирург. Може да направите преглед и консултация при него. Преглежда в трета поликлиника.

# 243
Благодаря!

# 244
Доктор Зикидис също се занимава с херниите, много е търсен

# 245
  • Бургас
Здравейте. Може ли мнения за личните лекари в Медицински център Стайков. Много ли се чака по опашки, с часове ли е, дават ли направления, когато е належащо, как стои въпроса с болните ученици и бележките за училище. Такива неща. Дали са на смени или са по цял ден в центъра. Обмислям смяна на личния лекар. А също има ли раборатория и образна диагностика в медицинския център.

# 246
  • Бургас
Ирене, моят ЛЛ е във въпросния център, д-р Стоян Михов. В същия кабинет, но в обратна смяна е д-р Петров /дано не бъркам името/. Д-р Михов работи и с предварително записани на регистратура часове. Никога не ми е отказвал направление, добър диагностик е, но аз специално боледувам изключително рядко и общо взето ходя само за направления веднъж годишно за профилактични прегледи, които пък ми дава сестрата, та с него даже и не се виждаме. В МЦ има лаборатория Лина, както и кабинет образна диагностика.

# 247
  • Бургас
Благодаря ти. Има ли големи опашки пред вратата му или е спокойно. И може  ли да се ходи без часове, в смисъл ако се разболея и отида на момента. Часовете колко напред се дават, мога ли като се обадя да си взева час да същия ден или следващия или се дават за по-напред.

# 248
  • Бургас
Да, може да се ходи без час. Аз лично не съм запазвала и не мога да ти кажа с какъв аванс са, виждала съм просто списък на вратата. Сестрата е в отделна стая и ако си само за направление, не е необходимо да минаваш през кабинета на лекаря. Както казах в предния ми пост, рядко ходя там, дано се включи още някой негов пациент с по-изчерпателна информация.

# 249
  • Бургас
Обадих се в центъра. За съжаление доктор Михов не приема нови пациенти, а една от лекарките е само два дни в седмицата. Има нов личен лекар д-р Лъчезар Атанасов (вътрешни болести), който е започнал отскоро. Не зная преди това къде е бил. Ако някой има отзиви за него, моля да сподели.

# 250
  • Бургас
Д р Атанасов последно работи в Бърза помощ и шокова зала на УМБАЛ Бургас,а преди това в Бургасмед.Много добър лекар и човек.

# 251
Здравейте и за много години!
Препоръчайте ми дерматолог, който наистина разбира от бенки и кожни образувания.

# 252
  • Бургас
Аз за бенки винаги ходя в кожния кабинет на Онкото, беше една възрастна лекарка, не се сещам името, но винаги обръща внимание и оглежда бенката

# 253
Д-р Орешкова ли, само ми взе парите и ме мацна с азот и нищо, и аз търся лекар за бенка .

# 254
Д-р Орешкова ли, само ми взе парите и ме мацна с азот и нищо, и аз търся лекар за бенка .
                     Препоръчаха ми д-р Пейчева в КОЦ.

Общи условия

Активация на акаунт